Jaką możecie polecić derkę padokowo-stajenną? Warunki: 1. nieprzemakalna - przeciwdeszczowa 2. nie za gruba - ale miła od strony konia 3. bogata w "anty-wandal systemy" 4. z szerokim wejściem na szyję - mój koń ma szerokie karczycho i derka nie może go uwierać
Jaką możecie polecić derkę padokowo-stajenną? Warunki: 1. nieprzemakalna - przeciwdeszczowa 2. nie za gruba - ale miła od strony konia 3. bogata w "anty-wandal systemy" 4. z szerokim wejściem na szyję - mój koń ma szerokie karczycho i derka nie może go uwierać
to mój nowy nabytek 🙂 ma ktoś może zdjęcia czegoś takiego na gniadym lub na kasztanie? mój sobie pewnie poleży dłuższy czas i poczeka na lepsze czasy 🙂
Tak decathlonowski. Ja jeżdżę sporadycznie i kupiłam, bo ładny 😉. Raz na ruski rok może zobaczy konia, a będzie ładnie wyglądał, także prędko się nie powinien zedrzeć 😉.
Możliwe że i mój będzie brzydko leżał, zobaczymy, w najbliższym czasie może wpakuję na konia żeby tylko przymierzyć i ewentualnie cyknę jakieś fotki ;p. Choć w sumie pod siodłem go nie zobaczycie, bo nie posiadam siodła na tego grubasa 😁
Sigma to też decathlon? ślicznie leży 🙂 u nas są dostępne w tych kolorach? bo w sumie nie widziałam takich... a szkoda, bo mi się bardzo podoba 😜 i jeszcze dorzucę kasztana w szarym, moim zdaniem bomba, szkoda, że owijek takich nie mam 😁