sierra-nie mialam, bo mi odradzono kupno tego czapraka, bo ponoc jakosciowo kiepski, ale na poprawe humoru kupilam same owijki-kolor jagodowy i okazalo sie ze pasuja do czapraka ktory mam 🙂 kujka no to musisz teraz kupic fiolet, szary i pomarancz 😁
a co proponujecie dla mojej ciemnogniadej? w koncu to baba, wiec z rozami teraz mozna poszalec, bo przy Zwiastunie troche sie musialam pilnowac z doborem kolorkow 🙂
A jak sądzicie jaki kolor pasował by do bułanego? Wiem że KCJ90 ostatnio pytała ale chodzi nam o tego samego konika :P Tylko widzę że pannie KaCeJotce nie chce się zdjęć wstawić 🤬 a ja szukam nowego kompletu dla bułanej 😉
Libella Ty masz urodziwą klacz, ja przystojnego ogiera, zawsze możemy zmalować coś ... ładnego 😉
Taak, taak 😜 Tylko nie jestem pewna czy przeżyłabym z dwoma takimi potworkami jak Libella (mój koń nie ma najłatwiejszego usposobienia :hihi🙂 Kujka ja podtrzymuje moje zdanie: fiolet, pomarańcz lub właśnie szary, ale jasny 🙂 Szyszka to czaprak za 20zł z Allegro (chyba nawet są teraz wystawione 😉 ), uwielbiam go za tą cenę 👍 a owijki Waldhousen (tak to się pisze?). Jakościowo fajne ale na małe Libelkowe nóżki musiałam przyciąć rzepy bo były za długie
Kujka - z Twoich propozycji podoba mi się szary, fiolet, pomarańcz albo bordo. Gniade w szarym fajnie fajnie, dużo zależy rzeczywiście od odcienia, ale jeszcze lepiej w szarym wyglądają ciemno, a najlepiej skarogniade. Jeśli szary, to podpisuję się pod Libellą.
A nie myślałaś o moich ulubionych kolorach na gniadych: kremach, beżach? Uwielbiam
Tylko ciekawe czy na żywo też taki jaśniutki jest, bo jak mówiłam ten zielony to jest odblask. Tak trochę przypomina kolor zielonego markera stabilo 😁 .
A tutaj jeszcze przypadkiem w necie znalezione - kasztan w śliwe:
Szyszka to czaprak za 20zł z Allegro (chyba nawet są teraz wystawione 😉 ), uwielbiam go za tą cenę 👍 a owijki Waldhousen (tak to się pisze?). Jakościowo fajne ale na małe Libelkowe nóżki musiałam przyciąć rzepy bo były za długie
wiecie jak nazywała sie kolekcja eskadrona w której były fioletowe rzeczy? był kantar <był na allegro z equi-shopu wystawiony, a przynajmniej jego foto było> owije: była też torba na amigo
LOVELY dla kasztanki nugat 😉 słuchajcie jakie polecicie owijki do bordowej ( która wygląda jak czerwona 😉 ) Alcantary Equi Theme ? tak wygląda w słońcu a tak w cieniu bardzo proszę o pomoc w dobraniu owijasów 😉
Lovely mnie tez te fioletowe rzeczy eskadronowe zastanawiały , szukałam po kolekcjach i wydaje mi sie ze to nie była sprawa kolekcyjna tylko poprostu wypuścili pojedyńcze rzeczy "standardowe"
a i do kasztana nugat będzie fajny , mi w ogóle ten deep blue nie podchodzi 😉
Dziękować ^^ Manta, nie wiem szczerze mówiąc, bo Dzionek dostał na gwiazdkę od mojego brata, ale sprawdzę napis na owijkach jutro jeśli chcesz 🙂 Zdjęcia kiepskie, wiem...