Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Deb, powinnaś do padów owijki jakieś sprzedawać, noo!

w nowej kolekcji będę owijki pod kolor padów!  💃
wątek zamknięty
Deb, powinnaś do padów owijki jakieś sprzedawać, noo!

ja zapewne coś kupię jak mi wpadnie kolorystycznie w ocz fajnego, będzie pasowało na Pamsa : ) co szmatocholizm, to szmatocholizm : ) marzy mi się jakiś kolor w styli anky seagreen, albo turkus mocny, zielony, ale normalny, nie jakiś pistacjowy, groszkowy, ani ciemny, tylko zie-lo-ny!

powinnaś czytać dokładniej forum  😉 😉

w nowej kolekcji będa owije  😎
edit :Edytka mnie wyprzedziła  :kwiatek:
wątek zamknięty
Likier- ja Ci mówię, czego nie masz. Nie masz bluz, koszulek, kurtek pod kolor padów!

Ja też wymieniam. Z tym, że zauważyłam, że stopniowo sprzęt mam coraz lepszych firm. I wiecie co? Już daaawno sprzęt przekroczył wartość konia.  😀 No cóż.... Z lalek się wyrosło, córeczki nie ma do strojenia, to na biednym koniu się skupia.  😉
wątek zamknięty
marzy mi się jakiś kolor w styli anky seagreen, albo turkus mocny

mi to samo! ehh taki komplet z owijkami jeszcze . albo coś w stylu alt rosy . 🙂
wątek zamknięty
Deborah, a czy dałoby radę zamówić jak będzie kolekcja,  pad ujeżdżeniowe, ale bez pasków tych do popręgu?? tak jak anka zeby był??
wątek zamknięty
Fantazja banana w ogłoszeniach jest chyba od Majeczki, jest wszechstronna a ja chce pod ujeżdżeniowe 😉
Również z niecierpliwością czekam na nową kolekcję Jarpola 😍 liczę na coś w stylu banany, piękną szarość, zieleń i jakiś błękit 😉 No i koniecznie żeby owijki szło dokupić w pasującym odcieniu 👀
Ja w tym roku jakoś wszystko na nowe wymieniłam... Praktycznie jeszcze tylko ogłowie do wymiany zostało 😁
W zeszłym roku popełniłam straszny błąd i pozbyłam się za 40zł Eskadrona Nici Lemon 🤔wirek: nie wiem co mnie napadło, teraz żałuję. I jeszcze cottona sky też zupełnie nie wiem dlaczego 🤔wirek:
wątek zamknięty
ktoś wie jakie owijki pasują do nici starlight blue?  🏇

przeztysiacmorz, alt rosa w cale jakas taka mega hiper nie jest w sumie... myślałam, że jest bardziej cieplejsza.

edit. o jaaa, ale mi opcja uciekła, mi, takiemu szmaciarzowi!

super, że będą owijaski, będzie jakaś alternatywa dla Anky  👀
wątek zamknięty
a mi wszechstronne anky pasują pod ujeżdżeniówkę tyle że ja mam 16,5" siodło
Andre, masz jeszcze jakieś Niciaki w tak dobrej cenie bo kilku mi brakuje do uzbierania całej kolekcji ? 😉
wątek zamknięty
a mi dziisaj maz zrobil prezent kupując ujezdzeniowke...tzn jeszcze transakcja nie sfinalizowana ale juz wszytsko umowione.... tak ze sobie tlumacze ze musze kupic teraz cos pod ujezdzeniowki bo mam 4 anky w tym 1 idzie w świat i 2 eskadrony 😁
wątek zamknięty
nirv widziałam na żywo, mi tam się podoba . 🙂 może rzeczywiście powinna być odrobinę cieplejsza .
wątek zamknięty

powinnaś czytać dokładniej forum  😉 😉

w nowej kolekcji będa owije  😎
edit :Edytka mnie wyprzedziła  :kwiatek:

Deb, Deb, Deb, ale polary, czy masz w planach owije z innego też materiału?  👀
EDIT: a no i ja czekam na tę kolekcję, która poszła do Laguny na testy  😜
wątek zamknięty
Zairka napadłaś na bank ?  😜 😜  😁

Podziel się z biednym bliźnim 😀

Jakie siodełkO?;>
wątek zamknięty
Bee., polary. jeszcze nie dotarłam do producenta elastiku. moze za jakis czas...
Lagunowy pad chyba trochę poczeka na premierę. uszyję jeszcze jeden i sama przetestuję 🙂
wątek zamknięty
Zairka, tylko męża pozazdrościć : )

Deb, my też możemy potestować  😁
wątek zamknięty
EDIT: a no i ja czekam na tę kolekcję, która poszła do Laguny na testy  😜

oooo ja też chce testować kolekcje 🤣 🤣

🏇
wątek zamknięty
Majeczka, niestety już nie mam żadnych Eskadronów, jak jeździłam jeszcze na kucach to miałam Lemona (najdłużej go miałam, dopiero rok temu sprzedałam), Marine i Hellblau które sprzedałam jeszcze wcześniej. W ogóle tak teraz patrze i widzę że nie mam żadnych Eskadronów 😲 lavender mi się podoba, trzeba nadrobić braki, ale najpierw jarpolowy pad 😉
tak doszłam sobie do wniosku że kupię jakiegoś Eskadrona i sprzedam go najpóźniej za 3 lata, wtedy będzie ceniony i poszukiwany 😁
wątek zamknięty
nooo masz racje ja teraz za hellblau dala bym duzo 🙇
wątek zamknięty
Jutro wrzucę fotki padów na modelce, albo i na dwóch  😉.
A teraz się zbieram, dobranoc wszystkim 🙂
Jak będę miała konia (kiedyś), to również zgłaszam się do testów
wątek zamknięty
Andre, i właśnie tych dwóch między innymi mi brakuje do uzbierania całej kolekcji niciaków ehhh
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Niciaki to wszystko pony ....
wątek zamknięty
w  opisie aukcji tylko jeden rozowy jest PONY, reszta chyba FULL, jak ktos zaiteresoway to zawsze moze do Niech napisac.
ja podalam przyklady jakie sa, ich wiecej jest😉
wątek zamknięty
akzzi, te wszystkie mam nie mam tych z 2004 (1), 2005 i 2006
Klami, ja mam i pony (P) i wszechstronne (VS) i ujeżdżeniowe (DL)
wątek zamknięty
z tego co sobie przypominam , jak dalej poczytalam reitforum.de o tych turkis/apple, coral/melon cos tam, to sie okazalo ze to sobie dziewczyna wymyslila ze takie chce zeby byly.      Ja tez bordo uwielbiam , mialam czaprak i bardzo mi do rudego pasowal.  =)                                 Burzo =) , ja staram sie czytac caly watek , ale moze mi umknelo. Czy jest jakas odpowiedz od sklepu z  pasiaczkami?
wątek zamknięty
majeczka, ale chodzilo mi o to, ze te wystawione przez equishop to wszytsko pony tylko. 😉
Tez mam "normalne" niciaki.
wątek zamknięty
Majeczka wiem, ze poszukujesz starszyh Niiakow, ale moze ktos poszukuje takich, a nie agada na allegro 😉

Klami jestes pewa ze to tylko PONY? ja az z ciekawoisci wyslalam zapytanie do sklepu EquiShop.
wątek zamknięty
akzzi, Tak jest napisane w opisach tych aukcji ... możliwe jednak, że mają inne rozmiary na stanie ale nie wystawione na aukcjach 😉
wątek zamknięty
akzzi, w opisach masz przeciez, ze to pony.
wątek zamknięty
pisalam, ze jest ich wiecej, ie chcialo mi sie linkowac wszystkich...i teraz tez nie wylinkowane wszystkie.
http://www.allegro.pl/item888214616_equishop_polo_pad_eskadron_nici_dl.html
http://www.allegro.pl/item888214620_equishop_polo_pad_eskadron_nici_dl.html
wątek zamknięty
Wystarczy tak kliknąć:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6677975

Zairka Ja to muszę zakupy chować przed mężem  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.