Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Ten niebieski pad to chyba rayalblau z kolekcji marine-rayalblau-weiss lato 2007:-)
Bardzo ładny. Hyba te herby im sie zmieniają na każdą kolekcję z moich obserwacji:-)
wątek zamknięty
Ja popełniłam grzech  😀iabeł: Mam nadzieję, że dotrą do mnie w miarę szybko

wątek zamknięty
To ja też jesm grzesznikiem...
Czekam na Eskadrona Nougata z okazji drugiej rocznicy Finałkowej  🏇
Stan konta: 3,11 zł do końca miesiąca  😵
wątek zamknięty
ja  trobilam sobie szlaban na kupownie czegokolwiek dla konia (no oprocz pasz ew. lekow itp)
ciekawe na jak dlugo 😁 mam zamiar wytrzymac do marca (mam nadzieje ze beda jeszcze wyprzedaze :lol🙂
wątek zamknięty
ja te sobie zrobiam "zakupowa" pryerwe  😁 poki co, dyielnie pilnuje mnie korsik bo sama bym nie wytrzymala 😡 😁
a w przyszlym tyg wrzuce foty anky oxblood z owijami tattini <nawet jeszcze nie sprawdzilam czy pasuja  😡  🤣>
wątek zamknięty
Cóż lepiej poprawia humor w przedsesyjnym stresie niż nieco bezsensownie wydane pieniądze na wyśniony kantar  🙄

dorzucam jeszcze siwości w szarościach.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
[quote="kasska"]Cóż lepiej poprawia humor w przedsesyjnym stresie niż nieco bezsensownie wydane pieniądze na wyśniony kantar[/quote]
hm..... przedsesyjny stres mówisz.. moze ja tez w takim razaie powinnam sprobować 😀 a kantarek rzeczywiście śliczny ( co do konskich zakupow to ja bym strasznie ochotę miała, ale już postanowiłam twardo narazie zbieram na aparat i narazie sie udaje🙂
wątek zamknięty
Cóż lepiej poprawia humor w przedsesyjnym stresie niż nieco bezsensownie wydane pieniądze na wyśniony kantar  🙄

Tak samo jak Ty zamówiłam kantar na stres przedsesyjny....
Kantarek doszedł, ale pewnie go długo na konia nie założę....
Za to na posesyjny stres - targi w Poznaniu😀
wątek zamknięty
wasia Twoje wyznanie mnie dobiło  😵  😁 😁 😁 Ja mam trochę więcej  😎 Całe 10,45  😎
wątek zamknięty
A ja dziś obczaiłam pad/czaprak (??) z globala w kratkę... są kratki beżowa, niebieska i różowa... ja sięw tej różowej zakochałam... czy ktoś taki pad użytkuje lub użytkował?
wątek zamknięty
Cóż lepiej poprawia humor w przedsesyjnym stresie niż nieco bezsensownie wydane pieniądze na wyśniony kantar 
Ech... widzę, że stres przedsesyjny działa na większość podobnie... z tym że ja kupuję aktualnie wszystko co wpadnie w łapy...
poczynając od Eskadrona Nici... 😉
wątek zamknięty
Słuchajcie- dostałam od męża dzisiaj na pocieszenie owijki Eskadrona nougat.

I teraz mam dylemat:
-czy będzie ten kolor pasować do któregokolwiek z moich zwierzów?:
Cyron
Legato

Zdjęcia się nie wyświetlały. Bardzo proszę o pilnowanie tego, jesli się nie wyświetlają lub zostały skasowane z serwera, proszę je kasować i tu. /o.

-jeśli tak to czy ktoś mi może przerobić te zdjęcia abym zobaczyła jak nougat będzie na nich wyglądać :kwiatek:
-brilliant czy impuls (bo w equishopie oba są teraz w wyprzedaży w tych samych cenach)?
-a jesli do żadnego z moich zwierzów nie będzie nougat pasować (bo boję się że przy ich masci będzie za "mdło"😉 to wymienić na jaki kolor z tej kolekcji?

T&N- komplet BOSKI 😜
wątek zamknięty
Libella,
tez bym na pewno kupila jeszcze sporo łachów, ale póki co portfel pozwolil mi tylko na kantar  🤔 Teraz pozostają mi tylko godziny spędzone na przeglądaniu sklepów www  🙄
wątek zamknięty
http://allegro.pl/item534965368_czaprak_eskadron_dl_full_super_tanio_nowy.html  😀
i owijki do tego
http://allegro.pl/item535001318_eskadron_polarowe_owijki_czekoladowe_super.html
żałuję tylko że ujeżdzeniowy  🙁

Ale czy to aż tak tanio?
Na ten czaprak mam ochotę.
wątek zamknięty
Ech... widzę, że stres przedsesyjny działa na większość podobnie... z tym że ja kupuję aktualnie wszystko co wpadnie w łapy...
poczynając od Eskadrona Nici... 😉

To już wiem za co zwalić zakupoholizm  😀iabeł:
wątek zamknięty
Monny ja jak najbardziej zwalam na stres sesyjny  😁 setną  "Tak mi źle, musze się tyyyle uczyć, to chociaż bluzkę/czaprak sobie kupie, w takiej bluzce/ po jeździe w takim czapraku napewno będzie mi się lepiej uczyć..."
wątek zamknięty
Mówiłam już, że niecierpie wszelakich wyprzedaży? ;|
Dostaje wtedy obłędu !
wątek zamknięty
Czy ktoś może mi pomóc zdecydować? 🙇
wątek zamknięty
Laguna moim zdaiem nougat nie będzie pasował do tych maści, lepie wymienić na deepblue lub coriander
wątek zamknięty
Też mi się wydaje, że będzie się zlewać.
wątek zamknięty
Laguna proszę bardzo 😉

czaprak nougat na żywo ma bardziej wyrazisty kolor niż na tym zdjęciu. Taki jak owijki mniej więcej jest 🙂
Mnie się podoba, ja swojego gniadka w nougacie bardzo lubię, ale nie wiem czy nie jest ciemniejszy od Legato trochę. Wg. mnie do Cyrona raczej pasować nie będzie, chyba  że zdjęcie przekłamuje maść, że taki jaśniutki jest 😉
wątek zamknięty
Oj Laguna, ja Ci mogę pomóc w tym bólu  😉 chętnie przyjmę te owijki i po problemie  😉 mój mąż widząc, że oglądam znowu jakieś czapraki kazał mi sobie drugi dom kupić i się wyprowadzić  😵
wątek zamknięty
Pokemon- ja niestety jedyny sprzęt jaki się przez mój dom przewala najczęściej tylko na handel, albo pośredniczę w zakupach kolezankom ze stajni co nie są na forum zarejestrowane, ale czytają. Więc się chłop zlitował i kupił jedną rzecz tylko dla mnie 😉 A tu masz- kolor nie ten 😂

Aniaaa- dziękuję  :kwiatek: Cyron taki jasny bo ogolony. Normalnie jest dość zbliżony do Legato
wątek zamknięty
Laguna nie wygląda to źle, konie na zimę ciemnieją  chyba że Ty je golisz. Ale pewnie będzie się zlewał. Problem masz z głowy, pokemon chętnie je weźmie  😉
wątek zamknięty
Manta,

taki?

ja sobie chwale 🙂
wątek zamknięty
Kobiety dopomóżcie biedną dziewczynę... ma któraś z was może fotę miśka pod siodło mattesa?
o takiego:
wątek zamknięty
Kobiety dopomóżcie biedną dziewczynę... ma któraś z was może fotę miśka pod siodło mattesa?
o takiego:

pod siodlem wyglada dokladnie tak samo jak te mattesy z obszyciem tylu.
pytanie tylko - kupujesz dla wygladu czy z innych powodow - bo ta podkladka jest jeszcze grubsza niz te mattesy z obszyciem tylu (bo ma futro i od spodu i z gory).
wątek zamknięty
Chcę kupić dlatego, że mój kobył ma tak wrażliwe plecy, a ja tak niedopasowane siodło bez możliwości aktualnej wymiany, że potrzebuję czegoś co choć trochę zneutralizuje ten siodlany defekt i kobyła będzie mogła normalnie funkcjonować...
wątek zamknięty
Calathea to może konkretnie Mattes Coriection System?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.