Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

KuCuNiO Wydaje mi sie, że ten który wstawiłaś jest bardziej jaskrawy od wine...
:Tak dla porównania koloru... :
wątek zamknięty
Rzeczywiście, wine jest bardziej bordowy a mój wpada w fiolet:-)
wątek zamknięty
Kucunio ja mam eskadron wine brilliant,ale niestety na dzien dzisiejszy nie posiadam zdjec
wątek zamknięty
Czy wine jest podobny do tego koloru?

Nie. Jest mniej fioletowy, a więcej bordowy

Quanta- widzę, że ten Twój walnut tez jest strasznie długi. Ja dzisiaj chyba skutecznie wyleczyłam się z Anky
wątek zamknięty
Laguna a co sie stało  👀
Czyżby Ci się spurchlił?
wątek zamknięty
Nie.

Wygląda tragicznie na moim koniu i pod moim siodłem 😤

Właśnie się męczę jak przegrać fotki z telefonu na kompa to wam wstawię
wątek zamknięty
ma może ktoś zdjęcie eskadrona cottona  Coriander  na gniadym ?  🙂
http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,309568,czaprak,euro,star,kolor,morning,light.html
wiecie może gdzie można dostać jeszcze ten czaprak oprócz tego sklepu w.w ?  😀

ponawiam pytanie...  🤣
wątek zamknięty
wątek zamknięty
martynkakoniki Szukam_szczęścia ma na ciemno gniadym  😉
wątek zamknięty
espana a to nie kantar w koniki z Amigo?

fin nie wiem, w Amigo mają kilka kolorów ale bez granatu i z futerkiem na nos i potylicę.
Tutaj znalazłam podobny http://www.dlakonia.pl/sklep/page/product/product/299 ale niewiele widać na zdjęciu. Zależałoby mi na srebrnych konikach.
wątek zamknięty
espana to jest kantar equitany z tego co widzę (bo mam taki sam)
wpisałam w googlach ale chyba już go nie sprzedają...
wątek zamknięty
Hm, a tak się zastanawiam - i mam nadzieję że ktoś będzie wiedział 😉
Jakie są standardowe rozmiary czapraków ujeżdżeniowych? Czy są takie w rozmiarze 65 cm wzdłuż grzbietu na 60 w dół? Pytam, bo chciałabym wiedzieć czy mogę taki po prostu kupić, czy muszę szyć na zamówienie...
wątek zamknięty
Przedstawiam Libla w Niciaku Hazel:
wątek zamknięty
Miałam kiedyś śliczny kantar, który dostał nóg. Kupiłam go podczas zawodów. Był granatowy w srebrne koniki. Czy ktoś wie, gdzie taki można dostać?

w sklepie jezdzieckim w bialymstoku:P
wątek zamknięty
Libelka bardzo ładnie. Ten kolor pasuje do gniadych.
Ja właśnie mam dylemat czy wziąść hazel czy błękit, ale dla siwego.
I wydaje mi się, ze ładniej będzie wyglądał w błękicie..
wątek zamknięty
Też mi się wydaje, że błękit do siwego lepiej. A ten Hazel w rzeczywistości jest trochę bardziej stonowany niż na moim zdjęciu.
wątek zamknięty
8-))

Widziałam hazel na żywo, kilka moich koleżanek ma właśnie ten kolor, bardzo fajny. Nawet przez chwilę miałam pomysł, że kupię dwa, ale to juz przesada... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Czy wine jest podobny do tego koloru?

Co to za komplet?!
wątek zamknięty
ES Max Plum zdaje się, że tak podkabluję 😉
wątek zamknięty
mi sie wydaje ze bluberry czy jakos tak  , plum ma T&N i one sie troche różnią
wątek zamknięty
Yeah:-)
Tylko nie jestem pewna czy to plum czy blueberry, ale chyba bardziej śliwkowy jest..:P
wątek zamknięty
To dopóki T&N nie pokaże swoich zdjęc to nie będzie wiadomo. Mi się kojarzy o tyle, że właśnie dlatego nazwę zapamiętałam- hmm.

Plum czy nie plum- na siwym wygląda  😜
wątek zamknięty
Na starej volcie już byliśmy, tu jeszcze nie🙂
Przez zdjęcia Laguny będę chorowała na jakiś szary zestaw 🍴
Super Libelce w tym Niciaku🙂

Remo i jego komplety🙂

wątek zamknięty
Ja dzisiaj chyba skutecznie wyleczyłam się z Anky

A nie chcesz się go czasem pozbyć...?  😁 ja chętnie przyjmę jakiś padzik  😉
wątek zamknięty
Ostatnio pytałam w Inter Api i jakby kogoś zainteresowało to mają jeszcze Nici ze starej kolekcji: różowy Pony DR, limonka Pony DR i skokowy, oliwkowy Full wszechstronny:-)
wątek zamknięty
Mój na bank jest plum, wydaje mi się, że Kucunia jest ten ze wcześniejszej kolekcji - blueberry

wątek zamknięty
Miałam wstawić to zdjęcie na starej Volcie, ale nie zdążyłam przed wysypaniem się forum. Zatem wklejam tutaj - gniade w petrolu, czyli zestaw, na który polowałam dłuuugie miesiące. W końcu kupiłam od Libelli, płacąc za niego jak za zboże  😀  😀 i dziękując opatrzności, że ktoś zechciał się z nim rozstać  🙇

wątek zamknięty
Zulu nawet nie wiesz jak ja za nim tęsknie.....  😍
Orientuje się czy gdziekolwiek można jeszcze dostać taki pad jak ma T&N lub Kucunio? To jest to o czym marzyłam po nocach....
wątek zamknięty
Libella na allegro ktoś wystawia niedrogo nówkę Anky lilac, czyli trochę jaśniejszą wersję tego wrzosowego powyżej.

Pamiętaj o mnie, gdybyś z okazji nowego zakupu chciała się pozbyć na przykład eskadrona fango!  😉 😀 

Jeszcze fotka grubego w szarym padzie Isabell Werth i szarym czapraku Lamicell Diamond. Notabene ten Lamicell jest znakomitej jakości.
wątek zamknięty
Właśnie widziałam ten pink lilac ale on jest raczej różowy a nie fioletowy chyba....
A Eskadrona fango niestety nie posiadam- ale gdybym go miała to racej nie wypuściłabym go ze swoich łapek 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.