Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

W katalogu też nie ma. :/
wątek zamknięty
asds, głośno!

Przynajmniej więcej re-voltowych koni będzie hasało w tych ślicznych padach 😁

Wex mi nie przypominaj...u mnie w domu leżą 3 pady ES i nadal czekają na rozdziewiczenie. Jeden max, jeden multistripe i 1 stripe in  🤔wirek:
wątek zamknięty
asds, u mnie też kilka padów/czapraków/kantar czeka...  😁 a fotografa brak!  🙄
wątek zamknięty
Medziiik a jaki kolor Cię interesuje?
wątek zamknięty
asds, chyba ten max czeka na mnie, o ile to ten o którym myślę 😁
wątek zamknięty
Fantazja ogólnie wszystkie - muszę sobie wybrać cosie pod choinkę 🙂 z tym, że w sklepie głównie jest jeden kolor np. ale drugi co jest do wyboru już zdjęcia nie dodali ..
wątek zamknięty
Medziiik Przejrzyj sobie jeszcze tutaj
http://www.euro-star.de/brochure/2009-2010-autumn-winter/
wątek zamknięty
Nirv po świetach jeśli zechcesz mogę Cie odwiedzic i zrobic zdjęcia  😉 tylko weź karte do aparatu :P
( zapewne nie będe sama.....  😎 )
wątek zamknięty
Precelek - miło słyszeć, że flax poszedł w dobre ręce  😎
ja zaczynam żałować, że nie przygarnęłam corianderka....
wątek zamknięty
ciska, pewnie, zapraszamy jak najczęściej  😀 nawet wiem z kim pewnie  😁 a kartę wezmę, nawet i akumulatory do aparatu też  😅
wątek zamknięty
asds, chyba ten max czeka na mnie, o ile to ten o którym myślę 😁

Jak trafisz mnie w humorze i się uśmiechniesz to kto wie  😁
wątek zamknięty
asds, jeszcze muszę trafić na pieniądze w moim portfelu, a z tym już ciężej 😁
wątek zamknięty
asds, jeszcze muszę trafić na pieniądze w moim portfelu, a z tym już ciężej 😁

Nie martw się...To standard w naszym wypadku  😁

Na razie nadal sobie tłumaczę ze ten Stripe In ostatni peacock-navy/white był koniecznym prezentem gwiazdkowym dla siebie  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ktoś, ja po prostu się zbierałam podłogi, że za takie pieniądze można komuś wcisnąć taki maksymalny badziew!! Niebo lepszej jakości jest uwiąz York za całe 17 zł, a ten przypomina mi tylko jeden uwiąz- z pierwszej serii z Lidla, były takie za niecałe 20zł pamiętam, bordowe i niebieskie. Eskadrony są równie 'porządne' jak tamte.
wątek zamknięty
Ja lubię eskadronowe uwiązy właśnie za ich miękkość, giętkość i za to, że Skary nie umie ich rozplątywać 😉 Ale dosyć szybko z nich sploty wyłażą i tak obiektywnie ujmując- nie są specjalnie warte swojej ceny 😉
wątek zamknięty
zen, mięciutkie na pewno, mogłabym w jednej garści cały zmieścić... szkoda gadać, żal kasy dla mnie niestety.
Jedynie ta wywieszka na imię konia fajna.
wątek zamknięty
Z zawieszki szybko wycierają się dane- nawet super pisaczki sobie nie radzą 🙂

Ale przynajmniej karabińczyk nie rdzewieje tak szybko jak w kantarach eskadrona- to jest dopiero strata kasy 🙁
wątek zamknięty
Ja swój jedyny uwiąz eskadrona oddałam koleżance. Karabińczyk rozpinał się nawet przy najmniejszym szarpnięciu - a to niestety  nie na mojego konia. Gówno jakich mało.
Obecnie mam uwiąz york:

zdjęcie z www.galopada.pl

Gruby, puchaty i to uwiąz który póki co najdłużej wytrzymał z Samuarem. A cena śmieszna, bo 14zł.
wątek zamknięty
Pocieszaj mnie, pocieszaj, ale coś czuje że jedna sesja do derki i uwiąz pójdzie w świat 😉

Moniska ja mam też właśnie York, taki
[img]http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/846/33/33/846333395[/img]
i to najlepszy uwiąz jaki w życiu miałam, na pewno nie ostatni 🙂 u mnie na wiosce 17 zł 😉
wątek zamknięty
Burza, o😉 mój to Chess, a Twój to Pastel. Jutro będę w galopadzie to sobie pomacam, czym się różnią🙂
A kantary testowałaś?

Ja mam ten:

super okucia (jak w kantarach z wyższej półki cenowej), miękko podszyty nawet na bocznych paskach, no i żywotność również najdłuższa😉 Cena: 35zł

Samuar z kantarem eskadrona poradził sobie w tydzień. Później brałam co leciało - kantary wytrzymywały 2tygodnie, max. 3. Ten już mamy 2 miesiące 😅

Coraz bardziej zadziwia mnie ta firma. Bardzo sympatyczne ceny i sympatyczna jakość produktów.
wątek zamknięty
m0niSka, tylko wzorem bo macalam oba i się zastanawiałam 🙂
Nie, właśnie kantarów mam na razie full, oglądałam derki i też mi się bardzo podobają 🙂 mam takie same odczucia jak ty 🙂
wątek zamknięty
Ten kantar to tylko taśma czy ma jakieś podszycia? Uwiązami mnie oczarowałyście!
wątek zamknięty
zen, tak jak pisałam, ma miękkie podszycie na pasku od nachrapnika, potylicznym i na bocznych paskach.

Mi bardzo zależało na takich okuciach, z z owalnymi zakończeniami (nie wiem czy się dobrze wyrażam), bo Samu różne dziwne rzeczy robi z kantarem... Póki co jestem zachwycona 😅
U mnie w stajni są jeszcze 3 takie kantary i wszystkie mają się świetnie😀

Burza, kilka osób ma yorkowe derki u mnie w stajni i są zachwyceni. Nic się z nimi nie dzieje, konie puszczane w nich na padok, tarzają się, brykają - derka na swoim miejscu i w stanie takim, w jakim powinna być.

Sporo u mnie tego yorka bo jak pisałam, szczecińska galopada ma wyłączność na tą firmę (wszystkie produkty Yorka, które idą do innych sklepów, idą z galopady), więc zanim inne sklepy się przekonały do tej firmy, my już testowaliśmy ich produkty 😎
wątek zamknięty
zen, te uwiązy są mega grube i to jest w nich najfajniejsze 🙂

Moniska ja akurat oglądałam polary i jak na pierwsze wrażenie- to grube, puchate, fajna kolorystyka reszta to już musiałabym poużywać 🙂
wątek zamknięty
Mam dwa uwiązy Eskadrona. Kupiłam je tylko dlatego, że spodobał mi się kolorek i była wyprzedaż, zresztą był to dla mnie prezent 😁 Narazie przeszkadza mi głównie w nich idea pseudobezpiecznego karabińczyka, niestety ze zwykłym karabińczykiem jakoś trudno znaleźć...
Szczerze dla mnie to shit, a nie bezpieczeństwo - odpinają się zawsze, gdy nie trzeba  😂 Przy zwykłym pociągnięciu. A gdy już mi się kobyłka odsadziła to trzymał zawzięcie 🤔 Zdecydowanie bardziej wolę zwykłe karabińczyki + węzeł bezpieczny.
Wracając do uwiązów - mam 2 inne z Targów z Poznania, nie pamiętam jak się stoisko nazywało, ale było tam mnóstwo różnorakich sznurków. Jeden ma 3 lata, drugi 2. Używane praktycznie codziennie, nic się z nimi nigdy nie działo. Bardzo wytrzymałe 😁 Zamiast uwiązu poszło raz ogrodzenie, ale to chyba przez to, że nie było ono dość dobre. Karabińczyk "nie-bezpieczny". Zawsze, gdy się gubiły, wracały do mnie. A cena chyba 10 zł?
wątek zamknięty
Mo B., bo w sumie jak koń nie masakrator to uwiąz jest na lata, ja jeden mam 5 lat, dwa inne prawie 3, wyglądają dobrze 🙂 i nie rdzewieją 😉
wątek zamknięty
Ja dlatego potrzebuję czegoś naprawdę mocnego. Komplet yorka przeżył już kilka crash testów, w których inne badziewie przegrywało w przedbiegach 😁
wątek zamknięty
Burza konie były różne, od stojących całkiem grzecznie do nerwowych, płochliwych, wyrywających ogrodzenie  😁 no i parę razy trzeba było koniowi-panikarzowi wyczyścić ranę, przemyć lub inne zbrodnie popełnić i też wytrzymywały. Koniowi wieszającemu się na nich też dały radę 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, jak macie zdjęcia, które można wrzucić do szmatoholików (a widzę, że macie 😉), to wklejajcie je tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,878.msg412318.html#new
wątek zamknięty
Wielka PROSBA!

Ma ktoś może fotki  na żywo Euro0Stara Cross IN  burned orange/heban????
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.