I moim zdaniem pod ujeżdżeniówką najlepiej wyglądają ujeżdżeniowe
Zgadzam się! 🙂 VSD gelb wygląda fajnie, ale VSS już za bardzo jest "okrągły" 😀 A petrola Tobie albo Martynceikoniki ukradnę W każdym z 3 cottonków, które wstawiłaś Libuś wygląda cudnie wrt
Fin dziękujemy 🙂 a Petrola to już mi raczej nie ukradniesz bo go sprzedałam jakiś czas temu 😉
Qaida raczej już nigdzie nie dostaniesz Gelba, nawet na ebayu ich nie ma🙁 Bardzo jestem z siebie dumna że go w porę upolowałam 😀😀
asds_z_hreczką
Wiem ze są świetne dlatego juz mam dwa takie czapraki ( szafir, brazik) i nadal jestem zachwycona ! Myślałam, ze czerwień nie przypaddnie mi do gustu, a tu proszę , gdyby nie te dwa to nad czerwienią tez się bym zastanawiała.
A ktoś chwalił się zakupem Prahdy lawendowej . Czy mozna prosic o foty na koniu ???
(bo jakoś nie przyuważyłam- a być moze fotki były pod koniec działania starej volty).
Co do Gelb- to też nieustannie poszukuje cottona wersji dresiarskiej, albo choć wszechstronnego 😉 Załapałam się na owije i marzy mi się potniczek 🙂
dorotheah napisał:
A ktoś chwalił się zakupem Prahdy lawendowej . Czy mozna prosic o foty na koniu ???
(bo jakoś nie przyuważyłam- a być moze fotki były pod koniec działania starej volty).
Crazy sie chwalila, a teraz w kulki leci i czaprak jeszcze konia nie widzial
No szkoda, szkoda... jak tylko dostałam maila, to od razu wysłałam odpowiedź z pytaniem... niestety;/ A możliwości pojechania do Milanówka nie mam... Bo ze Szczecina jestem🙂