Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Nie boicie się tak przez photoblog, ze w paczce przyjdzie nic?

bałabym się, że nie będzie żadnej paczki, a jeśli przyjdzie nic... i to w paczce!!!!  to zawsze choć paczka jest  😉
wątek zamknięty
ja mam na liście czapraków do nabycia takie kolory:
-jasną zieleń
-błękit (taki mocniejszy)
-mocną, głęboką czerwień/bordo
-fiolet jasny i ciemny
-głęboki niebieski
-pomarańcz
-mleczna czekolada

jakieś połaczenia:
-czerwień-czerń
-czerń-biel
-błękit-brąz/czerń
-zieleń- brąz/czerń
dwóch ostatnich to marzy mi się taka kratka na brązie/czerni  😜
(pewnie czegoś zapomniałam z kolorów)
A lista z dnia na dzień mi się wydłuża  😵
wątek zamknięty
helcia, chcesz numer do mojego terapeuty? 😂 😂
wątek zamknięty
deborah, a tworzysz coś w rozmiarach pony?  😎
wątek zamknięty
helcia, współczuje 😀DD

Ja się wyleczyłam,ze szmat, wystarczy mi 10 wymarzonych kompletów, do których brakuje mi tylko jakiegoś kolorku w stylu Banana Anky, teraz myślę o jakimś ładnym polarze lub dralonie 😀
wątek zamknięty
jezeli chodzi o photoblog - jaki to kolor 3 od prawej  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja za każdym razem mówię, że już jestem wyleczona i że to ostatni komplet. I jak parę dni temu otworzyłam paczki z derką od Debory i padem od chudejpigi powiedziałam - że to juz ostatnie zakupy dla konia, to mój pracownik rzekł - pracuję tu od maja i w maju też to słyszałem  😁
no nie da się!!!!!!!!
wątek zamknięty
Powiedzcie, ze stary yellow bardzo rozni sie od flaxa ... i dwa zolte czapraki to nie glupota. ??
wątek zamknięty
Kayra, tak. na zamówienie wg życzeń klienta
wątek zamknięty
Pokemon- to prawda. Nie da się !! Ja dziś rozpakowałam derkę od Ivett. Jest prześliczna, ładniejsza niż na zdjęciach. Nie mogę się doczekać jutro fotek na koniu.
Tylko proszę nie pytać po co mi kolejna taka derka, bo będę musiała szybko jakąś ideologię wymyślić.  😉
wątek zamknięty
o taaak bordo i bananowy 😍 deb - przez Ciebie zbankrutuje 😁
wątek zamknięty
ja też conajmniej raz w tyg. mówie, ze chociaż przez miesiąc nie kupie żadnej pierdoły, no ale nie moja wina, że zdąży mi się coś znudzić-sprzedam i trzeba kupić coś nowego  😁

Deborah, dochodzą do Ciebie moje pw?
wątek zamknięty
korsik, zajrzyj do derkowego wątku 🙂
wątek zamknięty
helcia, chcesz numer do mojego terapeuty? 😂 😂

Deb poproszę 😁.  Taa... chyba przede wszystkim odwyk od re-volty 🙄.
kurcze jeszcze karmelowy kolor mi się podoba 😁 (przypomniałam sobie patrząc na opakowanie od... milki carmelowej  🤣.

Klamino jasne. Niebo, a ziemia. To w żadnym razie nie głupota. Jak kupisz to się pochwal 😁
wątek zamknięty
deborah, kurcze, a liczyłam ze powiesz nie i nie będę musiała popadać w kolejne zakupowe szaleństwo  😁
Byle do wypłaty  💃
wątek zamknięty
ja nie lubie mieć dwóch padów/czapraków w takim samym kolorze :P
wątek zamknięty
Klami oczywiste, że się różnią. i oczywiste jest, że potrzebujesz oba czapraki 😀iabeł:

szykuj portfel ;]

czyli będzie zółty. ja, ale fajnie  💃
wątek zamknięty
Likier ale one się różnią... odcieniem  😵 😂Byle do wypłaty  💃

Byle do następnego kieszonkowego  😁
wątek zamknięty
Wiem, wiem, ale ja wole mieć różne kolorki, zupełnie różne, a nie tylko różne odcienie :P Wole mieć 10 na serio porzadnych i fajnych kompletów, a teraz mnie dopadł szał na derki  🙇
wątek zamknięty
Likier- jak już obrobisz derki, to zaczniesz myśleć o kurtkach i polarkach pod kolor czapraków. Potem kantar do wymiany, potem buty nowsze by się przydały. A potem znów zaczniesz od czapraków, bo nastaną nowe modne kolory i stare będą fe.  😀
I dzięki nam rynek się kręci.  😀
wątek zamknięty
helcia, Edytka, 😉 wiedzialam, ze moge liczyc na wsparcie.

Likier, a co jak takie glowne gamy kolorystyczne sie koncza?
wątek zamknięty
Derki? Ja od jesienni kupiłam 6!  🤔wirek: 🤬
wątek zamknięty
Deb, dostałaś PW?
wątek zamknięty
fin, już odpisuję
wątek zamknięty
tunrida,
Dokładnie . W tamtym roku zaczęłam od szmat, a następnie wymieniłam w ten sposób większość swego sprzętu,  łącznie z siodłem :lil: teraz znowu znowu szmatki...
I rynek się kręci
wątek zamknięty
Klami, to jak komuś konczy się głowna gama kolorystyczna, to do szpitala  🏇 :P

Myślę, że są jakieś granice 😀

Tunrida, mam 4 kantary z uwiązami, w tym 2 nowe 😀 Starczy 😀 Owijek, kaloszków i wszystkiego mam 😀 W sumie wymieniłam ostatnio wszystko co było potrzebne i na serio nie brakuje mi nic, chyba że wymysł jakiś  i do pełni szczęscia brakuje mi...

pasty do wędzideł sprengera 😀
wątek zamknięty
Deb, powinnaś do padów owijki jakieś sprzedawać, noo!

ja zapewne coś kupię jak mi wpadnie kolorystycznie w ocz fajnego, będzie pasowało na Pamsa : ) co szmatocholizm, to szmatocholizm : ) marzy mi się jakiś kolor w styli anky seagreen, albo turkus mocny, zielony, ale normalny, nie jakiś pistacjowy, groszkowy, ani ciemny, tylko zie-lo-ny!
wątek zamknięty
a ja chce bananka jarpolowego i owijki ^^
wątek zamknięty
Likier,
o jak Cię dobrze rozumiem  - no własnie też już o tej paście myślałam
(w desperacyjym poszukiwaniu czegoś naprawdę przydatnego) 😉
wątek zamknięty
Klami, to jak komuś konczy się głowna gama kolorystyczna, to do szpitala  🏇 :P

Super tekst 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.