Gyby był DL to bym brała pewnie ale tak to dziewczęta puszczam was przodem .. choć mnie jakoś tak strasznie on nie zachwyca 👀 tylko nie bijcie :kwiatek:
Od Poniedziałku jestem posiadaczką Eskadrona z kolekcji Negro / coriander / wine coriander cotton od bjooork :kwiatek: A od dzisiaj także Eskadrona z kolekcji Ice blue / mocca do Precelka :kwiatek:
Zdjęć pewnie jak zwykle nie będzie bo nie mam fotografa ;(
Dramko - kupiłaś w końcu ten czaprak dla męża? bo ja wczoraj wrotkowi zabrałam eskadrona toffie i posłałam w świat 😂 muszę coś znaleźć pod ujeżdżeniówkę,bo koń po nowym roku do roboty wraca 😁
Hmmm.... to na pewno nie jest aktualne zdjęcie tego padu🙂 Zdjęcie było robione przeze mnie- rozpoznaje te straszną jakość zdjęć mojego telefonu 😁 . Jak ktoś chce zakupić pad, to najlepiej żeby poprosił o jego aktualne zdjęcie...
pełno białych eurostarów i eskadronów ujeżdżeniowych,jakies equipy...😎 ma to co zostawię po zawodach u niego w aucie,a on zaanektuje na swoje potrzeby 😉
edit: i własnie się zorientowałam,że od przed ostatnich zawodów jeździ nici smurf 😂
👿 👿 ale jestem zla 👿 👿 Kupilam przyjaciolce na prezent od Dramki wymarzonego brilianta coppera.... i co? Wróciła dzisiaj z niemiec od chłopaka zgadnijcie z czym??? copperem 🤔 😵 i jeszcze dzwoni do mnie cala szczesliwa 🙄 ehh tak wiec stalam sie posiadaczka coppera a na kupienie nowego prezentu mam 1 dzien 🤬
kujka Alice ma racje 😁 tamte sa moje...tylko moje-normalnie jak z Władcy Pierścieni 😁 hahaha juz upolowałam prezent 💃 😅 ogłowie podszywane na rozowo i z różowymi diamencikami w naczółku 😁 tak sobie przypomniałam ze jej sie marzyło 😍
ktoś jak sie ebdziesz chciala pozbywac jakis szmatek daj mi znac :kwiatek: bo nigdy nie widac zebys cos wystawiala a ciagle slysze ze sprzedajesz cos fajnego 😁