Deb, powinnaś do padów owijki jakieś sprzedawać, noo!
ja zapewne coś kupię jak mi wpadnie kolorystycznie w ocz fajnego, będzie pasowało na Pamsa : ) co szmatocholizm, to szmatocholizm : ) marzy mi się jakiś kolor w styli anky seagreen, albo turkus mocny, zielony, ale normalny, nie jakiś pistacjowy, groszkowy, ani ciemny, tylko zie-lo-ny!
powinnaś czytać dokładniej forum 😉 😉
w nowej kolekcji będa owije 😎 edit :Edytka mnie wyprzedziła :kwiatek:
Likier- ja Ci mówię, czego nie masz. Nie masz bluz, koszulek, kurtek pod kolor padów!
Ja też wymieniam. Z tym, że zauważyłam, że stopniowo sprzęt mam coraz lepszych firm. I wiecie co? Już daaawno sprzęt przekroczył wartość konia. 😀 No cóż.... Z lalek się wyrosło, córeczki nie ma do strojenia, to na biednym koniu się skupia. 😉
Fantazja banana w ogłoszeniach jest chyba od Majeczki, jest wszechstronna a ja chce pod ujeżdżeniowe 😉 Również z niecierpliwością czekam na nową kolekcję Jarpola 😍 liczę na coś w stylu banany, piękną szarość, zieleń i jakiś błękit 😉 No i koniecznie żeby owijki szło dokupić w pasującym odcieniu 👀 Ja w tym roku jakoś wszystko na nowe wymieniłam... Praktycznie jeszcze tylko ogłowie do wymiany zostało 😁 W zeszłym roku popełniłam straszny błąd i pozbyłam się za 40zł Eskadrona Nici Lemon 🤔wirek: nie wiem co mnie napadło, teraz żałuję. I jeszcze cottona sky też zupełnie nie wiem dlaczego 🤔wirek:
a mi wszechstronne anky pasują pod ujeżdżeniówkę tyle że ja mam 16,5" siodło Andre, masz jeszcze jakieś Niciaki w tak dobrej cenie bo kilku mi brakuje do uzbierania całej kolekcji ? 😉
a mi dziisaj maz zrobil prezent kupując ujezdzeniowke...tzn jeszcze transakcja nie sfinalizowana ale juz wszytsko umowione.... tak ze sobie tlumacze ze musze kupic teraz cos pod ujezdzeniowki bo mam 4 anky w tym 1 idzie w świat i 2 eskadrony 😁
Bee., polary. jeszcze nie dotarłam do producenta elastiku. moze za jakis czas... Lagunowy pad chyba trochę poczeka na premierę. uszyję jeszcze jeden i sama przetestuję 🙂
Majeczka, niestety już nie mam żadnych Eskadronów, jak jeździłam jeszcze na kucach to miałam Lemona (najdłużej go miałam, dopiero rok temu sprzedałam), Marine i Hellblau które sprzedałam jeszcze wcześniej. W ogóle tak teraz patrze i widzę że nie mam żadnych Eskadronów 😲 lavender mi się podoba, trzeba nadrobić braki, ale najpierw jarpolowy pad 😉 tak doszłam sobie do wniosku że kupię jakiegoś Eskadrona i sprzedam go najpóźniej za 3 lata, wtedy będzie ceniony i poszukiwany 😁
Jutro wrzucę fotki padów na modelce, albo i na dwóch 😉. A teraz się zbieram, dobranoc wszystkim 🙂 Jak będę miała konia (kiedyś), to również zgłaszam się do testów
w opisie aukcji tylko jeden rozowy jest PONY, reszta chyba FULL, jak ktos zaiteresoway to zawsze moze do Niech napisac. ja podalam przyklady jakie sa, ich wiecej jest😉
z tego co sobie przypominam , jak dalej poczytalam reitforum.de o tych turkis/apple, coral/melon cos tam, to sie okazalo ze to sobie dziewczyna wymyslila ze takie chce zeby byly. Ja tez bordo uwielbiam , mialam czaprak i bardzo mi do rudego pasowal. =) Burzo =) , ja staram sie czytac caly watek , ale moze mi umknelo. Czy jest jakas odpowiedz od sklepu z pasiaczkami?