Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

mój niciak na kuniu, któremu się nogi poplątały:
wątek zamknięty
Mam go rok ale nie za duzo go tyrałam bo go bardzooo lubie i mi go szkoda

LINK
wątek zamknięty
U mnie w stajni jest jeden Fair Play, szary. Trzyma się bardzo dobrze, po za tym, że trochę wypłowiał. Tylko że on jest BARDZO MOCNO eksploatowany, od prawie roku więc zdziwiłabym się gdyby nie wypłowiał 😉 Po za tym bez zarzutu.
wątek zamknięty
Brzmi dobrze laski dzięki.

Btw ktoś już chce się pochwalić nową kolekcją Anky na modelu?
wątek zamknięty
Burza ja też mam Fair Playa z second handu 😉 z błękitną lamówką i trzyma się superowo. Mój drugi ulubiony ^^

A pad jeszcze nie doszedł ,grrr!
wątek zamknięty
Burza

Mojego Fair Playa kupowałam na samym początku kiedy wchodziły do sprzedaży dopiero te czepraki (nie pamiętam kiedy to było dokładnie)
wątek zamknięty
(wybaczcie, ale musze nabić post żeby móc wstawić link :])
wątek zamknięty
Tak wyglądał rok temu na wiosne
http://s67.photobucket.com/albums/h298/Blaneczka/Gucio/Rebiechowo/?action=view&current=s.jpg
A tak w lipcu tego roku
http://s67.photobucket.com/albums/h298/Blaneczka/Przywidz/?action=view&current=100_0140.jpg

Lamówka tylko troche wypłowiała, ale czaprak moim zdaniem super jakościowo i jestem bardzo zadowolona z niego.
wątek zamknięty
teraz ja i mój niebieski komplet ( foty trochę nie za bardzo.. 🙂

większa część konia

kantarek

wątek zamknięty
Czy mógłby ktoś podać dane do tego voltowego katalogu: kolorów - maści koni. O ile pamiętam to było na photbuckecie?
wątek zamknięty
no ja tam chciałam zdjecia powklejac i nie pamietam gdzie to było
wątek zamknięty
A mi zawsze wypada z głowy i zapominam dodać do "ulubionych" .
wątek zamknięty
wiecie gdzie może mi ktoś wyhafrować jakiś wzór na czpraku?
chcę coś na czaprak na zawody (uj.) tylko nie mam pomysłów co, jakaś głowa konia, cały koń? no i ile to może kosztować?
kwtk
wątek zamknięty
korsik na allegro jest mnustwo naszywek, napisz do nich czy mozesz wysłać zeby ni wyhawfowali bezpośrednio na czapraku ;] pisałam do "nich" <do którejs z firm naszywkowych> ale zapomniała ze na allegro mam starego maila do którego nie znam hasła P
tylko wtedy trzeba zapłacica za wysyłke do "nich" i spowrotem
, no i za haft ;]
wątek zamknięty
Mia napisał: Czy mógłby ktoś podać dane do tego voltowego katalogu: kolorów - maści koni. O ile pamiętam to było na photbuckecie?
ogolny katalog (ten stworzony przez mnie) juz nie istnieje.
jest bardziej zindywidualizowany katalog - namiary powinna do niego pamietac Breva, bo to ona byla pomyslodawczynią.

korsik111 napisał: wiecie gdzie może mi ktoś wyhafrować jakiś wzór na czpraku?
chcę coś na czaprak na zawody (uj.) tylko nie mam pomysłów co, jakaś głowa konia, cały koń? no i ile to może kosztować?
ja mam czapraki haftowane w imie konia plus czasem jakies logo, np. cos takiego:

cena zalezy od wielkosci haftu i tego u kogo ten haft robisz 😉 (widywalam od 10 do 50 zl 😉)
szukaj miejsc oferujacych haft komputerowy 🙂
wątek zamknięty
A ja bardzo dlugo zastanawiałam się nad brązem dla karej

Ostatecznie zdecydowałam się na takie zestawienie: brązowy czaprak Prahda Lamicell i ochraniacze brązowe z jasnozielonymi dodatkami z Youth Collection LC (dobrane jednocześnie pod pad Anky kiwi). Kiepskie foto, ale najlepiej na nim widac grę karej maści z brazem

No i przyznam, ze fantastycznie czujemy się w tym zestawieniu.

I jeszce mam pytanie do Was.
Chciałabym znależć owijki polarowe szafirowe, pod czaprak szafirowy Prahda LC, o dokładnie takim odcieniu (ciemny niebieski minimalnie wpadający w zóty):

Macie jakieś pomysły???
To co do tej pory widziałam z owijek o nazwie koloru szafirowy, bardziej jest jak chabrowy (nie wpada w żółty, i jest bardziej oczodajny).
wątek zamknięty
Jak ktoś lubi paski to:
http://www.okser.pl/sklep/385150-elt-pad-paski-p-2664.html?osCsid=a2c99964d55122ca3435f931f12b8d7c

haloooo! jest edycja postów!!!!! / a.
wątek zamknięty
a ja jak znajde gniadego w niebieskim alcapadzie i fioletowych prosiaczkowych owijkach to wstawie hahah xd
wątek zamknięty
dzięki caroline_
już pisałam na allegro i b. możliwe że mi wyhaftują, tylko nie chce imienia konia, bo czaprak będę miałała długo i w tym czasie może bedę jechać na innym koniu

zastanawiałam sie nad głową konia, sam kontur coś takiego
głowa lub cały
albo

nie znalazłam nic innego ;/
wątek zamknięty
caroline- jak sprawuje Ci sie ten czaprak?> zastanawiam sie nad jego kupnem, tylko nie wiem czy wziąć z białym sznureczkiem czy z szmapańskim
wątek zamknięty
.::LOVELY::. sprawuje się bardzo dobrze 🙂 jestem z obu bardzo zadowolona* (mam dwa 🙂😉

*ale ja jestem zadowolona również z lamicella elegance, ktorego niektórzy niecierpią wręcz 😉 więc wiesz... 😉
wątek zamknięty
http://s202.photobucket.com/albums/aa87/volta_album/
login: volta_album
hasło: voltahorse1

Caro szkoda, że tamten album zlikwidowałaś. Fajny był... i kolekcje Eskadrona były... i ogłowia...
wątek zamknięty
caroline, a gdzie haftowali ten czaprak? Bardzo fajnie to wygląda 🙂
wątek zamknięty
Może by dać do pierwszego postu ten link i hasło do galerii
wątek zamknięty
O, to ja uaktualnię Złotego galerię, a co!
wątek zamknięty
szafirowa, mam taka "kraciasta szmatke" tylko w kolorze imitujacym kratke Burbbery. Jak cos to pw.
wątek zamknięty
Caroline ja dużo psioczyłam na Lamicell Elegance, ale odwołuję, bo źle się z nim obchodziłam, zeszmacił mi się i brzydko się dopierał, ale go odrestaurowałam i dokupiłam drugi do pary.
wątek zamknięty
Ascaia O wielkie dzięki właśnie o to mi chodziło! 😉

Bo właśnie szukam jakiegoś nowego kolorku dla Hery 🙂
wątek zamknięty
Kasztanek w cottonie silber -na zawodach musi byc jasno, tym bardziej ze to debiut
wątek zamknięty
milusia- ślicznie!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.