Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Azbuka

o ja  🤔wirek:
gdyby głupota mogła latać  🤬
wątek zamknięty
korsik, armara, dziekuje 🙂 mialam dobrego nauczyciela 🙂

[quote author=Lanka_Cathar link=topic=29.msg135696#msg135696 date=1230834359]
Caroline, człowiek już się ucieszył, że się nie da, a tu wiadro zimnej wody.  😉 Eh, dobrze, że Ruda ma cierpliwość i stoi grzecznie przy zawijaniu. Będziemy próbować. 🙂
[/quote]
próbuj, próbuj, na pewno sie uda 🙂 i nie bój sie zawijania "wysoko" 😉
(p.s. ja tez najpierw pare razy musialam popróbować jak najlepiej zawijac na te podkladki, teraz to mi szybciej wychodzi zawinac konia niz dopasowywac podwojne rzepy w ochraniaczach  😁 )

Caroline Co to za owijki na tym ostatnim zdjęciu? Te bordowe????

mówisz o brązowych Anky?  😁
wątek zamknięty
Najwyraźniej tak 😉 Wyglądają jak głębokie bordo .. :P
wątek zamknięty
tu jest aktualny katalog tattiniego

http://www.tattini.it/
wątek zamknięty
Skoro temat zawijania :
Podejrzane na Hubertusie

Pozdrawiam!

A propos drugiego zdjęcia wstawionego przez Azbukę: http://sklep.horses.pl/product-pol-1318-KITT-owijki-polarowe-czarne.html - może wzorowali się na tym sposobie zawijania?
wątek zamknięty
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=29.msg136191#msg136191 date=1230897059]A propos drugiego zdjęcia wstawionego przez Azbukę: http://sklep.horses.pl/product-pol-1318-KITT-owijki-polarowe-czarne.html - może wzorowali się na tym sposobie zawijania?
[/quote]
tylko, ze co do fotki sklepowej to mozna przyjac, ze to jest zawiniecie do transportu, a fotka hubertusowa to tylko złe zawijanie 😉
wątek zamknięty
Do mnie doszedl padzik Euro Stara Max i moge powiedziec, ze jestem zachwycona. Bije na glowe wszystkie inne szmatki z jakimi mialam doczynienia (inne Euro Stary, Eskadrony cottony, brillanty, impulsy, ANKY, polopady.... wszystko).
wątek zamknięty
O tak! Bez Euro Stara nie da się żyć  😉
Jeden z dwóch w mojej skromnej kolekcji:

wątek zamknięty
Klami daj przymierzyć 🙂
wątek zamknięty
Lenka, hehehe... Prosze Cie bardzo...Sam czapraczek czy komplecik?? 
Nie moge sie doczekac kiedy przysla mi  caly komplecik, bo poszczegolne czesci sciagane sa z roznych miejsc (np. nauszniki ida gdzies z Niemiec).

Wild Horses, o tak! Ten pad jest wart kazdej wydanej zlotowki! Mam nadzieje, ze po praniu nic sie w tej mojej opini nie zmieni.....
Chyba zostane padomaxo-maniaczka.
A tak swoja droga, to ten twoj ma przepiekny kolorek!
wątek zamknięty
Klami piorę normalnie w pralce i NIC się z nimi złego nie dzieje. Czasami mam problem z płukaniem (ale to chyba ta wina mojej pralki), bo nie do końca dobrze się wypłukują. Gwarantuję, będziesz zadowolona!
wątek zamknięty
Klami sam czaprak chciałam pod siodło założyć "na sucho". Po doświadczeniach ze stripe - in'em wolę być ostrożna i nieufna w stosunku do Eurostarów.
wątek zamknięty
Nikt nie dodaje siwych, to może ja dodam.

wątek zamknięty
if ładny żółty komplecik 😜

Jak Wam się widzi ten czaprak na łatce i rudzielcu? 👀
http://www.allegro.pl/item519768549_jarpol_owijki_czaprak_wyprzedaz.html

wątek zamknięty
A ja nabyłam 2 drobnopikowane HKM'y: szary i granatowy 🙂 Przyznam, że są na prawdę super, zdecydowanie lepsze niż na przykład Fair Play'e... liczba moich czapraków w ciągu 2 tygodni zwiększyła się do 5  😁
Dodatkowo tatuś zafundował konikowi zestaw kantar + uwiąz Eskadron nougat (powiedział, że będzie kuckę w takim zestawie prowadzał na spacery  :lol🙂 i cukierki Eskadrona truskawkowe  😅
wątek zamknięty
a mi dzisiaj przyszedł miętowy fair play. taaak, zobaczyłam gdzieś siwka w mięcie i musiałam kupić ;]
wątek zamknięty
Ja kupiłam dzisiaj w naszym nowym cudownym sklepie (koło Auchan) pad Schockemöhle brązowy i owijki Waldhausen idealnie w tym samym kolorze. Jestem zachwycona.

A gdzie się podziali wszyscy maniacy Eurostarów Max?? Właśnie usiłuję się jednego pozbyć i sprzedać!!
wątek zamknięty
Sklep genialny, prawda? 😀  😍
wątek zamknięty
Freska- właśnie chciałam Ci zaproponować pomarańcz.  😀 Moim zdaniem gniado-srokatym zawsze pasuje, a i na kasztanku może wyglądać ładnie. Wszystko zależy od odcienia kasztana i pomarańczu.
Na fotce moje ś.p. łaciate w pomarańczowym Lamicellu.

Ten odcień który pokazałaś jest ok, tyle że ciekawe jak z jakością czapraka i ta lamówka...  🤔

Najbardziej by pasował na oba konie taki pad, jak wstawiała Sznurka. To był chyba Anky. Kolor coś między żółtym a pomarańczowym. Super był.

Jak by nie było, ja obstawiam pomarańczowo-żółte kolory.
wątek zamknięty
taa sklep w końcu taki jaki powinien być. Szkoda że maja mały wybór czapraków no ale cóż. Ceny mają ok, wiec nie ma co narzekać.
wątek zamknięty
if suuper ten żółty 😉 😍
wątek zamknięty
Oho, w końcu komuś pasuje moja żółć ;D

A dziś pstryknę siwą z mięcie. ;D
wątek zamknięty
Freska- właśnie chciałam Ci zaproponować pomarańcz.  😀 Moim zdaniem gniado-srokatym zawsze pasuje, a i na kasztanku może wyglądać ładnie. Wszystko zależy od odcienia kasztana i pomarańczu.
Na fotce moje ś.p. łaciate w pomarańczowym Lamicellu.

Ten odcień który pokazałaś jest ok, tyle że ciekawe jak z jakością czapraka i ta lamówka...  🤔

Najbardziej by pasował na oba konie taki pad, jak wstawiała Sznurka. To był chyba Anky. Kolor coś między żółtym a pomarańczowym. Super był.

Jak by nie było, ja obstawiam pomarańczowo-żółte kolory.

kiedyś mi się podobał pomarańcz i brzoskwinia ale jakoś mi przeszło ale teraz znowu mi się wkręca 😉
znalazłam jeszcze taki model czapraka i bardzo mi się podoba tyle że jak zwykle nie wiem który kolor xD
http://www.allegro.pl/item514866415_czaprak_mirage_kopytko.html
wątek zamknięty
Najbezpieczniejszy byłby chyba miodowy.
Ewentualnie czekoladowy. Ma lamówkę, więc nie zniknie na koniach.
A z kontrastów tylko zielony.
Ile ludzi tyle gustów.  😉

ps. co do pomarańczy... wejdź na wątek produkty Anky, druga strona. Jest zdjęcie tego padu Sznurki o którym mówiłam. Jak dla mnie wymiata!!
wątek zamknięty
Klami  jaki kolor ?  😉

ja kupiłam Fuksje euro stara
wątek zamknięty
fin jak będziesz mieć zdjęcie tego granatowego to wstaw, ok? Bo chciałabym porównać go z moim "granatem" 😉
wątek zamknięty
freska89 myślę że pomarańcz przejdzie, choć na kasztanie może być za ostra. Z tych Mirage to chyba miodowy.
if ślicznie w żółtym, czekamy na "miętowe fotki"
xxagaxx kupiłaś tego pięknego brązowego Schockemola? Dawaj zdjęcia
Wild Horses piękny ten Euro Star, z której to kolekcji?
wątek zamknięty
xxagaxx jaki masz kolorek e-s max'a?

Raven wstawię oczywiście ale dopiero jak będę wsiadać...
wątek zamknięty
fin brązowy, troche jak mleczna czekolada 🙂 chcesz może?? Chętnie się w końcu go pozbędę bo już mam plany na kolejne zakupy 😀😀
wątek zamknięty
xxagaxx -  😲 Jakiś nowy sklep?! Why ja nic o tym nie wiem? Gdzie to? 🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.