Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

sierra-nie mialam, bo mi odradzono kupno tego czapraka, bo ponoc jakosciowo kiepski, ale na poprawe humoru kupilam same owijki-kolor jagodowy i okazalo sie ze pasuja do czapraka ktory mam 🙂
kujka no to musisz teraz kupic fiolet, szary i pomarancz 😁

a co proponujecie dla mojej ciemnogniadej?
w koncu to baba, wiec z rozami teraz mozna poszalec, bo przy Zwiastunie troche sie musialam pilnowac z doborem kolorkow 🙂
wątek zamknięty
Milusia beże 😜
wątek zamknięty
A jak sądzicie jaki kolor pasował by do bułanego? Wiem że KCJ90 ostatnio pytała ale chodzi nam o tego samego konika :P Tylko widzę że pannie KaCeJotce nie chce się zdjęć wstawić 🤬 a ja szukam nowego kompletu dla bułanej  😉
wątek zamknięty
Ja też uwielbiam szary dla gniadych  😜

Libella co to za czaprak i owijki? Czaprak wyglada jak hkm. Jest boski  😍

czy to przypadkiem nie ten w grupce z prawej ostatni na dole? http://www.gnl.pl/czaprak-drobnopikowany-duZo-kolorOw-p-3000.html
wątek zamknięty
Libella Ty masz urodziwą klacz, ja przystojnego ogiera, zawsze możemy zmalować coś ... ładnego 😉

Taak, taak  😜 Tylko nie jestem pewna czy przeżyłabym z dwoma takimi potworkami jak Libella (mój koń nie ma najłatwiejszego usposobienia :hihi🙂
Kujka ja podtrzymuje moje zdanie: fiolet, pomarańcz lub właśnie szary, ale jasny 🙂
Szyszka to czaprak za 20zł z Allegro (chyba nawet są teraz wystawione 😉 ), uwielbiam go za tą cenę 👍 a owijki Waldhousen (tak to się pisze?). Jakościowo fajne ale na małe Libelkowe nóżki musiałam przyciąć rzepy bo były za długie
wątek zamknięty
Kujka - z Twoich propozycji podoba mi się szary, fiolet, pomarańcz albo bordo.
Gniade w szarym fajnie fajnie, dużo zależy rzeczywiście od odcienia, ale jeszcze lepiej w szarym wyglądają ciemno, a najlepiej skarogniade.
Jeśli szary, to podpisuję się pod Libellą.

A nie myślałaś o moich ulubionych kolorach na gniadych: kremach, beżach? Uwielbiam

wątek zamknięty
milusia to może szary z różem Euro Star

a może różowy cały, Etna ładnie by wyglądała w taki jasnym różu

no i wszelkie odcienie zielonego, żółtego, beżu, ecru
wątek zamknięty
Fantazja co to za czapraki? Te ostatnie?
wątek zamknięty
Te ostatnie są tu: http://apollo.livenet.pl/osc/catalog/product_info.php?products_id=1521
A widział ktoś je na żywo? Bo na zdjęciu wyglądają zachęcająco
wątek zamknięty
Widziałam na żywo zielony, mocno odblaskowy był, ale ładny i wyglądał na porządny. Mnie się ten żółty bardzo podoba 😜
wątek zamknięty
Mi też się one podobają, ten żółty i zielony przypomina mi kolory Anky padów z poprzedniej kolekcji
wątek zamknięty
A dla mnie ten żółty wygląda identycznie jak Eskadron gelb 😉
wątek zamknięty
Tylko ciekawe czy na żywo też taki jaśniutki jest, bo jak mówiłam ten zielony to jest odblask. Tak trochę przypomina kolor zielonego markera stabilo 😁 .

A tutaj jeszcze przypadkiem w necie znalezione - kasztan w śliwe:

😜
wątek zamknięty

Szyszka to czaprak za 20zł z Allegro (chyba nawet są teraz wystawione 😉 ), uwielbiam go za tą cenę 👍 a owijki Waldhousen (tak to się pisze?). Jakościowo fajne ale na małe Libelkowe nóżki musiałam przyciąć rzepy bo były za długie

Podasz linka?
wątek zamknięty
Carmen, domyślam się, że chodzi o te: http://allegro.pl/item539869979_czapraki_super_jakosc_nowe.html

😉
wątek zamknięty
m0niSka, dzięki 🙂 Szukałam i nie mogłam znaleźć 😉
wątek zamknięty
wiecie jak nazywała sie kolekcja eskadrona w której były fioletowe rzeczy?
był kantar <był na allegro z equi-shopu wystawiony, a przynajmniej jego foto było>
owije:
była też torba na amigo
wątek zamknięty
Fantazja-kolorystycznie fajny ten pad euro-stara, ale te paski nie w moim guscie 😉
jasnorozowy za to bardzo fajny-szkoda tylko ze ma ten numerek, ja osobiscie wolalabym bez-marudze 😡 😲
Myslalam o czyms takim
http://www.okser.pl/sklep/204925-equi-theme-czaprak-microfibre-p-1564.html?osCsid=f041a1d3c4b70a58640ebcef0ab358ad
lub http://www.okser.pl/sklep/204935-equi-theme-czaprak-carrousel-dr-p-2541.html?osCsid=f041a1d3c4b70a58640ebcef0ab358ad
grafitowy z rozowa lamowka
w tym drugim bardziej podoba mi sie pikowanie

Mysle tez o czyms jasnym dla niej, ale pasowaloby tez dla rudzielca-jakis kremik 😜

i tak sobie mysle, ze fajnie byloby miec tylko takie problemy-dobor koloru czapraczka do konia 😁
wątek zamknięty
zgrzeszyłam  😁 😡 :
tylko sie jeszcze zastanawiam czy nougat czy deepblue...  ❓
jak sądzicie? dla kasztanki?
:kwiatek:
wątek zamknięty
LOVELY dla kasztanki nugat 😉
słuchajcie jakie polecicie owijki do bordowej ( która wygląda jak czerwona  😉 ) Alcantary Equi Theme ?
tak wygląda w słońcu

a tak w cieniu

bardzo proszę o pomoc w dobraniu owijasów 😉
wątek zamknięty
moze te eskadrony?

edit:
albo te bordowe:
wątek zamknięty
Lovely  mnie tez te fioletowe rzeczy eskadronowe zastanawiały , szukałam po kolekcjach  i wydaje mi sie ze to nie była sprawa kolekcyjna tylko poprostu wypuścili pojedyńcze rzeczy "standardowe" 

a i do kasztana nugat będzie fajny , mi w ogóle ten deep blue nie podchodzi  😉
wątek zamknięty
Ciemnogniade w różach  🙂

wątek zamknięty
Dzionka - co to co to? Bo coś mi się widzi, że ładne, choć ciężko po tych zdjęciach określić =)
wątek zamknięty
ciska- a wiesz czy był czaprak?
owijki były to moze czaprak też...
taki właśnie kolor marzy mi sie dla Rudej  😍

w takim razie wziełam nugata  😉
wątek zamknięty
ale Dzionek wyładniał  😅
do pyska mu w różowym
wątek zamknięty
No własnie czapraka nie znalazłam  bo mi sie tez marzy taki kolor  😁
wątek zamknięty
Dziękować ^^ Manta, nie wiem szczerze mówiąc, bo Dzionek dostał na gwiazdkę od mojego brata, ale sprawdzę napis na owijkach jutro jeśli chcesz  🙂 Zdjęcia kiepskie, wiem...
wątek zamknięty
dzinka- ślicznie mu w rózu ;d
ot- to, to nowe ogłowie? 😎
wątek zamknięty
Dzionka, super!!

Gosic, beze i kremiki to juz mamy 😉 dlatego szukam kolejnego kolorku 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.