Polarowy też. Mam polarowy i co nie wytrzepie/wyczyszczę to znów jest cały w syfach jakiś. Najlepiej kupić pokrowieć z jakiegoś materiału typu ortalion.
No i te materiałowe są eleganckie. Otrzepiesz i wygląda jak nówka. Z polarem się tak wściekam, że już czasami próbuję nie zauważać tego wszystkiego co się do niego lepi, żeby się nie denerwować 😉
Zakup brillanat już poczyniony i nie odwrotu 😁 Oczywiście biały, kremowy czy jaki on tam jest 😁
Alice ja ma owijki brązowe fair play'a chyba i przez przypadek te Cream eskadrona i albo pójdą w ruch jedne albo drugie. Ja na szczęście nie jestem jakaś zboczona, że odcień owijek musi być idealny jak czaprak czy lamówka i nie mam zamiaru specjalnie kupować nowych owijek, które i tak zakładam od święta 😁 Oczywiście u innych bardzo mi się to podoba, ale ja do tego aż takiej uwagi nie przykładam. :kwiatek:
Anaa a Wy byliście moją inspiracją :kwiatek: I strasznie w tym zestawieniu mi sie widzicie 😍, zresztą ogólnie Wasza para mi sie podoba w każdym zestawie 😀
Fantazja ba! Powiem szczerze, że jak widziałam Grassa na zdjęciach w internecie to nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia. Mimo to go zamówiłam. Jak tylko dostałam go w moje łapy, to oszalałam. Kolor jest duzo intensywniejszy i żywszy niż w necie. Nie jest taki mdły wg mnie. Ogólnie to juz go kocham 😍
fantazja - chcialabym straszzzznie, ale nie wyrobie sie, zbieram kasiorke na caly sprzet, ktory ostatnio skradziono, na dluzszy czas koniec ze szmatkami 😕
fantazja - siodlo, oglowie, podkladki, popreg futerkowy, za ktorym chyba najbardziej placze, znajoma kupila go za 4 czy 5 stow a sprzedala mi go za 80zl.... miala go na koniu dwa trzy razy 😵 kupe kasy poszlo sie je... zobaczymy jak to bedzie, zlodzei zlapali, jak narazie czekamy, mam ogromna nadzieje ze sprzet sie znajdzie i go oddadza