Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

armara, cudownie!! 😍 😍 😍
wątek zamknięty
armara ale cudo!  😍
wątek zamknięty
hej dostałam takie cudo i mam pytanie w jakich kolorach sa jeszcze dostepne takie polaczenia????

wątek zamknięty
beż, c.zielony, bordowy

na szmatoholikach są
wątek zamknięty
pamelfa, chyba bordo i brązowy? Bordowy zresztą Szafirowa wystawiała dopiero co.
wątek zamknięty
Korsik ale wszystkie sa jeszcze te kolory dostępne???

Burza widziałam ale narazie funduszy brak
wątek zamknięty
Z dostępnością raczej cieżko, bo to już daaawno wyszło🙂
wątek zamknięty
tak jak napisała moniska, kolekcja stara, moze są jakieś resztki w sklepach a jak nie to trzeba polować na używane
wątek zamknięty
Jakaś laska wystawiła taki bordowy w ogłoszeniach za mega grosze, chyba 85 zł 🙂 wszechstronny, gdyby był ujeżdżeniowy, to bym brała😀
wątek zamknięty
armara we wszystkim!  😍
Precelek   a cognac Eskadrona? coś mi się tak widzą  😎
wątek zamknięty
Likier, czytaj co inni piszą, spójrz dwa posty wyżej.
wątek zamknięty
dzieki dziewczyny  :kwiatek:
nigdy mnie do szmatoholizmyu nie ciągnęło, ale kto wie
mam okazję bo zaczynam młodej sprzęt gromadzić  😵  😁
wątek zamknięty
armara, bez obrazy- derka cudna, ale te transportowe pasują do niej jak pięść do nosa 😉
wątek zamknięty
Banana w ogloszeniach wisi wszechstronna  😁
wątek zamknięty
wreszcie--- dorwałam fango  💃  💃
wątek zamknięty
a na allegro znowu ujeżdżeniowa 🙂🙂
wątek zamknięty
Precelek, jak Ci się znudzi to ustawiam się pierwsza w kolejce 😁
wątek zamknięty
armara, bez obrazy- derka cudna, ale te transportowe pasują do niej jak pięść do nosa 😉

ciii, poluję na właściwą do nich, to było takie dwa w jednym  i tak ledwo zdązyłam zdjecie zrobić, bo śnieg zaczynał padać  😉
wątek zamknięty
a na allegro znowu ujeżdżeniowa 🙂🙂

juz nie ma 😅 😅
Precelek wyprzedzilas mnie z tym Fango....wrrrr 😀iabeł: 🤬
wątek zamknięty
Kupilas? ;P mi się banana odwidziała, zobaczyłam na żywo i jest taka "mdła" ;p

ja tam czekam na mój sunshine 😀
wątek zamknięty
Percelek, też byłam w kolejce, chyba szybciej, ale zrezygnowałam  😁 leczę się z szmatocholizmu, powtarzam sobie, że levander, bo mam fioletowe ochraniacze, a jeden siwy już mam i nic do niego  🙄
wątek zamknięty
Likier kupilam 💃
dostałam karą kobylke do jazdy mysle ze ebdzie jej slicznie i w purple, cobalcie i w bananie 😜
wątek zamknięty
Ja mam karego wałacha i też chciałam banana, ale jakoś widzę, że ludzie się go pozbywają i zobaczyłam na żywo go i mnie "nie powalił", chociaż myślałam, że jest ładny :]
wątek zamknięty
Zairka to ile Ty masz tych cobaltów?   🤣
wątek zamknięty
Zairka, chociaz gdybym mogła to pewnie i tak bym kupiła tego Banana, ale postanowiłam, że chce miec 10 kompletów i tak bedzie 😀 Wyprzedałam stare szmaty i tylko do wesołej 10 brakuje mi obecnie maxa plumowego ;(
wątek zamknięty
Zairka to ile Ty masz tych cobaltów?   🤣

pisalam juz 2 razy 😉
mialam 2 zostal mi 1 :kwiatek:

dziewczyny dla koni na ktorym stndardowa 2 lezy tak

to z eskadrona albo anky brac cob czy full??

i jak jest z rozmiarami derek eskadronaS -125 M-135?
wątek zamknięty
Zairka ja bym brała 2. Eskadrony mają całkiem sporą regulację, mój koń wszystkie ogłowia nosi extra full, a full=ki eskadrona leżą perfect.

:kwiatek:
zdecydowałam się na owijki brandy, euro-stara szkoda tylko że trzeba czekać tyle  😉 bo w PL  już nie ma
wątek zamknięty
LASKI!

Na firehorse.pl mają dostępne niektóre euro-stary od ręki.. Mi dzisiaj odpisali, że mają moją śliwkę...  😍
wątek zamknięty

to z eskadrona albo anky brac cob czy full??

Eskadrona cob, Anky full. Eskadrony maja spora rozmiarowke, a Anky dość małą.
Kupilam Anky full dla kobyly i po prostu nie bylo opcji, żeby go zapiąć, w zwiazku z czym walach musi teraz chodzic w różowym kantarze 🙄
wątek zamknięty
Zairka - moja kobyła nosi coba coba, czyli małego coba, a Ankowy cob ledwo jej się zapiął taki mały.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.