Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Lena,mam gluta i nawet jak wystaje to zupełnie nic się nie dzieje.
Jak Full Ci wszędzie wystają to tcym bardziej wzięłabym pony,szczegónie że cena to praktycznie 1/4 sklepowej😉(ale nie namawiam,żeby nie było,że robię reklamę)
wątek zamknięty
Mi ujeżdżeniowy cotton pony pod 17tką się nie podobał, niby( bardzo) na styk się mieścił, ale za pięknie to on nie wyglądał 🙁
wątek zamknięty
a pod moja 16 z krotka tybinka PD lezy akurat, chociaz moglby byc ciut dluzszy wzdluz grzebitu 🙂
wątek zamknięty
Ja jak mi koleżanka przyślę wstawię zdjęcie tego pony pod 17,5🙂
wątek zamknięty
dumkowa to jeszcze ja dorzucę  🙂

wątek zamknięty
czy mozna dostac jeszcze gdzies w Wawie oliwkowego niciaka uj? jak zwykle wczesnie sie obudzilam... ktos tu wrzucil fote tego niciaka z fajnymi jasno- zielonymi owijkami: co to owijki? Bede wdzieczna za odp. Pozdrawiam
wątek zamknięty
rudy+granat= 😜  😁
wątek zamknięty
Lovely- super!
wątek zamknięty
larix w jakości stajenno-komórkowej :/
wątek zamknięty
Ładnie ten Larix wygląda na ritku..
Wogóle to bardzo mi się on podoba, ale na biało-siwym chyba nie będzie zbyt fajnie wyglądał...
wątek zamknięty
aa wielkie dzięki za zdjęcia, jesteście wielkie  :kwiatek:                                                                                                  zaopatrzylam sie w caly zestaw granatowy na kasztana 😀 mam nadzieje, ze tez wrzuce niedlugo zdjęcia! dzięki jeszcze raz  :kwiatek:
wątek zamknięty
Szyszka

tego niciaka juz trudno kupic a w sumie sie nie da  , nawet patrzyłam ze tez z ebaya znikneły .
To były owijki HKM pistacja .

tak trudno sie cofnąć ? tam jest napisane co to za owijki
wątek zamknięty
Larix na Ritku wygląda świetnie. Na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciu  🙂
wątek zamknięty
Na żywo jeszcze lepiej niż w rzeczywistości  🙂

ze niby jak? 😀 hahaha
wątek zamknięty
Już poprawiłam, tak to jest pisać myśląc o czym innym  😉
wątek zamknięty
Larix na Ritku wygląda świetnie. Na żywo jeszcze lepiej niż w rzeczywistości  🙂

Ja tam nadal  tio widzę .. 😉

Haha...cytat dnia  Xd

A zeby nie było offtopicowo

Skaro-gnaidy w czarnej derce z szarym wykończeniem i gniady z granatowym czaprakiem 🙂

Nasze oznakowanie derki 😉

I czapraczek

Wiem strasznie ciemna fotka, a rozjaśnic nie wiem jak ;/

wątek zamknięty
[quote author=mara link=topic=29.msg132106#msg132106 date=1230505550]
Larix na Ritku wygląda świetnie. Na żywo jeszcze lepiej niż w rzeczywistości  🙂

Ja tam nadal  tio widzę .. 😉

Haha...cytat dnia  Xd

[/quote]

no bo on po prostu wygląda tak że słów brakuje i stąd takie kwiatki hihihiihihihihiihi  😁 😁 😁
Mara: dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Lena,zmierzyłam te czapraki Eskadrona.
PD- 51cm x 47cm
P-51cm x 43cm
wątek zamknięty
Bardzo pięknie dziękuję 🙂
wątek zamknięty
Fotki jak wygląda pod siodłem niestety jeszcze nie dostałam...
Chyba Misia i Żolka na starej volcie wstawiały czapraki pony na dużych koniach i bardzo mi się to podobało.

Dziś dotarł do mnie czaprak Pessoa no i się trochę zdziwiłam.Jest bardzo ładny,oryginalny,ale nastawiałam się na cały biały a okazało się,że ma lamówkę w kolorze purple rain-taki ładny lila.Czapraczek fajniutki,ale miałam inną koncepcję klorystyczną.Fajnie by na moim wyglądał,ale sama nie wiem...Może wyląduje w ogłoszeniach.
wątek zamknięty
Przemyśl to jeszcze... 😉 Ja swojego też na początku niby nie lubiłam, bo kolor taki jakiś ceglasty, ale jak założyłam na konia i pojeździłam trochę oraz parę razy uprałam, zanosi się na dłuższy związek. Według mnie to jest bardzo dobry czaprak, jeden z lepszych, jakie miałam.

PS spróbuję się odezwać na gg, bo nijak nie mogę wysłać PW
wątek zamknięty
Chyba zrobię tak,że niech zadecyduje los-wystawię do ogłoszeń,jak ktoś kupi to dobrze a jak nie to drugie dobrze😉Masz fotki tego swojego Pessoa?
Pisałam już do quanty w sprawie pw i może da się coś z tym zrobić,bo wszyscy mają problem
wątek zamknięty

tak wygląda na koniu ( foto by Strzyga ).
wątek zamknięty
Fajnie,podoba mi się 😀
wątek zamknięty
PD na koniu

mój ukochany ale zmieniłam siodło i jest za krótki  😕

i brilliant wine
wątek zamknięty
No!Wiedziałam,że miałaś,chyba nawet ode mnie😉
wątek zamknięty
Misia jaki to rozmiar siodła?
wątek zamknięty
Misi siodło to Lucky dressage rozm 16"

Misia- ja nadal się bujam w LD, nie chcesz przyozdobić mojego egzemplarza? 😎
wątek zamknięty
KLAMI polecam paski do ostróg kieffer gladiator, są z tego samego materiału co puśliska. nie trzeba ich konserwować, a trzymają się rewelacyjnie. koszt ok 20 zł
wątek zamknięty
Lwinka, o.... dzieki. A powiedz jeszcze gdzie przez net moge takie dostac?? W moim rejonie w zadnym ze sklepow nie ma nic Kieffera.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.