Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Pani Szefowa jest super!

coś Ci się deb nie podoba? że niby mój koń nie dość odstawiony 😉
Ty się nie zasłaniaj tu moją Babcią, Ty tu rozwiń słowo o turkusach
wątek zamknięty
Graba., już uchyliłam 🙂
nie chce żebyście myslały, ze łechcą moją próżność te pytania i pogrywam z Wami.
chętnie powiedziałabym już dziś jakie ąkolory ale wtedy nie będzie efektu zaskoczenia.

powiem tyle
będa standardy, będa całkiem nowe wiosenne kolory.
będzie piękny ciemny głeboki fiolet
w sumie min 10 nowych kolorów
wątek zamknięty
deborah ja jestem ciekawa, ale poczekam ciepliwie (mój portfel też  :lol🙂
wątek zamknięty
no nie, chyba zbankrutuję  😀iabeł: Ale z niecierpliwością czekam!  🏇
wątek zamknięty
jak bedzie turkus i pomarancz to oba beda moje a jak fiolte bedzie łądniejszy niz purple to bedzie ich 3 💃
wątek zamknięty
będzie piękny ciemny głeboki fiolet
w sumie min 10 nowych kolorów

i mówiąc to nam, każesz czekać do przełomu lutego/marca?  🤬 😜

edit. ja po cichu liczę na jakiś słomkowy żółty, coś jak ankowe straw. żadna żarówa, ale przy tym ciepły, wakacyjny kolor.
wątek zamknięty
deborah nie, nie zawiodłaś mnie 😉. W ogóle skąd taka teoria 🙂.
Ach, aż tyle kolorów 💃.  Zbankrutuje...
Nie ma to jak kupować sprzęt nie mając konia, na dodatek jak woli się kupić końską szmatkę, zamiast czegoś dla siebie 🙄. Zaczynam popadać w szmatoholictwo 😵 i to wszystko przez re-voltę  🤬!!!
wątek zamknięty
jeden pad Jarpol wiosny nie czyni ale może dwa w pięknych kolorach uczynią? 👀

helcia jak zaczęłam się udzielać na forum przez rok kupiłam więcej sprzętu niż przez wcześniejsze 10 lat. teraz powoli wraca wszystko do normy
odkad mam JArpol jest niewiele rzeczy które chciałabym mieć a te które mi sie podobają i których sama sobie nie uszyję odpadają bo potem ludzie powiedzą że innym Jarpol wciskam a sama w euro starze śmigam.

wystarczy mi jak mnie Rewir zmroziła wzrokiem bo zobaczyła ze Szogun w zimówce Euro Star stoi.. a zimówka jak nowa niewiele używana szkoda mi było się jej pozbywać

kilka dni póxniej Szogun ma już piękną zimówkę Made by Jarpol  😡 😡
wątek zamknięty
deborah nie, nie zawiodłaś mnie 😉. W ogóle skąd taka teoria 🙂.
Ach, aż tyle kolorów 💃.  Zbankrutuje...
Nie ma to jak kupować sprzęt nie mając konia, na dodatek jak woli się kupić końską szmatkę, zamiast czegoś dla siebie 🙄. Zaczynam popadać w szmatoholictwo 😵 i to wszystko przez re-voltę  🤬!!!

u mnie prawdziwy szmatoholizm zaczal sie wlasnie po sprzedazy koni 😉 wiec uwzaj bo skonczysz jak ja z 15 kompletami i nowymi w drodze i jeszcze innymi planowanymi juz zakupami...nie wiem co to bedzie jak wyjda na raz kolekjce eskadrona, ES, anky i jarpolu 😵
wątek zamknięty
deb Tak się przejmujesz co myślą inni? Czy myślisz że robisz sobie antyreklame?
wątek zamknięty
helcia zakochałam się w waniliowym Jarpolu jak go zobaczyłam 😍 wiesz może jakie owijki będą pod niego pasowały? Jeśli jeszcze został ten kolor to zaraz zamawiam 😉
wątek zamknięty
deb a jakis pomaranczyk albo turkusik?? 👀

bordowy... błagam, deb ... bordowy! taki królewski, głęboki 😜 proooooszę! 🏇
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Dramka, mam jakieś takie przekonanie że dziwnie wygląda przedstawiciel firmy coca cola pijący pepsi. nie uważasz, że trochę tak jest?
że ludzie oczekują że właściciel marki JArpol będzie od "stóp do głów" ubrany w jarpol
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/owijkisprzedam/56229245/sprzedam-pady-ze-zdjecia-.html  ktoś ma duużo padów na sprzedaż 😉

..i na pewno to pady osoby, która je oferuje :P
wątek zamknięty
Andre pamiętam że jakieś Anky. Zaczekaj chwilę a zaraz ci dokładnie podam, bo darolga wrzucała zdjęcie razem z owijkami  😉
edit:mam 😉
Pad w kolorze wanilia, owijki - Anky sand.
mam nadzieje że darolga się nie zezłości
a tu masz z fotką http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,14078.150.html
wątek zamknięty
sand chyba..
wątek zamknięty
a czemu mi sie zdaje ze do sand nie ma owijek?? 👀 moze mi sie tylko wydaje ze to sa peble 🤔
wątek zamknięty
Hmm, o ile się nie mylę to owijki Anky Sand nie istnieją 👀
W standardach są Pebble, a nie Sand.

edit: Zairka mnie wyprzedziła
wątek zamknięty
Ja bym w zyciu nie kupiła nic przez photobloga ;p blee
wątek zamknięty
helcia oki, masz może link do tego zdjęcia z kompletem, albo gdzie go szukać? Zakochałam się w tym kolorze, muszę go mieć na moim kasztanie 😜 te pady anky z photobloga jakoś żaden kolor specjalnie nie przypadł mi do gustu (no może oprócz błękitów) ale do kwoty 170zł chciałabym mieć komplet pad i owijki. Chociaż gdyby na tym photoblogu była banana to ani bym się nie zastanawiała 🤣
tyko hmm owijki ankowe ciężko w ogóle dostać, macie może jakiś zamiennik 😁?
wątek zamknięty
Nie boicie się tak przez photoblog, ze w paczce przyjdzie nic albo coś innego..?
wątek zamknięty
Andre

[img]http://re-volta.pl/galeria/img/677[/img]

mam nadzieję, że darolga się nie pogniewa
wątek zamknięty
u mnie prawdziwy szmatoholizm zaczal sie wlasnie po sprzedazy koni 😉 wiec uwzaj bo skonczysz jak ja z 15 kompletami i nowymi w drodze i jeszcze innymi planowanymi juz zakupami...nie wiem co to bedzie jak wyjda na raz kolekjce eskadrona, ES, anky i jarpolu 😵

mi na szczęście (zaraz mnie ktoś zlinczuje 👀 :hihi🙂 nie podobają się ES. Może jeden albo dwa były ładne, ale nic więcej. Bardziej podobają mi się eskadrony, ale nie chce wydawać na czaprak, aż tyle kasy i wzdycham sobie do zdjęcia 😉. A Jarpol to coś idealnego dla mnie. Kolory są śliczne, opinie o nich dobre i nie są mega drogie. A do tego to polska firma.  🙂

(ten post nie jest w celu podlizania się komuś 😉. Wyrażam tylko swoje zdanie)
Andre w poprzednim poście był link, ale proszę http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,14078.150.html
deb mnie wyprzedziła  😉
wątek zamknięty
A mojej bananki nikt nie chce... trudno zostanie ze mną, dobrze, że chociaż do jednego konia mi pasuje😉
Likier, nie kupowłam nigdy ale jak bym kupowała to tylko za pobraniem i z możliwością sprawdzenia co w środku
wątek zamknięty
deborah jak zrobisz kolorek w stylu banana a już pierwsza jestem na liście ^^
wątek zamknięty
Likier, szykuj portfel ;]
wątek zamknięty
Andre jak chcesz banane to jest w ogłoszeniach
wątek zamknięty
ja jestem pierwsza na bordowy 😜 a jak będą też owijki to już w ogóle oszaleję...
takiego bordowego, jak ten co ma być szukam od daaawna 😍

(szmatoholizm mi wrócił?! 😀iabeł: )
wątek zamknięty
fin, Nie tylko Ty liczysz na bordowy! 😀iabeł: 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.