przeztysiacmorz to fakt, ale jak ktoś lubi posiadać, to kurczące się fundusze tak nie bolą😀
Fantazja skąd ja to znam:] Dlatego zdjęcia sa beznadziejnej jakości, w stój 🙄 Tak czy siak, czekam z niecierpliwością na Grassa na Twoim zwierzaczku😀 Z tego co widzę, to póki co same gniade się w Grassie lansują:]
[quote author=Nirv link=topic=29.msg442942#msg442942 date=1263661679] wiecie cooo? masakra : ( eskadronowy cotton fatalnie układa się pod moim siodłem na moim koniu : (
a wczesniej ukladal sie dobrze? moze Pams sie jakos rozbudował 😉 [/quote]
wcześniej mieliśmy cotton DL pod innymi siodłami i było ok. a teraz... masakra. z przodu podjeżdżał do góry, z tyłu zjeżdżał i w ogóle dziwnie. 🤔wirek: fakt faktem, mój koń obecnie szerokością jest dość... szeroki xD : P siedzi się na nim jak na zimnioku 🏇 jeszcze 2 tyg temu nie było, aż tak bardzo szeroko, a teraz? 🏇 ale ja tam tak lubię 😁
mamy nadal, ale nie pasuje na nią i jest na Młodą (na którą idealnie też nie pasuje, ale teraz tylko ją lonżuje. Niedługo będzie dopasowywane). A isabellka tylko na próbę, to jest 17 ale 16 będzie miała za krótki tybinki, no i przez ten materiał jestem 'trochę ograniczona', a do tego wodę ciągnie jak gąbka. Więc siodła szukam nadal i jestem w kropce
dzięki dziewczyny, szukam cały czas, ale żeby znaleźć 16-16.5 z w miare długą tybinką do cud! co nie zmiena faktu że jeden sie już satał 😁 bo mam kieffera 16 i ma długą tybinkę
arivle, gdybym miała tyle kasy to bym się nawet nie zastanawiała.. ale szukam czegoś do max 3500zł
Początkowo miał być ogolony tylko częściowo,ale zdecydowałam się na pojechanie po całości😉Zostały nóżki,pół głowy i $ na tyłeczku;p Dolar na zadzie najlepszy !!
Też mi się podoba;p Miał być mniejszy,ale była tylko szeroka maszynka i ciężko było wyciąć🙂
Mam pytanko do was , prosbe =) Ktos moze dobieral owijki do polopadow oliwkowego (oliv cos tam) i czekoladowego z choko-pink? Bo nie lubie owijek eskadrona, i chcialabym dobrac jakies zwykle, typu waldhausena. Dopiero zaczynam szukac, ale pomyslalam ze ktos moze juz ma.
Padziki rozdziewiczone 😀 Niestety zdjęcie tylko wanilii, bo niezapominajkę mam na srokatej klaczy, której białe łaty nawet po wyczyszczeniu są bure 🙄 (chyba że ktoś będzie chciał to wtedy wrzuce). Jestem mega zadowolona 🙂 Wanilia na gniadej Coto
🤔zczeka: boski 💘 mam nadzieję że na moim kasztanku będzie się prezentować równie wspaniale 😁 planujesz zakup jakiś owijek do tego padu? jak kupisz to powiedz jakie wzięlaś 😁
Nie za bardzo się co prawda nadaje, ale proszę. Nefra w niezapominajce (wiem że wygląda jakby wyszła z kąpieli błotnej 🤔) muszę spróbować z dziecięcymi chusteczkami. Może uda się mi wyczyści te okropne przebarwienia.