manta bardzo fajnie sie szarości prezentują🙂 pokemnon ten niebieski taki morski kazdej masci bedzie pasowac idelanie🙂 szaro-czerona villa horse bardzo podoba mi sie to połaczenie kolorystyczne 😉
asds dzięki Angeel- wiem, pamiętam Cię 🙂 efka- w końcu mogłam się wstrzelić w temat, ale i to mi się udało- sznurka miała na myśli inne mattesy 🤔wirek: Nic, tylko kącik parajeździectwa założyć 😎
asds dzięki Angeel- wiem, pamiętam Cię 🙂 efka- w końcu mogłam się wstrzelić w temat, ale i to mi się udało- sznurka miała na myśli inne mattesy 🤔wirek: Nic, tylko kącik parajeździectwa założyć 😎
heheh no trzeba założyć to prawda, może ktoś się jeszcze wyłoni z voltowych zastępów 😉 i nie czaruj tylko wstawiaj inne zdjęcia!!! na pewno masz dużo ładnych fotek w ładnych komplecikach 😀
A ja z pytaniem szukam zdjęc czapraków ujezdzeniowych z obszyciem z futra wyciętych z mattesa pod siodłem wiem ze Caroline miała i moze bedzie chciała wstawic ktos jeszcze ma zdjecia?
tak, ale... polecam miec naprawde za szerokie siodlo do tego czapraka. on jest naprawde baaaardzo gruby i naprawde robi roznice jak siodlo lezy na koniu. z drugiej strony - moim zdaniem to strasznie fajna sprawa, ze on jest "futrem do konia" i moj kon to naprawde docenial. a z jeszcze innej strony - pomysl o czyszczeniu tego czapraka... jedyne co rzeczywiscie u mnie zdawalo egzamin to pralnia chemiczna. plus opowiesc znajomej o tym, ze jak dlugo nie czyscila tego czapraka, a potem uzyla go znowu na koniu to jej kon nabawil sie grzybicy (ewidentnie rozwinela sie W czapraku). czaprak za set zlotych zasluzenie wylądowal w śmietniku.
zatem sa i plusy i minusy uzywania tego czapraka. moim zdaniem warto je rozwazyc, bo jest z nim troche zachodu, a cena niemała...
[quote author=Lena link=topic=29.msg145722#msg145722 date=1231854994] Dlaczego znowu jest wyprzedaż eskadrona 👿 I dlaczego ten nougat jest taki ładny? Łeee
A mój wymarzony dralon tylko w rozmiarze S... 👿 [/quote]
Blondyna oj powiem po cichu że nie we wszystkim, bo mi w czerwonym nie bardzo się podobają 😎 tak to Jacson, kupiłam ze względu na dobry i grubszy polar
Moje PAnie........korona dla tej która mi znajdzie FULL wszechstronny czapraczek koloru żółtego/cytryny.....Eskadronny tylko pony widziałam , a on niestety za male 🙁
Skoro wstawiłaś fotki, to zapytałam, żeby dowiedzieć się czy może widziałaś je gdzieś w PL? po to wstawilam linki 🙄 jak kogos czaprak zainteresuje, to sobie kliknie/znajdzie/uszyje - nie moja sprawa. a moze jest cos o czym nie wiem? np. ograniczenie: nie wstawiac fotek czaprakow, ktorych nie da sie kupic w Polsce? enlight me 🙄