Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Jak uważacie: mam do dyzpozycji dwa komplty Anky🤔traw i sunshine-który dla kasztana a który dla siwka?
wątek zamknięty
D&A, straw do siwka, a sunshine do kasztana  😜
swoją drogą skąd masz straw?
wątek zamknięty
Kupiłam na wyprzedaży w ihaha i tak leży sobie pod łóżkiem;p
wątek zamknięty
D&A a jak tak leży pod łóżkiem to nie chciałabyś go może sprzedać... ? 😜
wątek zamknięty
O nie,nie to wg mnie chyba jeden z ładniejszych kolorów padów Anky 😀
Edit:
Siwek wygląda tak(chociaż wkrótce pewnie i tak się zmieni,już trochę wysiwiał,bo foto z sierpnia)

A kasztan jest typowo rudy🙂
wątek zamknięty
A ja jestem głupia i zafundowałam mojemu kucuniowi nastepną derkę.
Tym razem kratka dralonowa Eskadrona..
A jeszcze niedawno twierdziłam, że ma za mało derek.
wątek zamknięty
Jaki kolor? 🙂
wątek zamknięty
a masz moze zdjęcia?? Bo ja nie wiem zupełnie o jaki kolor chodzi :P
wątek zamknięty
Do siwego straw a do kasztana sunshine:-)

Jesli pytanie o kolor derki do mnie to kratka z obecnej kolekcji bezowo-brazowo-niebieska:-)
wątek zamknięty
Sznurka ma,mam nadzieję,że mogę wstawić tutaj te zdjęcia...
straw

sunshine

Tak,pytanie o kolor było do Ciebie.To ładna🙂
wątek zamknięty
Dzięki, wahałam sie czy nie wziąść  w bordowa krate, ale wkońcu staneło na tej:-)
wątek zamknięty
D&A, oczywiscie ze możesz
tez uwazam ze straw jest cudny i oba dla kasztana stworzone!
wątek zamknięty
ale siwkowi też się coś należy;p chyba,że kolejny komplecik,ale wolałabym któryś z tych🙂
wątek zamknięty
ten straw to mi banana przypomina z daleka 😀😀
wątek zamknięty
Banana jest bardziej odblaskowy.Straw to taki ciepły,słomkowy żółty.
wątek zamknięty

Karusek standardowo-na bialo (sory za takie zdjecie ale lepszego nie mam)

Kara w bordo

wątek zamknięty
Mam pytanie czy możecie mi pomóc a mianowice chodzi mi o pad oraz owijki max plum albo bluberry, czy jeszcze gdzieś je dostanę czy trzeba zamiawiać, bo przeszukałam już sporo sklepów internetowych i nigdzie nie ma 🙁
wątek zamknięty
Dyra ja poszukuję tego samego... Ale obawiam się, że marna szansa na dostanie go 🙁 A jakbyś znalazła jakieś źródło to daj znac 😉
wątek zamknięty
Dyra czekaj na używki, inaczej raczej nie ma szans, nie widziałam ich na wtórnym rynku.
Chyba jeżeli gdzieś mogą się pokazać to na ebay.de.

wątek zamknięty
Libella   będę poszukiwać intensywnie jak bym znalazła źródło to dam znać obiecuję 🙂

Burza masz rację musze poszukać i pozaglądać na ebay.

A powiedzcie dokładnie z której to kolekcji było chodzi mi o rok albo nazwę, bo moja koleżanka prowadzi sklep jeździecki więc może się dowie czy np nie można jakoś zamówić czy coś w tym stylu.
wątek zamknięty
Pamiętam, że ktoś wrzucał zagraniczny sklep gdzie są wszystkie kolekcje Anky dotychczasowe dostępne, ale z ES mi się nie rzuciło nic takiego w oczy.
wątek zamknięty
Ja już właśnie też szukałam po internecie ale nigdzie nic takiego nie znalazłam.
wątek zamknięty
Czy ktos używał takiej smyczy linowej jako uwiąz? Bo dostałam taki razem z kantarenm (żeby było pod kolor  :hihi🙂, ale zastanawiam się czy nadaje się... Szczególnie mi chodzi o karabińczyk...
wątek zamknięty
a co z tymi karabinkami jest nie tak ?
ja preferuje tylko takie
wątek zamknięty
W sumie nie wiem, zawsze miałam inne  😉 Dlatego się pytam  🙂
wątek zamknięty
o ile sa dosc solidne ja jestem jak najbardziej za takimi
nie lubie tych łatwych do wypiecia bo moim zdaniem sa niebezpieczne
jedna nieuwaga , jakiś bezwarunkowy odruch i kon jest wolny i swawolny
wątek zamknięty
ja tez nie lubie uwiazów  z karabińczykiem panic  ...iiileee razy ogier mi zwiał bo złapałam tak blisko kantara za uwiaz  🙄
wątek zamknięty
a ja w sumie wole te z bezpiecznikowymi karabinkami, kobyła kiedyś jak się ją uwiązywało to się odsadzała więc mam niemiłe wspomnienia... zwłaszcza, że ten 'bezpieczny' węzeł sie zacisnął i nie dało sie rozwiącać ..  🙄
wątek zamknięty
ciska, dokładnie.. niestety tak to działa.. albo jak koń się szarpnie to potrafi się odpiąć
wątek zamknięty
Każdemu według potrzeb  😉
Mam 2 wariaty odsadzające się. Wszystkie uwiązy są już wymienione na posiadające panic-haka i w efekcie kantary całe, potylice całe, metalowe barierki całe. A konie można wreszcie spokojnie odsadzania oduczać.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.