a ja mam takie dość nietypowe pytanie, bo prosiłabym o fotki na kasztanach... ochraniaczy =) konkretnie czarnych, szarych i brązowych, kto takowe posiada to jakby mógł wkleić to byłabym wdzięczna, jednak ochraniacze wyglądają inaczej niż owijki, stąd moja prośba, żebym miała jakiś pogląd na to, jak siętakowe prezentują...
Ma ktoś w ogóle ochraniacze w tych kolorach? tj myśle, że z czarnymi problemu nie będzie =P ale jak z brązem i szarością? =)
Chce zamowic czaprak eskadrona ale nie wiem czy w rozmiarze pony bedzie pasowal pod moja ujezdzeniowke. Czy moglby ktos podac wymiary takiego czapraka?
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: bardzo wdzieczna bede
Chce zamowic czaprak eskadrona ale nie wiem czy w rozmiarze pony bedzie pasowal pod moja ujezdzeniowke. Czy moglby ktos podac wymiary takiego czapraka?
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: bardzo wdzieczna bede
pod moja ujezdzeniowke (18 cali i ogolnie duza, z dosc dlugimi tybinkami) rozmiary pony wchodza. nieco na styk, ale da sie przystuly przelozyc przez paski, a cale siodlo lezy na czapraku (ale na styk 😉)
pod mniejsze siodla (np. 16, czy 16,5 oraz modele z krotkimi tybinkami) eskadron pony wchodzi bez problemu.
acha, jeszcze wazne co za model czapraka. bo impuls z bardzo starej kolekcji wydaje mi sie mniejszy niz nieco mlodszy cotton. (ale i tak oba sie mieszcza, no moze cotton wyglada o ciutke lepiej 😉)