Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

D&A- ta zieleń jest cuuudowna  😍 😍
a ten pessoa też niczego sobie  😜 nie wiem czemu na niego narzekasz  🤬 <gdzieś czytałam ze Ci sie nie podoba... chyba  🤣>
wątek zamknięty
Ta zieleń w rzeczywistości jest inna,foto niestety przekłamuje.Nie mogę zrobić zdjęcia,które dobrze oddałoby kolor tego padu.Ona jest trochę bardziej zgniło butelkowa.

Lovely,nie powiedziałam,że mi się nie podoba tylko,że nastawiałam się na coś innego😉Czaprak jest śliczny tylko po prostu miał być zupełnie biały😉
wątek zamknięty
aaa.. no to sorka- nie doczytałam  🤣
wątek zamknięty
D&A ES jest cudny!!!
wątek zamknięty
u mnie czaprak Fouganza układa się normalnie, nie przekręca się
prałam go już kilka razy i nie "zeszmacił się"
mam jeszcze taki, też z Allegro za grosze (wygląda jak ten z czapraki.pl), jest grubszy, po praniu wygląda jak nowy i nie traci koloru

D&A piękny ten Euro Star  😜
co to za kantarek i jaki to kolor?
wątek zamknięty
Kantarek?To kupiony na targach w Poznaniu w sklepie Mustang za 20zł😉
wątek zamknięty
D&A bo chcę własnie taki kupić, tylko nie wiem czy to ten sam
http://www.konik.com.pl/sklep,1321,,,03,--zakupinpl--,pl-pln,147429,0.html

i który to może być kolor?
wątek zamknięty
Hmm myślę,że to kolor zielony.Jak kupowałam to własnie był ten-jasna,wściekła zieleń i drugi ciemniejszy,lekko zgniły-ten to myślę,że ciemny zielony🙂
wątek zamknięty
Super zielen tego Euro Stara! Taki bardzo ciekawy i przekonujacy odcien.
wątek zamknięty
breakawayy super sie uklada i jets swietny moj ulubiony 🙂
wątek zamknięty
Ja mam nadzieję że mój się uklepie ;p.
wątek zamknięty
D&A uwielbiam kasztany w zieleni, a ta ma piękny odcień  😀

Ja ostatnio ciemnogniadego ubrałam w żółtego cottona, żółte owijki horze i nową kratkę beżową eskadrona. Bardzo jestem zadowolona z efektu  🙂
wątek zamknięty
D&A a można ten kolorek jeszcze gdzieś dostać?? Bo JEST CUDOWNY.
Boję się tylko ze jak napisałaś odcien jest przekłamany... Nie masz żadnego zdjęcia zeby wyglądał tak jak jest w realu?? Bo już mi tak ślinka cieknie na ten pad że szok 😀😀😀😀😀😀😀😀
wątek zamknięty
Cieszę się,że Wam sie podoba.Miałam się go pozbyć,ale jak założyłam go na konia to strasznie mi się spodobał🙂
Nie mam pojęcia czy da się go gdzieś jeszcze kupić.Ja go kupowałam w Niemczech,myślałam,że to będzie coś w stylu kiwi anky,zdziwiłam się jak otworzyłam paczkę😉Ciężko jest zrobić zdjęcie,które oddałoby dobrze kolor.Mam jeszcze taką fotę:

wątek zamknięty
D&A taki khakowaty, ale na drugiej takie jakby zgniłe kiwi
wątek zamknięty
no dokładnie. Na tej piwerwsze focie to tak średnio (jak dla mnie) a na drugiej BOMBA 😀
wątek zamknięty
No właśnie na każdej fotce wychodzi inaczej...wg mnie jest to trochę taki hmmm butelkowo-khaki
wątek zamknięty
Zuziasta, bo to moje westowe siodło mąci widok 😉 Generalnie oglądałam te czapraki też pod klasycznymi siodłami i wygladaja lepiej 😉
Moniska, też nie byłam przekonana, ale zaryzykowałam bo wyglądały najporządniej. I się nie zawiodłam 😉
wątek zamknięty

ja mam taki z decathlonu.. super leży, nie przesuwa się..

tunrida a może przesuwa się bo zakładając mattesa nie dopinasz pasków od czapraka do przystuł?bo widzę na zdjęciu że paski luźno wiszą..
jak dopnę swój do przystuł nic się nie przesuwa i cały czas ładnie leży

przy okazji lansiarskie przypomienie szmat rożnorakich:

wątek zamknięty
mam pytanie gdzie mozna dostac te piekny zielony eurostar isirh grun? on jest z jakiejs starszej olekcji czy z najnowszej? bo cs nie moge znalezc...
wątek zamknięty
Nie mam pojęcia,gdzie można go kupić,bo to starsza kolekja.
wątek zamknięty
Deborah- na zdjęciu faktycznie są nie przypięte, ale normalnie zawsze je przypinam, a czaprak po kilku krokach kłusa leży tak samo. (mam takie fotki, ale niewyraźne i nie chcę już tu za bardzo śmiecić)
Za to chyba doszłam już czemu tak się działo. Widzę, że Wasze siodła mają chyba nieco krótsze tybinki. Moje ma chyba dłuższe i możliwe, że czaprak był zbyt mocno naciągnięty na wysokości kłębu, co powodowało podnoszenie się do góry tyłu czapraka?
Breakaway też pisała o zbyt długich tybinkach i też jej się tył unosił.

wątek zamknięty
deborah..jak ci sie sprawdza ten czaprak z serduszkami?
wątek zamknięty
Dziewuszki kochane pomocy!
Ze względu, że jestem totalne bezguście potrzebuje Waszej pomocy  🙇
Szukm jakiegoś ładnego czapraka na kobyłe gniado srokatą i przy okazji żeby na rude pasowało  🤬
Pomoże jakaś dobra dusza? 👀
wątek zamknięty
freska89, butelkowa zieleń 😎

Również należę do grona posiadaczy czapraków Decathlonowych brązowo-błękitnych i jestem zadowolona. Wchodzi ładnie zarówno pod wszechstronne jak i wsz-ujeżdżeniowe, ładnie się dopiera i nie podjeżdża 🙂 Tylko brak mi do niego lansiarskich bryczesów 🤣
wątek zamknięty
http://allegro.pl/item511759874_czaprak_klasyczny_ekskluzywny_miesisty_nowy.html
A ktoś coś takiego widział, macał, używał? Cena niska, a wyglądają "prawie" jak wiecie co  😉
wątek zamknięty
Wygląda trochę jak pad tylko ze szlufkami. Też jestem ciekawa jak w rzeczywistości?
wątek zamknięty
asds,  bardzo dobrze. jest super jakości i bardzo dobrze się pierze
wątek zamknięty
pokemon jak dla mnie to jest jak AlcaPad. Tak samo wykończony tylko inne pikowanie /krój no i szlufki, ale cena ok myślę! Też jestem ciekawa jak w rzeczywistości.
wątek zamknięty
freska89 jak nie chcesz nic rażącego to może na oba konie brąz, beż, ciemna zieleń, szmaragd, granatowy
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.