dziekuje 😉 ostatnio pokazylam kolezance te zdjecia i stwierdzila, ze sie nie dziwi ze mnie kon wbil w sciane, skoro mu krzywo tylna noge zawinelam 🤔 👍 to sie nazywa zboczenie 👍
skoro mu krzywo tylna noge zawinelam ja bym to nazwala, ze zawinelas na "opatrunek gipsowy" 😉 😁 (tak, tak, niecierpie jak podkladka wystaje i z gory i z dolu - kojarzy mi sie to nieodmiennie z gazą wystającą spod bandaża 😉)
zen ślicznie w tym kolorze, czy to błękit czy lazur? freska89 schockemole są ładne, właśnie brąz, ciemna zieleń i granat, kratka nie bardzo na łaciate 🙄
hahaha, no nie- kto jak kto, ale ze TY przeciwko mnie? 👀 🏇 skoro zbłądziłaś, siostro... 😉
cos jest z tym gipsem- jaka owijka taka wlasciciel- owijka na gips- to i reka w gipsie 😁 chcial sie chlopak dopasowac, mam nadzieje, ze go doceniasz za te starania 😉
Zen, czy masz może podkładki Kavalkade na rzep? Udało Ci się kiedykolwiek zawinąć na nich owijki tak, żeby podkładka nie wystawała? Walczę z tym cały czas i nijak nie jestem w stanie "owinąć" całej podkładki.
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=29.msg135520#msg135520 date=1230819191] Zen, czy masz może podkładki Kavalkade na rzep? Udało Ci się kiedykolwiek zawinąć na nich owijki tak, żeby podkładka nie wystawała? Walczę z tym cały czas i nijak nie jestem w stanie "owinąć" całej podkładki. [/quote] ja je mam (i je uwielbiam 🙂😉 i nic nie wystaje 😀
no chyba, ze tak zaplanowalam 😉
zen, zapraszam na szkolenie 😉 da sie na te podkladki ładnie zawinąć - PRECZ Z GIPSEM ❗
Caroline, człowiek już się ucieszył, że się nie da, a tu wiadro zimnej wody. 😉 Eh, dobrze, że Ruda ma cierpliwość i stoi grzecznie przy zawijaniu. Będziemy próbować. 🙂
Ma ktoś może zdjęcia starego czapraka firmy Tattini w kratkę na gniadoszu ? zależy mi na tej czerwonej kratce. Wie ktoś może gdzie mogę go kupić? albo gdzie jest jakiś katalog Tattiniego w Internecie? bo szukam i szukam i nic nie znalazłam 🤔 🤔
A propos zawijania: Owijki elastyczne na podkładki żelowe Polarowo-elastyczne na podkładki żelowe Z tyłu polarowo-elastyczne na climatexach Eskadrona ( z przodu ochraniacze) Polarowe na CLimatexy
bardzo ładnie zawijasz 😜 ja lubię bardzo owijki, ale jedna moja kara panna uwielbia je trafiać wiadomo czym 😁, zanim zdąże zrobić zdjecie tyły zmieniają kolor 😵
polary na podkładkach handmade wersja "gips"
i normalna
i takie pytanie przy okazji, które owijki polarowe uważacie za najlepsze jakościowo ? ja na razie mordowałam jump tec, eskadron, jakieś no name i jacson kiedyś chciałam kupić komplet anky ale strasznie mnie się owijki nei spodobały - jak one się sprawują ?
Tragiczne, ale prawdziwe. Drużyna ze Zbrosławić się popisała. Zastanawiałam się tylko czy klaczy w bandażach elastycznych zaciśniętych i zapiętych zwykłą żabką dochodziła krew do kopyt ... 🙄
Nam na razie wychodzi tylko wersja gips. W dodatku zawsze jedną owijkę zawijam zbyt luźno. To chyba kwestia jeżdżenia głównie w skorupach. Na razie jest tak: