Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Deb u was zawsze schludnie, czysto, dopasowanie- wzór- ślicznie 🙂
wątek zamknięty

skary w drobnopikowanym HKM- jeden z niewielu (czyt. z 3) czaprakow, ktory ostal sie mojej selekcji.
wątek zamknięty
freska89 jak nie chcesz nic rażącego to może na oba konie brąz, beż, ciemna zieleń, szmaragd, granatowy
freska89, butelkowa zieleń 😎

zawsze marzła mi się jakaś kratka ale na łaciate nie pasuje bo wtedy taka pstrokacizna wychodzi 🙄
zastanawia mnie ten brąz i zieleń 👀

zen śliczny błękit  😜
wątek zamknięty
dziekuje 😉
ostatnio pokazylam kolezance te zdjecia i stwierdzila, ze sie nie dziwi ze mnie kon wbil w sciane, skoro mu krzywo tylna noge zawinelam 🤔 👍 to sie nazywa zboczenie 👍
wątek zamknięty
skoro mu krzywo tylna noge zawinelam
ja bym to nazwala, ze zawinelas na "opatrunek gipsowy" 😉  😁
(tak, tak, niecierpie jak podkladka wystaje i z gory i z dolu - kojarzy mi sie to nieodmiennie z gazą wystającą spod bandaża 😉)

zen, po prostu, twoj kon ma lepszy gust niz ty  😁
wątek zamknięty
zen ślicznie w tym kolorze, czy to błękit czy lazur?
freska89 schockemole są ładne, właśnie brąz, ciemna zieleń i granat,
kratka nie bardzo na łaciate  🙄
wątek zamknięty
hahaha, no nie- kto jak kto, ale ze TY przeciwko mnie? 👀 🏇
cos jest z tym gipsem- jaka owijka taka wlasciciel- owijka na gips- to i reka w gipsie 😁

fantazja- blekit ze srebrna lamowka 😉
wątek zamknięty
hahaha, no nie- kto jak kto, ale ze TY przeciwko mnie? 👀 🏇
skoro zbłądziłaś, siostro... 😉

cos jest z tym gipsem- jaka owijka taka wlasciciel- owijka na gips- to i reka w gipsie 😁
chcial sie chlopak dopasowac, mam nadzieje, ze go doceniasz za te starania 😉
wątek zamknięty
Zen, czy masz może podkładki Kavalkade na rzep? Udało Ci się kiedykolwiek zawinąć na nich owijki tak, żeby podkładka nie wystawała? Walczę z tym cały czas i nijak nie jestem w stanie "owinąć" całej podkładki.
wątek zamknięty
tak, dokladnie te.
owszem, udalo mi sie, ale wtedy noga wygladala jak po spotkaniu ze stadem szerszeni, wiec pozostalam przy wersji 'na gips' 😉
wątek zamknięty
Trochę to pocieszające, że nie ja jedna mam z nimi problem. 🙂 Też zawijam w wersji "na gips".
wątek zamknięty
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=29.msg135520#msg135520 date=1230819191]
Zen, czy masz może podkładki Kavalkade na rzep? Udało Ci się kiedykolwiek zawinąć na nich owijki tak, żeby podkładka nie wystawała? Walczę z tym cały czas i nijak nie jestem w stanie "owinąć" całej podkładki.
[/quote]
ja je mam (i je uwielbiam 🙂😉 i nic nie wystaje 😀

no chyba, ze tak zaplanowalam 😉

zen, zapraszam na szkolenie 😉 da sie na te podkladki ładnie zawinąć - PRECZ Z GIPSEM
wątek zamknięty
caroline
nic dodać nic ująć  😜
wątek zamknięty
Caroline, człowiek już się ucieszył, że się nie da, a tu wiadro zimnej wody.  😉 Eh, dobrze, że Ruda ma cierpliwość i stoi grzecznie przy zawijaniu. Będziemy próbować. 🙂
wątek zamknięty
Ma ktoś może zdjęcia starego czapraka firmy Tattini w kratkę na gniadoszu ? zależy mi na tej czerwonej kratce. Wie ktoś może gdzie mogę go kupić? albo gdzie jest jakiś katalog Tattiniego w Internecie? bo szukam i szukam i nic nie znalazłam  🤔 🤔
wątek zamknięty
Tego?
wątek zamknięty
Dokładnie tego  💃 tylko ja potzrebuję czerwonej kratki  😉
wątek zamknięty
A propos zawijania:
Owijki elastyczne na podkładki żelowe

Polarowo-elastyczne na podkładki żelowe

Z tyłu polarowo-elastyczne na climatexach Eskadrona ( z przodu ochraniacze)

Polarowe na CLimatexy

wątek zamknięty
Caroline Co to za owijki na tym ostatnim zdjęciu? Te bordowe????
wątek zamknięty
Lockmittel podkabluje, że w wątku ZWK Angeel wstawiła foto z tym czaprakiem 😉
wątek zamknięty
Już wyczaiłam  😁 i wysłałam PW. Szukam go i szukam po sklepach i nie mogę znależć  :emot4:
wątek zamknięty
caroline

bardzo ładnie zawijasz  😜
ja lubię bardzo owijki, ale jedna moja kara panna uwielbia je trafiać wiadomo czym  😁, zanim zdąże zrobić zdjecie tyły zmieniają kolor  😵

polary na podkładkach handmade
wersja "gips"

i normalna

i takie pytanie przy okazji, które owijki polarowe uważacie za najlepsze jakościowo ? ja na razie mordowałam jump tec, eskadron, jakieś no name i jacson
kiedyś chciałam kupić komplet anky ale strasznie mnie się owijki nei spodobały - jak one się sprawują ?

wątek zamknięty
armara  jak dla mnie gips jest tylko wtedy gdy podkładka wystaje na dole i an górze a jak tylko na górze specjalnie to juz nie gips a potrzeba chwili  😉
wątek zamknięty
Skoro temat zawijania :
Podejrzane na Hubertusie

Pozdrawiam!
wątek zamknięty
co za koszmar

ps.  czy tylko mi sie rozjechała strona ?
wątek zamknięty
Armara bardzo ładne zestawienie ten grafit z różem 🙂

Azbuka- aua...
wątek zamknięty
Azbuka pierwsze klaaaasa...
Gdyby nie było to tak przerażające, to byłoby nawet śmieszne 🙄 🙄
wątek zamknięty
Tragiczne, ale prawdziwe. Drużyna ze Zbrosławić się popisała. Zastanawiałam się tylko czy klaczy w bandażach elastycznych zaciśniętych i zapiętych zwykłą żabką dochodziła krew do kopyt ... 🙄
wątek zamknięty
Nam na razie wychodzi tylko wersja gips. W dodatku zawsze jedną owijkę zawijam zbyt luźno. To chyba kwestia jeżdżenia głównie w skorupach. Na razie jest tak:
wątek zamknięty
klaczy w bandażach elastycznych zaciśniętych i zapiętych zwykłą żabką

Czy tych ludzi p........ ?? Nikt nie zwrocil im uwagi??
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.