helcia_ nie wiem czy Ci się uda, też mam jedną kobyłkę łaciatą, dzisiaj chciałam Wam się ładnie zaprezentować w Eskadronie brillancie, ale była tak brudna kobyłka że nie wiem ... Właśnie brałam chusteczkami ...
fajnie fajnie wyglądają te Jarpolowskie pady :P Obiecałam sobie Cotton'a Eskadronowego , ale jeżeli mnie jakiś kolor urzeknie jakiś pomarańcz zieleń to może sie skusze zwłaszcza że cena przyzwoita:P a jakośc mówicie , że dobra ? a na srokatą bejbiki nie pomogą prędzej taki psikacz do siwków 🙂
Grafitkowa ona do tego zawsze jakby celowała w białe miejsca, świnka jedna 🤬 Tylko że do końca miesiąca zostałam bez funduszy na końskie rzeczy. Ale byle do wiosny, zrzuci to mamucie futro, letnie łatwiej doprowadzić do porządku 🙂
niezapominajka też jest śliczna! kurcze no to teraz mam dylemat 😁 wanilia czy niezapominajka? co polecacie dla kasztana ze strzałką na głowie i białą skarpetką 😉
niezapominajka też jest śliczna! kurcze no to teraz mam dylemat 😁 wanilia czy niezapominajka? co polecacie dla kasztana ze strzałką na głowie i białą skarpetką 😉
(wiem że wygląda jakby wyszła z kąpieli błotnej 🤔) A od czego jest Photoshop? 😉
gdybym go jeszcze miała (niestety kiedy czyściłam komputer, poszedł też Photoshop 👿. A płytka gdzieś mi się zagubiła :mad🙂. A poza tym pewnie nie umiałabym tego zrobić 😉
Andre wanilia, pokochasz ją pewnie tak jak ja 😍a gdzie precel fotke wstawila 👀 👀