Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Gyby był DL to bym brała pewnie ale tak to dziewczęta puszczam was przodem .. choć mnie jakoś tak strasznie on nie zachwyca  👀 tylko nie bijcie  :kwiatek:
wątek zamknięty
jak dla mnie jest wręcz okropny ;/

A jutro będe miała zdjęcia Eskadrona bicolor 😀😀 Aż mi szkoda normalnie go ubierać  🤔wirek:
wątek zamknięty
heh, dziewczynka która go sprzedaje, jest jakaś dziwna, pisałam do niej, ale mnie olała  juz jakiś tydzień temu... 💃

A mi się on baaaaardzo podoba ^^ Od paru miesięcy poluje na coś z granatowym i zamiast kupić granatowy, to ciągle trafia się "okazja" na jakiś inny 😀😀

Ale już niedługo będzie go miała, tylko ujeżdżeniowy ;]]]
wątek zamknięty
mi też się bardzo podoba
wątek zamknięty
Od Poniedziałku jestem posiadaczką Eskadrona z kolekcji Negro / coriander / wine coriander cotton od bjooork :kwiatek:
A od dzisiaj także Eskadrona z kolekcji Ice blue / mocca do Precelka :kwiatek:

Zdjęć pewnie jak zwykle nie będzie bo nie mam fotografa ;(
wątek zamknięty
A ja od Laguny zakupiłam cottona sky 😉 Jest śliczny, ale nie wiem czy uda mi się zrobić foty na modelu...
wątek zamknięty
m0niSka Rozmiar większy może być ciut dłuższy.

Dziewczyny foty  🤬  🤬
wątek zamknięty
Dramko - kupiłaś w końcu ten czaprak dla męża?
bo ja wczoraj wrotkowi zabrałam eskadrona toffie i posłałam w świat  😂 muszę coś znaleźć pod ujeżdżeniówkę,bo koń po nowym roku do roboty wraca  😁
wątek zamknięty
Co do Tego euro-stara check na photoblogu

Hmmm.... to na pewno nie jest aktualne zdjęcie tego padu🙂 Zdjęcie było robione przeze mnie- rozpoznaje te straszną jakość zdjęć mojego telefonu  😁 . Jak ktoś chce zakupić pad, to najlepiej żeby poprosił o jego aktualne zdjęcie...
wątek zamknięty
Przez was nie kupiłam  🤬

Poza tym mąż szuka szarego ponieważ ma podszycie szare w ogłowiu Stubbena i ochraniacze szare Eskadron  🤔wirek:

Bucas mu sie spodobał ale nie robią szarych.

Przywiozłam z niemiec szarego Brillianta ale kazał sprzedać jak jest kupic..i tak Ja się z nim mam  😵
wątek zamknięty
ja chyba też muszę znaleźć jakis ładny szary albo grafitowy na zawody i cokolwiek pod ujeżdżeniówkę na trenigi,bo białych mamy chyba z 5...

equipe ma fajne,grube,podszyte fajną siateczką,dobrze leżą,ale są VSD i to mnie wkurza  👿chyba poproszę o jeszcze jeden  do ujeżdżeniówki własnie 😵
wątek zamknięty
Ktos  😲 co czemu nie mówiłaś że na sprzedaz 😕
wątek zamknięty
bo w zasadzie nie był na sprzedaż,ale jakos tak w rozmowie wyszło i stwierdziłam,że chłopowi wszystko jedno,więc niech ktoś inny się z niego cieszy  😉
wątek zamknięty
hehe to jakie jeszcze szmatki ma wrotek 😁 👀
wątek zamknięty
pełno białych eurostarów i eskadronów  ujeżdżeniowych,jakies equipy...😎
ma to co zostawię po zawodach u niego w aucie,a on zaanektuje na swoje potrzeby  😉

edit: i własnie się zorientowałam,że od przed ostatnich zawodów jeździ nici smurf  😂
wątek zamknięty
Ciekawe, czy nim też się Wrotek "zaopiekuje" 😉
wątek zamknięty
"pozyczam" fotkę Deborah 😉

Ciekawe, czy nim też się Wrotek "zaopiekuje" 😉

myslę,ze żaden kolor mu nie straszny  😜
wątek zamknięty
👿 👿 ale jestem zla 👿 👿
Kupilam przyjaciolce na prezent od Dramki wymarzonego brilianta coppera.... i co?
Wróciła dzisiaj z niemiec od chłopaka zgadnijcie z czym???
copperem 🤔 😵 i jeszcze dzwoni do mnie cala szczesliwa 🙄 ehh
tak wiec stalam sie posiadaczka coppera a na kupienie nowego prezentu mam 1 dzien 🤬
wątek zamknięty
Zairka, masz tyle nieuzywanych czaprakow, na pewno cos dobierzesz.
wątek zamknięty
Gdzie tam, Zairka chowa je głęboko w szafie i się nie podzieli :P

A do mnie doszedł mój Euro Star Excellent, więc się chwalę 😉

No i jeszcze zakupiłam nawiutką derkę polarową za... 40 zł  😲 Wygląda bardzo porządnie.

wątek zamknięty
Alice, gdzie ją dorwałaś w takiej cenie ?
Z tego co pamiętam to całkiem dobra szwedzka firma.
wątek zamknięty
Moja kolezanka ze stajni sprowadza... Ja wziełam dwie, ogólnie mają u nas niezłe powodzenie. Z resztą za taką cene to nawet gorsze by sie wzięło😉 
wątek zamknięty
kujka Alice ma racje 😁 tamte sa moje...tylko moje-normalnie jak z Władcy Pierścieni 😁
hahaha juz upolowałam prezent 💃 😅
ogłowie podszywane na rozowo i z różowymi diamencikami w naczółku 😁 tak sobie przypomniałam ze jej sie marzyło 😍
wątek zamknięty
Gdzie znalazłas takie ogłowie ?  😁
wątek zamknięty
Zairka, pociesz się tym, że niektórzy Ci zazdroszczą. 😀 Na przykład ja. 😎 To jeden z najpiękniejszych kolorów Eskadrona wg mnie. 😜
wątek zamknięty
ciska http://www.gnl.pl/oglowie-krysztalkami-p-2961.html  💃

pursat hmm taki łososiek 🤔 zobaczymy jak bedzie wygladał na koniu 👀
wątek zamknięty
a ja miałam i coppera się pozbyłam,dla mnie był za mdły  🤣
wątek zamknięty
ktoś jak sie ebdziesz chciala pozbywac jakis szmatek daj mi znac :kwiatek: bo nigdy nie widac zebys cos wystawiala a ciagle slysze ze sprzedajesz cos fajnego 😁
wątek zamknięty
Ktoś, szkoda że Twój był skokowy. 😉

Zairka
, na pewno ładnie, a jak nie, to możesz się go pozbyć. 😎
wątek zamknięty
mąż stwierdził że moge zacząc z czaprakow robic bety dla synka 😂
pursat moj tez vs
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.