Forum towarzyskie »

SOPOT

Witam 🙂 nie wiedziałam gdzie zapytać, jeśli podobny wątek już istnieje to przepraszam  :kwiatek:
Pewnie ktoś z Was tutaj jest z Sopotu lub z okolic, chciałabym tam pojechać na jakiś tydzień i w związku z tym chciałam zapytać o jakieś w miarę tanie noclegi 🙂
Szukałam po stronach i coś się tam znalazło ale chodzi mi tu bardziej o to żeby się dowiedzieć od miejscowych gdzie warto się zatrzymać 🙂
z góry dziękuję  :kwiatek:
ja z przeciwnych krańców Polski ale 2 lata wstecz byłam w Sopocie i nocowałam na terenie hipodromu, i było przyzwoicie z ceną, pokoje fajne no i pyszne jedzenia mają w knajpce🙂
ita, na terenie hipodromu nie ma już ani gdzie się zatrzymać ani gdzie zjeść.
SiwulkaB, pełno tego jest w Sopocie. jak powiesz czy coś konkretnie wpadło ci w oko to może coś powiem ( lokalizacja, wrażenie z zewnątrz bo o reszcie średnie mam pojęcie, sypiam raczej w domu  🤣 )
A mnie zawsze zdumiewa założenie, że osoby mieszkające w danej miejscowości znają tamtejsze hotele i pensjonaty.
Raczej nie znają, chyba, że wcześniej załatwiali coś dla gości.
Musisz wziąć pod uwagę, że Sopot generalnie jest bardzo drogi w sezonie.
Szukaj na obrzeżasz Sopotu np. Lucky Hotels, albo Miramar, albo pokoje gościnne z drugiej strony Sopotu, można zahaczyć nawet o Gdańsk Żabiankę, czyli osiedle, które przylega do Sopockiego hipodromu od drugiej strony.
Wydaje mi się że jest już temat o 3mieście i to chyba nie jeden, po co kolejny ?
Presja ślepoto czytaj 3 post od góry! 😂
hanoverka - widziałam, dlatego napisałam że jest dużo już tematów dotyczących trójmiasta, nawet temat gdzie nad morze odkopany i wiszący na 1 stronie. Chyba to nie jest jakiś duży problem tam napisać  🙄

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,8346.90.html

edit :
Nawet toczy się tam dyskusja o hotelach w 3 mieście. Jak tak zaczniemy zakładać każdy osoby temat dla miasta w Polsce to może zmieńmy tematykę forum z końskiej na krajoznawczą albo portal turystyczny dobra rada.
Presja jak widać jest:/

edit: jak bedziesz tak pisać to dostaniesz miliony ignorów 😜
ita, na terenie hipodromu nie ma już ani gdzie się zatrzymać ani gdzie zjeść.

a to szkoda, dlaczego tak sie stało?
a to jakaś grubsza sprawa z pensjonatem była. generalnie to w przyszłości ma być tam droga

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się