Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

EDIT: a no i ja czekam na tę kolekcję, która poszła do Laguny na testy  😜

Do Laguny jeden poszedł na test- ten pad a'la Euro star. Ale i tak już wiem, że go spłacę, bo nie ma opcji żeby u mnie nie został 😅
Reszta była standardowa jarpolowska (tyle, że z haftami na życzenie), ale dwa były na prezent dla koleżanek więc premierę będą miały na najbliższych zawodach 😅

Z testem a'la ES jeszcze tylko miesiąc i będę mogła wam zdać relację. Ale w dotyku jest BOSKI 😜
Gruby, dobrze skrojony, z takim milusim materiałem na wierzchu, że musiałam go bronić przed moimi kotami, bo się zaczęły bić który ma na nim spać 😂
wątek zamknięty
ja też się skuszę na tego a'la ES, bo niestety brak funduszy na ES, a ten jest równie uroczy i nie odbiega jakością jak mówi Laguna od ES. zobaczymy.

Szmatocholicy, powiedzcie mi, czy dostanę gdzieś taniej niźli na okserze cottona lavender? a i czy ta kolekcja nie ma zwykłych vs a tylko vss?  🙄
wątek zamknięty
Likier nie mam ale widac wystraszylam ja skutecznie 😁 😁 ciekawe czy tkos dał sie nabrac 🤔wirek:
wątek zamknięty
Laguna Ci nie powie czy odbiega jakością od ES czy nie, bo Laguna nigdy w życiu nie miała w rękach oryginalnego ES stripe in i nie ma zielonego pojęcia nawet z jakich materiałów ES szyje 😁
wątek zamknięty
eeej, ale tu chodzi o to, czy dobrze wchłania pot i w ogóle, a to Laguna powie  😁
wątek zamknięty
Laguna obiecuje dokładną relację. Nawet jeśli od razu nie będzie wsiadać to postara się już za msc zacząć go używać na lonżę pod pas, bo się nie mogę doczekać 😅

Głupawka mnie wzięła na to pisanie jakbym miała rozdwojenie osobowości 😁
wątek zamknięty
a ja się skusiłam na stripe ina od escady 😉
wątek zamknięty
Likier to odgapilas 😁 a jaki kolor wzielas? 👀
wątek zamknięty
Ale ja biorę "prawie jak stripe in" 😉) Od ESCADY forumowej, ty też?😉)

peock-navy-white🙂 jak sie uda zdobyc kolor peaock
wątek zamknięty
tak🙂
hehe a ja biore Graphite/Blueberry/Offwhite juz sie nie moge doczekac 👀
wątek zamknięty
tak🙂
hehe a ja biore Graphite/Blueberry/Offwhite juz sie nie moge doczekac 👀

Zdradzisz ile taka przyjemnosc? 😀

Ale ja biorę "prawie jak stripe in" 😉) Od ESCADY forumowej, ty też?😉)

peock-navy-white🙂 jak sie uda zdobyc kolor peaock

Hm...a mam to cudeńko...i leży grzecznie Vs w foli i czeka na rozdziewiczenie, które nie wiem kiedy nadejdzie 🙁
wątek zamknięty
asds a to juz do Escady na PW zapraszam, wiesz ja mam u niej specjalne wzgledy 😉 wkoncu jestem kierownikiem stajni w ktorej jezdzi ( tyle że na macierzynskim) 😁
wątek zamknięty
ja już się swojego nie mogę doczekać ^^
wątek zamknięty
biedna Escada, ma tyyyyle roboty ;p
wątek zamknięty
bee Ty tez? 😁 jaki 👀

ja stwierdzilam ze w niedziele jak bede u konia przegladam moja kolekcje i chyba ja uszczuple  bo mi sie zamarzylo oglowie z hooksa 😜
wątek zamknięty
dzisiaj po raz 1 założe ESKADRONKA PINK  😀iabeł: 😀iabeł:

wątek zamknięty
Naciau mam nadzieję, że będą foty hmm?  👀  😀 😀
wątek zamknięty
no no ja tez mam nadzieje ,ze mamuśka sie postara  😁
wątek zamknięty
aż się boję wrzucić do pralki mojego pasiaka nici po tym, co przeczytałam na forum. boję się, że wyblaknie, zmechaci się, albo coś jeszcze gorszego.  🤔 może prałyście już swoje pasiaki? pomocy.  :kwiatek: i przy okazji:

wątek zamknięty
bee Ty tez? 😁 jaki 👀

ja stwierdzilam ze w niedziele jak bede u konia przegladam moja kolekcje i chyba ja uszczuple  bo mi sie zamarzylo oglowie z hooksa 😜

jeśli uda mi się sprzedać to co muszę, to tak. a jeśli nie, to dopiero w drugiej turze zamówię, czyli w lutym  😁 a konkretnie, to chciałabym co najmniej dwa, jak nie trzy. ale pierwszy to na pewno ebony/mousse/ivory.  😜
wątek zamknięty
Rudy w czarnym.Zdjęcia niestety kiepskie, bo model się kręcił a ja nie ogarniam tego aparatu,więc kolory też dziwne.

wątek zamknięty
Macie może zdjęcie eskadrona coppera na koniu? Na szmatoholikach nie ma 😡
wątek zamknięty
D&A super Dolar ogolony  😜
wątek zamknięty
Dolar na zadzie najlepszy !!
wątek zamknięty
Cotton PINK 🙂

sie kręciła  🤬  😉 😉
wątek zamknięty
Paris ja swojego pasiaka prałam w pralce przeżył i ma się dobrze 🙂
wątek zamknięty
Macie może zdjęcie eskadrona coppera na koniu? Na szmatoholikach nie ma 😡

😉
wątek zamknięty
HAHA!!!

Udało mi się w końcu po poszukiwaniach zdobyc owijki fuchsia ES do mojego padziku VS!!!

W przyszłym tygodniu odbieram!!! 😍
wątek zamknięty
Moje w Grassie z dziś. Zdjęcia nadal jakości komórkowej, ale niestety nie mam wyjścia:P

wątek zamknięty
wiecie cooo? masakra : ( eskadronowy cotton fatalnie układa się pod moim siodłem na moim koniu : (
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.