Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Gdzie moge znalezc limonkowe owijki? Wiem ze anky ma, ale sa jeszcze jakies dostepne? Bo nigdzie nie moge znalezc.  👀
wątek zamknięty
A propos wyprzedaży - taki jest rezultat - chciałam kupić tylko puśliska ujeżdżeniowe prestiga i co - wlazłam na częśc z wyprzedażą i ankypad i ankykantar jest mój  🙄 No masakra jakaś  😎 Ale ten ankypad bananowy jest boooooooooooooski. Tylko owijek nie było...  🙁
Zdjęcia nie mogę wstawić  🙄
wątek zamknięty
gdzie dorwałas banane ?  😉
wątek zamknięty
W ihaha są po 120 zł, są jeszcze różowe i niebieskie, banany też jeszcze parę było.
W końcu zdjęcie się udało wstawić:
wątek zamknięty
m0niSka  :kwiatek:
pokemon a kiedy zamawiałaś? Bo teraz patrzyłam i nic nie znalazłam na ihaha  🙁
wątek zamknięty
Wczoraj. Dzisiaj przyszło. W wyprzedażach jest...
wątek zamknięty
korsik, udalo mi sie zrobic fotke, ktora oddaje kolor. Moze jeszcze nie tak 100%, ale jak dla mnie jest dobra.

moniska, fotka na koniu niepredko, bo czekam jeszcze na nauszniki.
wątek zamknięty
pokemon O! Rzeczywiście już znalazłam. Ale już nie ma banany. Został tylko 1 niebieski i 4 różowe, a to zdecydowanie nie moje kolory  🙁
wątek zamknięty
kolejne piekne czapraki mattesa:

link

link

link

link

link

wątek zamknięty
faktycznie cudne!
wątek zamknięty
ufff, uprzejmie donoszę że już nie ma banany, co uratowało mi poranek i zaoszczędziło dylematow  😉
wątek zamknięty
O matko  🤔 był banana i ja go przegapiłam,  a jeszcze ze 2 dni temu przeglądałam ihaha w poszukiwaniu sprzętu

Klami piękny ten Euro Star, to poczekamy na te zdjęcia  😉
wątek zamknięty
Jakby ktoś jeszcze potrzebował owijek do Anky to tu są w promocji... (te ze starej kolekcji) http://okser-elite.pl/ANKY_Owijki_polarowe-384.html

Mam pytanie. Gdzie mogę dostać owijki eskadron wine polarowe? 😉
wątek zamknięty
Antibarbie- z tego, co ja się orientuję to niestety takie nie istnieją... Ew. możesz próbować dopasować jakieś innej firmy
wątek zamknięty
Klami śliczny, kiedy fotki na modelu?

Caro- ten szary  😜
wątek zamknięty
Pikne są!
wątek zamknięty
pokemon, w bananie jestem zakochana od 1 wejrzenia xD
A ten róż to ten pink lilac nie? ;/ Kurcze żeby to tak w fiolet nie wpadało...
ale w sumie może dobrze xD
wątek zamknięty
a ma ktoś fotki tego różu Anky na koniu? Najlepiej na kasztanie.
wątek zamknięty
ciska ma
poszukaj w watku anky
wątek zamknięty
Mam pytanie. Gdzie mogę dostać owijki eskadron wine polarowe? 😉

Nigdzie bo tak jak napisała Libella, w tej kolekcji nie ma owijek wine. Możesz sobie tylko dobrać pod kolor lamówki negro lub coriander (co mnie akurat bardziej pasuje, bo myślę że akurat ten kolor z owijkami negro prezentuje się bardziej elegancko)
wątek zamknięty
Ok, dzięki. Właśnie dziś kupiłam owijki i podobno mają pasować idealnie 😉Może jutro uda się zdjęcia na koniu porobić 😉
wątek zamknięty
Drugi z moich HKM ów:

Na tym zdjęciu widać jaki ten czaprak jest wielki  😲 i widać też dysproporcję pomiędzy zadem a przodem kobyły i mój cudowny dosiad  😵 chyba poprawiam ręce akurat  🤔
wątek zamknięty
Fin- to ciemno szary czy jasnoszary?
wątek zamknięty
Fin
na tyłach koń ma i owijki i ochraniacze? a czemu tak? (tylko pytam z czystej ciekawości, żeby potem nie było  😉 )
wątek zamknięty
fin slicznie jej w szarym🙂
wątek zamknięty
Laguna nie mam pojęcia, kupiłam w stacjonarnym i nie wiem. Na metce jest grafitowy 🙂
Oti produkuję PW  😉
wątek zamknięty
Fantazja, hehe... mam nadzieje, ze juz niedlugo.

Burza,  :kwiatek: kiedy fotki na modelu to sama nie wiem. Sciagaja dla mnie jeszcze nauszniki i czekam i czekam......
wątek zamknięty
Ja owijek+ ochraniaczy tez czasami używałam, duzo lepsza ochrona🙂
wątek zamknięty
Klami śliczny, kiedy fotki na modelu?

Caro- ten szary  😜

ja mam ten szary  🤣 kupiłam za 160 zeta w ihaha jak był ten "dzień otwarty" jakoś niedawno  😅
wątek zamknięty
Czapraki Mattesa nie dość, że są śliczne to jeszcze bardzo odpowiada mi ich jakość, zdecydowanie "wyleczyły" mnie z innych firm. 
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.