Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

MILUSIA bardzo elegancko 🙂
wątek zamknięty
Widzę,że czapraczek dottarł cały i zdrowy.Bardzo ładnie wygląda,ja na swoim kasztanie też go uwielbiam😉
wątek zamknięty
Sierka jakiej firmy są Twoje owijki do Niciaka limonki?
wątek zamknięty
Mi rowniez bardzo podpasowal do kasztana ten czaprak, szczegolnie, ze ma taka rudawa lamowke.Ciesze sie ze nie tylko mi sie podoba
albido-dotarl, dotarl i to szybciutko.Jestem bardzo zadowolona z zakupu mimo ze nie bylo go w planach
wątek zamknięty
Ja też od Albido kupuję, też silvera, też na rudzielca 😉 Zdjęcia dorzucę za dwa tygodnie 😉 Pozdrawiam 🙂
wątek zamknięty
zmałpowałam biele od Caroline

jeszcza czekam na kaloszki
wątek zamknięty
Zu to są owijki Loesdau kolor: limonkowy. Ale po pierwsze: nie polecam ich, po drugie: na żywo zdecydowanie mniej pasują.

Co innego FairPlay limonkowe, te są dużo lepszej jakości i pasują lepiej. No ale pojawiły się na rynku, jak już miałam te z Loesdau
wątek zamknięty
Ma ktoś może zdjęcia niciaka Starlightblue na koniu ?
wątek zamknięty
orzeszkowo- fangaa <?> chyba ma ;]
wątek zamknięty
Sierka dziękuję 🙂
wątek zamknięty
.::LOVELY::. napisał: orzeszkowo- fangaa <?> chyba ma ;]

dzięki 🙂
wątek zamknięty
orzeszkowo - ktoś kiedyś na starej Volcie wstawiał gniadego w tym czapraku. Jak nabiję 3 posty to wstawię linka
wątek zamknięty
Na Forum pokazujemy zdjęcia o maksymalnych wymiarach 640x480

Proszę, zmniejszcie zdjęcia korzystając z edycji postów.

I proszę, żebyście pilnowali się nawzajem.
Admini i tak mają pełne ręce roboty
wątek zamknięty
Milusia, ten Twoj rudzielec nie jest czasem na sprzedaz ? 😉

widzialam bardzo podobnego kasztana w swiecie koni x))
slicznie Wam w tym komplecie 😉
wątek zamknięty
karolina - odpowiem za Milusię (jeśli mogę) ten rudy to na pewno nie jest na sprzedaż
wątek zamknięty
Co myślicie o tym zestawie? Bo zbliżają się mikołajki i trzeba to wykorzystać a ja już sama nie wiem

klacz:

pad:
wątek zamknięty
Mi się podoba. Lubie gniade w tym odcieniu błękitu 🙂
wątek zamknięty
ma ktos fotki eskadrona VSD po ujezdzeniówka 17'(prestige)?
Wyglada to w miare znosnie?
wątek zamknięty
Ja najbardziej lubie Eskadrona VSD. Uważam, ze wyglądają najlepiej. Przynajmniej pod moimi siodłami.
wątek zamknięty
Mia kolorek tego padu brdzo fajny, ale musze powiedzieć że pad z czasem dość mocno ubija się pod siodłem. Poza tym świetnie się pierze.
wątek zamknięty
Ja mam 😉 Eskadron gelb VSD
wątek zamknięty
Ten konkretny pad ubija się pod siodłem czy ogólnie pady? 🙂
Bo to mój pierwszy 😉
wątek zamknięty
Libella - slicznie wyglada w gelbie 🙂 kolejna fotke z Rakowca widze heheh 🙂

czy ktos ma pomysl co to za czaprak ?
wątek zamknięty
misia- jak chcesz to moge w środe foto cyknać ;] <bo vsd to wszechstronny nie?>
wątek zamknięty
Angeel moim zdaniem ten:
http://www.okser.pl/sklep/116330-everline-czaprak-supreme-p-2534.html?osCsid=0ee76fe719cdf52d217748805f00dd03

Libella dzieki za foto.

Lovely chyba tak,bede wdzieczna
wątek zamknięty
VSD to wszechstronny o profilu ujeżdżeniowym. VSS wszechstronny o ptofilu skokowym. Ja jednak jestem zdania, że pod ujeżdżeniówką najlepiej wygladają DR czyli typowo ujeżdzeniowe. Nawet w tym VSD Wkurza mnie ta "buła" z przodu, za to ten skokowy już totalnie nie pasuje moim zdaniem 😉 Zdjęcie w skokowym i ujeżdżeniówce Jorge Canaves 17
Angeel dzięki 😉 A fotka rzeczywiście z Rakowca, wspominam sobie 😉
wątek zamknięty
Libella VSD wygląda fajnie, bo ta "buła" nie jest taka wyrazista... sama używam i pod wszechstronne i pod ujeżdżeniówkę🙂 Natomiast VSS pod ujeżdżeniówką fatalnie.... mimo, że kolorki super😉
wątek zamknięty
M0niSk4 zgadzam się 😉 ... dlatego mamy już z Libelką taki sam zestaw (oliwkowy czaprak i groszkowe owijki) ale w wersji ujeżdżeniowej
wątek zamknięty
Libella a pokaż... 😉
Dla porównania DR, VSD i VSS pod ujeżdżeniówką, coby ktoś nie miał wątpliwości co lepiej pasuje...😀

Jak będę miała aparat jakiś pod ręką (w moim popsuł się flesz;/) zrobię zdjęcia i wstawię dla porównania cottona VSD i VSS pod wszechstronnym (wg mnie lepiej VSS oczywiście😀)
wątek zamknięty

Libella a pokaż... 😉
Dla porównania DR, VSD i VSS pod ujeżdżeniówką, coby ktoś nie miał wątpliwości co lepiej pasuje...😀

W oliwkowym jeszcze się nie dorobiłyśmy zdjęcia 😉 Ale mam zdjęcie w petrolu ujeżdżeniowym:

I moim zdaniem pod ujeżdżeniówką najlepiej wyglądają ujeżdżeniowe
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.