fin nie wiem, w Amigo mają kilka kolorów ale bez granatu i z futerkiem na nos i potylicę. Tutaj znalazłam podobny http://www.dlakonia.pl/sklep/page/product/product/299 ale niewiele widać na zdjęciu. Zależałoby mi na srebrnych konikach.
Hm, a tak się zastanawiam - i mam nadzieję że ktoś będzie wiedział 😉 Jakie są standardowe rozmiary czapraków ujeżdżeniowych? Czy są takie w rozmiarze 65 cm wzdłuż grzbietu na 60 w dół? Pytam, bo chciałabym wiedzieć czy mogę taki po prostu kupić, czy muszę szyć na zamówienie...
Libelka bardzo ładnie. Ten kolor pasuje do gniadych. Ja właśnie mam dylemat czy wziąść hazel czy błękit, ale dla siwego. I wydaje mi się, ze ładniej będzie wyglądał w błękicie..
Widziałam hazel na żywo, kilka moich koleżanek ma właśnie ten kolor, bardzo fajny. Nawet przez chwilę miałam pomysł, że kupię dwa, ale to juz przesada... 🤔wirek:
Ostatnio pytałam w Inter Api i jakby kogoś zainteresowało to mają jeszcze Nici ze starej kolekcji: różowy Pony DR, limonka Pony DR i skokowy, oliwkowy Full wszechstronny:-)
Miałam wstawić to zdjęcie na starej Volcie, ale nie zdążyłam przed wysypaniem się forum. Zatem wklejam tutaj - gniade w petrolu, czyli zestaw, na który polowałam dłuuugie miesiące. W końcu kupiłam od Libelli, płacąc za niego jak za zboże 😀 😀 i dziękując opatrzności, że ktoś zechciał się z nim rozstać 🙇
Zulu nawet nie wiesz jak ja za nim tęsknie..... 😍 Orientuje się czy gdziekolwiek można jeszcze dostać taki pad jak ma T&N lub Kucunio? To jest to o czym marzyłam po nocach....
Właśnie widziałam ten pink lilac ale on jest raczej różowy a nie fioletowy chyba.... A Eskadrona fango niestety nie posiadam- ale gdybym go miała to racej nie wypuściłabym go ze swoich łapek 😉