Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

zamówiłam je w sklepie cavallo z zielonej góry,  nie mają sklepu internetowego, ale sprzedają przez allegro- nick to Cavalloshop

najlepiej skontaktuj się z nimi mailowo, jeśli nie mają na stanie to mogą sprowadzić na zamówienie
wątek zamknięty
Misia  o kurde, pierwszy  😜 🙇 a drugi idealny  🏇 😅 😍
wątek zamknięty
Lwinka, dziekuje Ci bardzo. Wlasnie szukalam czegos jakiejs "pewnej" firmy. Stubben, Kieffer czy cos w tym guscie.
wątek zamknięty
też jestem tego zdania, raz a dobrze.
pozdrawiam
wątek zamknięty
Jaką możecie polecić derkę padokowo-stajenną?
Warunki:
1. nieprzemakalna - przeciwdeszczowa
2. nie za gruba - ale miła od strony konia
3. bogata w "anty-wandal systemy"
4. z szerokim wejściem na szyję - mój koń ma szerokie karczycho i derka nie może go uwierać
wątek zamknięty
Lwinka, dokladnie.

espana, moge powiedziec (raczej napisac) jedno. Eskadron RipStop!!
wątek zamknięty
Jaką możecie polecić derkę padokowo-stajenną?
Warunki:
1. nieprzemakalna - przeciwdeszczowa
2. nie za gruba - ale miła od strony konia
3. bogata w "anty-wandal systemy"
4. z szerokim wejściem na szyję - mój koń ma szerokie karczycho i derka nie może go uwierać

Po raz kolejny tylko i wyłącznie Eskadron ripstop
wątek zamknięty
podpisuję się rękami i nogami. w jakich wypełnieniach występują ripstopy? można dostać powyżej 250 ?
wątek zamknięty
Tak,jest np.wypełnienie 300g
wątek zamknięty
Co za zgodność - dzięki dziewczyny🙂
Teraz pozostaje mi tylko porządnie wymierzyć delikwenta 🤣
wątek zamknięty

to mój nowy nabytek 🙂 ma ktoś może zdjęcia czegoś takiego na gniadym lub na kasztanie?
mój sobie pewnie poleży dłuższy czas i poczeka na lepsze czasy 🙂
wątek zamknięty
breakawayy a co to...?
Gniade w szarym...

wątek zamknięty
Podobne do tych decathlonowych🙂
wątek zamknięty
Wydaje mi sie że Fourganza...
wątek zamknięty
To prawie na pewno fauganza. O ile dobrze pamietam to Lukasowa taki miala.
wątek zamknięty
breakawayy, zdjęć niestety nie mam, ale czaprak posiadam od jakiegoś roku.... kupka jakich mało, zakładam tylko na lonże;/

Tak, to Fourganza🙂 Poznam wszędzie  👀
wątek zamknięty
Ja mam biały z fourganzy i nie jest tak źle...
Aczkolwiek nie kupiłabym go sama  😁
wątek zamknięty
Tak decathlonowski. Ja jeżdżę sporadycznie i kupiłam, bo ładny 😉. Raz na ruski rok może zobaczy konia, a będzie ładnie wyglądał, także prędko się nie powinien zedrzeć 😉.
wątek zamknięty
Szczerze mówiąc nie zaliczyłabym go do ładnych  😁
wątek zamknięty
A mi się spodobał, taki prosty, podoba mi się rozmiar pikowania i kolory 🙂. Lubię proste, schludne czapraki ;p.
wątek zamknięty
Dziewczyny,kwestia gustu😉
wątek zamknięty
Ja też nie zaliczyłabym go do ładnych. Bo o ile luzem wygląda nawet, o tyle pod siodłem nie wygląda wcale...
wątek zamknięty
Aj tam, moja koleżanka ma taki sam, tylko w innym kolorze i pod siodłem leży ładnie 🙂.
Jeszcze gniade w 3 kolorach:

błękit

szary

i czarny
wątek zamknięty
breakawayy ja mam na kasztanie

prosze bardzo <nie przejmowac sie mna>
wątek zamknięty
Ja się nie będę wypowiadać bo od pewnego czasu stałam sie eskadromańaczką i wszystko co nie mam metki eskadrona  (ew. LC, stokcholm itp. ) jest fe.  😁
wątek zamknięty
miloska dzięki 🙂
w sumie na zdj nie wygląda tak fatalnie pod siodłem, a jak się sprawuje? żyje jeszcze?
wątek zamknięty
Może ja mam jakiś wadliwy egzemplarz... Bo mój ani ładnie nie leży, ani nie jest dobrze wykrojony...
wątek zamknięty
Możliwe że i mój będzie brzydko leżał, zobaczymy, w najbliższym czasie może wpakuję na konia żeby tylko przymierzyć i ewentualnie cyknę jakieś fotki ;p. Choć w sumie pod siodłem go nie zobaczycie, bo nie posiadam siodła na tego grubasa  😁
wątek zamknięty
chyba jednak nie wyglada i nie uklada sie tak zle.
kupujac go w hiszpanii nie mialam pojecia co to za firma i czy wogole w PL sa dostepne
wątek zamknięty
Sigma to też decathlon? ślicznie leży 🙂 u nas są dostępne w tych kolorach? bo w sumie nie widziałam takich... a szkoda, bo mi się bardzo podoba  😜
i jeszcze dorzucę kasztana w szarym, moim zdaniem bomba, szkoda, że owijek takich nie mam  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.