Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Ja przed chwilą przygarnełam  pieknego żółtka  z Horze......Nie moge sie go doczekac , prawie tak samo jak pomarańczowego Fairplaya 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Libella, jakbyś kupiła trzy to by było straszne 
ale tak - to zaspokajanie bieżących potrzeb  😁
wątek zamknięty
Czy ktoś zna odp na moje pytanie z poprzedniej strony? 🙇
wątek zamknięty
Libella  🤬 popełniłaś straszną zbrodnie wklejając ten link  🍴
asds cieszę sie, że żółtek znalazł nowy dom  😉
wątek zamknięty
Czy ma ktoś taki kantar eskadrona o kolorze Antracyt?Chciałabym zoabczyć jak wygląda z bliska 😀??A najlepiej jeszcze na jakimś kasztanie 🙇
http://www.allegro.pl/item528504958_equishop_wyprzedaz_eskadron_kantar_classic.html
wątek zamknięty
Tu masz chyba lepszą prezentacje koloru:

http://www.e-shop-direct.com/eshop/?mid=50109&pid=199&cid=91&

wątek zamknięty
mara dziekuje 🤣
wątek zamknięty
Laguna, mnie się wydaje, że coriander jest bardziej zimny...
wątek zamknięty
a ja mam takie dość nietypowe pytanie, bo prosiłabym o fotki na kasztanach... ochraniaczy =) konkretnie czarnych, szarych i brązowych, kto takowe posiada to jakby mógł wkleić to byłabym wdzięczna, jednak ochraniacze wyglądają inaczej niż owijki, stąd moja prośba, żebym miała jakiś pogląd na to, jak siętakowe prezentują...

Ma ktoś w ogóle ochraniacze w tych kolorach? tj myśle, że z czarnymi problemu nie będzie =P ale jak z brązem i szarością? =)
wątek zamknięty
Manta, ja pomoge ale jutro
wątek zamknięty
Brąz:

Edit:
Jeszcze brąz:

Czarne:

Szary przód

I jeszcze fotki ze strony p.Jana Bieleckiego:

wątek zamknięty
Manta, ja pomoge ale jutro

super =)

a masz może jakieś foty ochraniaczowe na "hucce"? Bo ona całkiem do mojej rudej podobna ;P

D&A wielkie dzięki =)
wątek zamknięty
Libella - cale szczescie ze nie maja wersji wszechstronnej bo bym kliknela "kup teraz" bez zastanawiania sie czym za to zaplace xP
wątek zamknięty
hm... chyba mają... 😀iabeł:
wątek zamknięty
na szczescie nie  😁
wątek zamknięty
Algeel jestem przed tym samym trudnym wyborem... ale w aukcji jest tylko dresazowy i pony...
wątek zamknięty
ja juz zrezygnowalam bo wiem ze ani jeden ani drugi pod moje siodlo pasowac nie bedzie.
wątek zamknięty
D&A  maly offtop co to za konisko?
wątek zamknięty
PILNE!

Chce zamowic czaprak eskadrona ale nie wiem czy w rozmiarze pony bedzie pasowal pod moja ujezdzeniowke. Czy moglby ktos podac wymiary takiego czapraka?

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: bardzo wdzieczna bede
wątek zamknięty
Szyszka, a ile Twoja ujeżdżeniówka ma cali?
wątek zamknięty
PILNE!

Chce zamowic czaprak eskadrona ale nie wiem czy w rozmiarze pony bedzie pasowal pod moja ujezdzeniowke. Czy moglby ktos podac wymiary takiego czapraka?

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: bardzo wdzieczna bede

pod moja ujezdzeniowke (18 cali i ogolnie duza, z dosc dlugimi tybinkami) rozmiary pony wchodza. nieco na styk, ale da sie przystuly przelozyc przez paski, a cale siodlo lezy na czapraku (ale na styk 😉)

pod mniejsze siodla (np. 16, czy 16,5 oraz modele z krotkimi tybinkami) eskadron pony wchodzi bez problemu.

acha, jeszcze wazne co za model czapraka. bo impuls z bardzo starej kolekcji wydaje mi sie mniejszy niz nieco mlodszy cotton. (ale i tak oba sie mieszcza, no moze cotton wyglada o ciutke lepiej 😉)
wątek zamknięty
A ja się zdecydowałam na bordo eskadrona DL ze złotą lamówką  🙂
No i ten spray blyszczący, a co  😉
wątek zamknięty

błękity na kucu

starocie szarości 😁

czarne veredusy

czarne eskadrony

brązowe skórzane

czarne ww

białe veredusy

więcej nie miałam
wątek zamknięty
caroline a te czapraczki z ebaya gdzieś w Polsce można dostać?😀

Happy valley możesz dostać tu:
http://www.horse-trade.pl/
wątek zamknięty
ale za super fajne jakosciowo to one nie są jak za taką cene
wątek zamknięty
Ciekawe czy mają te rzeczy z nowej kolekcji, bo nie ma ich w sklepie....
wątek zamknięty
D&A  maly offtop co to za konisko?

Mój Rudzielec-Dolar🙂

Też żałuję,że nie ma tych nici w wersji vs:/
wątek zamknięty
D&A cudnie Twój kasztan wygląda w tym niciaku lemon  😜  😍

Czy ktoś wie gdzie można dostać te czapraki HV (katalog strona 13, czapraki w lewym górnym rogu)? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.

http://www.horse-trade.pl/pliki/kolekcja_hv_polo_wiosna-lato_2008.pdf
wątek zamknięty
Fantazja, wydaje mi się, że kiedyś widziałam go w Apollosa. Nie mogę sprawdzić, bo mają stronę popsutą. Napisz do nich, może mi się nie zdawało  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.