EDIT: a no i ja czekam na tę kolekcję, która poszła do Laguny na testy 😜
Do Laguny jeden poszedł na test- ten pad a'la Euro star. Ale i tak już wiem, że go spłacę, bo nie ma opcji żeby u mnie nie został 😅 Reszta była standardowa jarpolowska (tyle, że z haftami na życzenie), ale dwa były na prezent dla koleżanek więc premierę będą miały na najbliższych zawodach 😅
Z testem a'la ES jeszcze tylko miesiąc i będę mogła wam zdać relację. Ale w dotyku jest BOSKI 😜 Gruby, dobrze skrojony, z takim milusim materiałem na wierzchu, że musiałam go bronić przed moimi kotami, bo się zaczęły bić który ma na nim spać 😂
Laguna Ci nie powie czy odbiega jakością od ES czy nie, bo Laguna nigdy w życiu nie miała w rękach oryginalnego ES stripe in i nie ma zielonego pojęcia nawet z jakich materiałów ES szyje 😁
Laguna obiecuje dokładną relację. Nawet jeśli od razu nie będzie wsiadać to postara się już za msc zacząć go używać na lonżę pod pas, bo się nie mogę doczekać 😅
Głupawka mnie wzięła na to pisanie jakbym miała rozdwojenie osobowości 😁
asds a to juz do Escady na PW zapraszam, wiesz ja mam u niej specjalne wzgledy 😉 wkoncu jestem kierownikiem stajni w ktorej jezdzi ( tyle że na macierzynskim) 😁
aż się boję wrzucić do pralki mojego pasiaka nici po tym, co przeczytałam na forum. boję się, że wyblaknie, zmechaci się, albo coś jeszcze gorszego. 🤔 może prałyście już swoje pasiaki? pomocy. :kwiatek: i przy okazji:
ja stwierdzilam ze w niedziele jak bede u konia przegladam moja kolekcje i chyba ja uszczuple bo mi sie zamarzylo oglowie z hooksa 😜
jeśli uda mi się sprzedać to co muszę, to tak. a jeśli nie, to dopiero w drugiej turze zamówię, czyli w lutym 😁 a konkretnie, to chciałabym co najmniej dwa, jak nie trzy. ale pierwszy to na pewno ebony/mousse/ivory. 😜