break wyslij do takiego człowieka z allegro zeby Ci za 10 zł wyhaftowal "Anky" albo "Eskadron" i wstaw. zobaczysz jak sie zmienia opinie 😉 mi sie podobaja kolory, wstaw na koniu
A w ten sposób 🙂. To mi to nie przeszkadza ;p. Jeżeli kogoś stać na metki i lubi takie rzeczy, to czemu ma ich nie kupować? Jego sprawa :P. Jakoś na pewno lepsza, ale wyglądać dobrze może również coś taniego 😉. Gdybym jeździła intensywnie i regularnie też pewnie inwestowałabym w 'metki' 😁
breakawayy Ja również mam czaprak za grosze, trzymający się kilka lat, taką szmatkę, ale wiadomo nie wszystkie wytrzymują. 😁 Często widac jednak braki w czaprakach firm na codzień zajmujących sie szyciem rękawiczek. 😉 A szmatki są fajne (szczególnie metkowe) 😁
martynkakoniki Ale jak ktoś sie brzydzi metek to po co robic taka "metkową" naszywkę? 😁
Olga Nie musialaś czegos do mnie pisać abym mogła skomętowac Twoje zachowanie.
ja pierdziele napisalam w formie zartu o tej naszywce a wy podłapałyście temat ze hoho 🤔 nawet nie bylo w tym zlosliwosci , patrz wypowiedz Zuziastej na poprzedniej stronie ... chryste 🤣
ja pierdziele napisalam w formie zartu o tej naszywce a wy podłapałyście temat ze hoho 🤔 nawet nie bylo w tym zlosliwosci , patrz wypowiedz Zuziastej na poprzedniej stronie ... chryste 🤣
ale to norma na volcie :P zaraz na Ciebie ludzie naskakują ze aż strach sie bac..
Burza, takiego idiotyzmu jak "krzyżyk na drogę" nawet się najgorszemu wrogowi nie życzy...
A do tematu: Mój czaprak z decathlonu podjeżdża do góry z tyłu, z przodu jakby za krótkie rzepy, w ogóle jest mały... kiedyś mi całkowicie spod siodła wyjechał... dlatego mam go tylko pod pas do lonżowania.