O nie,nie to wg mnie chyba jeden z ładniejszych kolorów padów Anky 😀 Edit: Siwek wygląda tak(chociaż wkrótce pewnie i tak się zmieni,już trochę wysiwiał,bo foto z sierpnia) A kasztan jest typowo rudy🙂
A ja jestem głupia i zafundowałam mojemu kucuniowi nastepną derkę. Tym razem kratka dralonowa Eskadrona.. A jeszcze niedawno twierdziłam, że ma za mało derek.
Mam pytanie czy możecie mi pomóc a mianowice chodzi mi o pad oraz owijki max plum albo bluberry, czy jeszcze gdzieś je dostanę czy trzeba zamiawiać, bo przeszukałam już sporo sklepów internetowych i nigdzie nie ma 🙁
Libella będę poszukiwać intensywnie jak bym znalazła źródło to dam znać obiecuję 🙂
Burza masz rację musze poszukać i pozaglądać na ebay.
A powiedzcie dokładnie z której to kolekcji było chodzi mi o rok albo nazwę, bo moja koleżanka prowadzi sklep jeździecki więc może się dowie czy np nie można jakoś zamówić czy coś w tym stylu.
Czy ktos używał takiej smyczy linowej jako uwiąz? Bo dostałam taki razem z kantarenm (żeby było pod kolor :hihi🙂, ale zastanawiam się czy nadaje się... Szczególnie mi chodzi o karabińczyk...
o ile sa dosc solidne ja jestem jak najbardziej za takimi nie lubie tych łatwych do wypiecia bo moim zdaniem sa niebezpieczne jedna nieuwaga , jakiś bezwarunkowy odruch i kon jest wolny i swawolny
a ja w sumie wole te z bezpiecznikowymi karabinkami, kobyła kiedyś jak się ją uwiązywało to się odsadzała więc mam niemiłe wspomnienia... zwłaszcza, że ten 'bezpieczny' węzeł sie zacisnął i nie dało sie rozwiącać .. 🙄
Każdemu według potrzeb 😉 Mam 2 wariaty odsadzające się. Wszystkie uwiązy są już wymienione na posiadające panic-haka i w efekcie kantary całe, potylice całe, metalowe barierki całe. A konie można wreszcie spokojnie odsadzania oduczać.