Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Vuko aaaa  😍  😍
wątek zamknięty
Vuko cholera . nie podobał mi się ten kolor... do teraz  .  ehh .  💘 💘 już o nim myślę...
wątek zamknięty
Fantazja noo czaderski jest 😍 A Twój już rozdziewiczony?

przeztysiacmorz miło, ze dałam Ci do myślenia🙂
wątek zamknięty
Vuko mój jeszcze nie i nie wiem kiedy będzie, poza tym aparatu nie mam na razie  🤔
wątek zamknięty
wiecie cooo? masakra : ( eskadronowy cotton fatalnie układa się pod moim siodłem na moim koniu : (

a wczesniej ukladal sie dobrze?
moze Pams sie jakos rozbudował 😉
wątek zamknięty
Vuko dla ciebie miło, dla mojego stanu konta już nie  . 🙄
wątek zamknięty
przeztysiacmorz   to fakt, ale jak ktoś lubi posiadać, to kurczące się fundusze tak nie bolą😀

Fantazja skąd ja to znam:] Dlatego zdjęcia sa beznadziejnej jakości, w stój  🙄 Tak czy siak, czekam z niecierpliwością na Grassa na Twoim zwierzaczku😀 Z tego co widzę, to póki co same gniade się w Grassie lansują:]
wątek zamknięty
[quote author=Nirv link=topic=29.msg442942#msg442942 date=1263661679]
wiecie cooo? masakra : ( eskadronowy cotton fatalnie układa się pod moim siodłem na moim koniu : (

a wczesniej ukladal sie dobrze?
moze Pams sie jakos rozbudował 😉
[/quote]

wcześniej mieliśmy cotton DL pod innymi siodłami i było ok. a teraz... masakra. z przodu podjeżdżał do góry, z tyłu zjeżdżał i w ogóle dziwnie.  🤔wirek:
fakt faktem, mój koń obecnie szerokością jest dość... szeroki xD : P siedzi się na nim jak na zimnioku  🏇 jeszcze 2 tyg temu nie było, aż tak bardzo szeroko, a teraz?  🏇 ale ja tam tak lubię  😁
wątek zamknięty
Korsik w polopadzie corriander i owijkach anky pebble:
wątek zamknięty
korsik, bardzo ładnie : ) wy nie mieliście jakoś nie dawno jakiegoś kieffera?
wątek zamknięty
mamy nadal, ale nie pasuje na nią i jest na Młodą (na którą idealnie też nie pasuje, ale teraz tylko ją lonżuje. Niedługo będzie dopasowywane). A isabellka tylko na próbę, to jest 17 ale 16 będzie miała za krótki tybinki, no i przez ten materiał jestem 'trochę ograniczona', a do tego wodę ciągnie jak gąbka. Więc siodła szukam nadal i jestem w kropce
wątek zamknięty
korsik alee dłuuugie puśliska 😲
Śliczny ten komplet, i widzę że owijki pebble idealnie pasują do tego corriandera. Cudnie wygląda na karusce😀
wątek zamknięty
puśliska długie=długie nogi, do tego mała pupa i jak ja mam znaleźć jakąś używaną ujeżdżeniówkę... 🙁 ale koniec OT

ciesze się że się podoba, na na zdjęciu kobyłka gniada, na karej jeszcze się fot nie dorobiłam ;p
wątek zamknięty
Kurcze nie wiedziałam że czapraki eskadron i anky to taka nie zła inwestycja. Używane kosztuja więcej niz nowe  🤔  😁
wątek zamknięty
To ja pociągne OT dalej, bo znalazłam coś dla Ciebie Korsik! zupełnie przez przypadek, zaraz po przeczytaniu twojego postu! http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=24_75&products_id=567
🚫  🤬
wątek zamknięty
korsik tak elegancko  😀
spróbuj znaleźć diamanta, dla długonożnych jest super
wątek zamknięty
Dramka, jak too?
wątek zamknięty
arivle- domyślam sie- a raczje jestem pewna- ze gdyby korsik miała takie fundusze na 2 siodło to napewno by je kupiła 😉
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny, szukam cały czas, ale żeby znaleźć 16-16.5 z w miare długą tybinką do cud! co nie zmiena faktu że jeden sie już satał  😁 bo mam kieffera 16 i ma długą tybinkę

arivle, gdybym miała tyle kasy to bym się nawet nie zastanawiała.. ale szukam czegoś do max 3500zł
wątek zamknięty
Korsik będę sie rozglądać, bo mam oko do wszystkich siodeł NIE dobrych dla nie 😉
(Należę do osob niskich i krotkonożnych )
wątek zamknięty
ostatnio był na allegro stubben young champ za 3200zł
sorry za OT, juz kończę
wątek zamknięty
D&A super Dolar ogolony  😜

Początkowo miał być ogolony tylko częściowo,ale zdecydowałam się na pojechanie po całości😉Zostały nóżki,pół głowy i $ na tyłeczku;p
Dolar na zadzie najlepszy !!

Też mi się podoba;p Miał być mniejszy,ale była tylko szeroka maszynka i ciężko było wyciąć🙂
wątek zamknięty
Mam pytanko do was , prosbe =)  Ktos moze dobieral owijki do polopadow oliwkowego (oliv cos tam) i czekoladowego z choko-pink? Bo nie lubie owijek eskadrona, i chcialabym dobrac jakies zwykle, typu waldhausena.  Dopiero zaczynam szukac, ale pomyslalam ze ktos moze juz ma.
wątek zamknięty
Korsik- pad padem, owijki owijkami, ale jaki koniowi ślicznie w tym naczółku !!  😍
wątek zamknięty
Korsik naczółek obłęd  😜
komplet swoją droga też  😉

(co to i gdzie to można dostać ?  😁 )
wątek zamknięty
Padziki rozdziewiczone 😀
Niestety zdjęcie tylko wanilii, bo niezapominajkę mam na srokatej klaczy, której białe łaty nawet po wyczyszczeniu są bure 🙄 (chyba że ktoś będzie chciał to wtedy wrzuce).
Jestem mega zadowolona 🙂
Wanilia na gniadej Coto

wątek zamknięty
🤔zczeka: boski 💘 mam nadzieję że na moim kasztanku będzie się prezentować równie wspaniale 😁
planujesz zakup jakiś owijek do tego padu? jak kupisz to powiedz jakie wzięlaś 😁
wątek zamknięty
korsik, mistrzostwo!
wątek zamknięty
helcia dawaj jeszcze foto niezapominajki 😀
korsik cudnie 😍
wątek zamknięty
Nie za bardzo się co prawda nadaje, ale proszę.
Nefra w niezapominajce (wiem że wygląda jakby wyszła z kąpieli błotnej 🤔)

muszę spróbować z dziecięcymi chusteczkami. Może uda się mi wyczyści te okropne przebarwienia.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.