Też jestem takiego zdania🙂 Dlatego wystarczyło napisać "Nie nie widziałam". A nie stwarzać problem tam, gdzie go nie ma. Mi osobiście na to szkoda czasu...
Fantazja, bardzo dobry wybór z tą derką Jacsona. też mam taką już chyba z 2 lata i jest na prawdę super! 😀 ma bardzo fajny polar, więc koń szybko pod nia schnie. a tak mój Gniady w niej wygląda: 😉
Dzięki Caroline! wiesz w czym leży mój problem? ja za dużo końskich szmat przewaliłam, za dużo tego przeszło przez moje ręce teraz z jednej strony bym chciała coś z drugiej strony wszystko mam i nic nie potrzebuję moze powinnam o tym z psychiatrą porozmawiać 😁
Dzięki Caroline! wiesz w czym leży mój problem? ja za dużo końskich szmat przewaliłam, za dużo tego przeszło przez moje ręce teraz z jednej strony bym chciała coś z drugiej strony wszystko mam i nic nie potrzebuję moze powinnam o tym z psychiatrą porozmawiać 😁
moze 😉 ale jesli wolisz z bratnią duszą to mojego maila znasz 😁 mam ten sam problem... i z drugiej strony - "zabawe" - przegladam ebay i... nie widze nic co chcialabym miec, a co dopiero kupic 😁 gdy tymczasem stan posiadania u mnie aktualnie wynosi... 4 czapraki w tym samym kolorze i jakies nieuzywane niedobitki, ktore mam na sprzedaz 🤣
Fantazja, bardzo dobry wybór z tą derką Jacsona. też mam taką już chyba z 2 lata i jest na prawdę super! 😀 ma bardzo fajny polar, więc koń szybko pod nia schnie. I własnie o to mi chodziło 😀 ten kolorek bardzo mi się spodobał, a te derki wychodzą już ze sprzedaży, ostatnie sztuki mają w sklepach
m0niSka a co się stało z Twoją derką? Czyżby została zjedzona? 🤣
caroline, ja mam 8, w tym 4 anky i 2 czapraki mattesa to połowa tego czym dysponowałam kiedyś 😡 ja pare miesiecy temu mialam kilkanascie czaprakow, az nie miescily mi sie w pace 😉
kiedys byłam mega szmaciara, a teraz nie dogodzisz 👿 dokladnie - niełatwo teraz znalezc cos co w ogole da rade dogodzic 😁
m0niSka, no pożeracza w sensie niszczyciela - zostawiłam tylko konia na godzinkę w polarówce wróciłam i derka była rozerwana na pół :/ Fantazja, nie mam pojęcia czym. nawet jak jestem w boksie to już sie czai, żeby ją zdjąć, a pasów nie mam niestety, ale sprawie obergrut
m0niSka już chyba tylko ze 2 sklepy je mają, i ktoś na allegro, zostały dosłownie w sztukach już, jest jeszcze pare z kapturem. Skończyli je pewnie szyć już. Może będą jakieś nowe.. 👀 Blondyna najlepiej czymś czego koń nie lubi(zapach, smak) i nie wyrządzi mu to krzywdy