Nie wiedzialam gdzie napisac.... No nic, pisze tu. Jakie paski do ostrog sie nie rozpadaja?? Nie lubie tych tasmowych tudziez parcianych (nie wiem co to jest). Mialam jakies pierwsze z brzegu skorzane, ale to byla porazka. Zyly moze miesiac.
Burza, tylko jakie skorzane?? Jakas firma konkretna?? Jakies skorzane mialam, ale zyly krociutko a nie zakladam ostrog codziennie. Fakt, ze paski to nie jest jakas duza kasa, ale do sklepu po kolejne biegac trzeba.
A te moje to żadne jakieś speszyl, normalne w Karinie wzięłam. Te koszmarkowe były z Go Sportu- i co śmieszne kosztowały po przecenie tyle co bez przeceny w Karinie inne. No i były dwurazowe.. zdarza się.
Burza, dzieki. Tak sie zastanawiam czy jakas z tych "powaznych" firm nie produkuje, Stubben na przyklad. To chyba by zagwarantowalo jakosc. Paski to znowu nie jakas duza kasa. A bieganie do sklepu po same paski czy zamawianie takowych w necie mnie nie bawi.
Wiesz co, pamiętam że te fajne już przy kupnie były elastyczne i miękkie, i takie zostały, inne macałam raczej sztywniejsze. Możesz kombinować z droższymi, a najlepiej wszystkie obmacać i obejrzeć.
najlepiej wszystkie obmacać i obejrzeć. No wlasnie. Tak byloby najlepiej. Problem w tym, ze nie chce mi sie biegac do sklepu po same paski. Dlatego z nadzieja szukam jakichs sprawdzonych co bym mogla w necie kliknac.
moje skórzane żyły bardzo krótko (też z Kariny😉). Pasek musiał się urwać, bo pewnego dnia wróciłam do domu bez ostrogi. Po prostu gdzieś się zostawiła 'po drodze'... tylko, że ja w zaostrogowanych oficerkach też chodzę, nie chce mi się ich ściągać co chwilę 😉 A plecione nigdy mnie nie zawiodły 😉
świetnie wyglada ten komplet razem 🙂 ochraniacze lc granatowe planowałam juz wczesniej kupic i dotego jakis granat czaprak, chyba jednak zdecyduje się albo na basica albo mirage 😉
Antibarbie, zapewne nikt nie potrafi na ta chwile odpowiedziec. Pomoglabym gdybym miala okazje widziec kiedykolwiek wine na zywo. Masz cottona czy brillanta, bo ich odcienie sa rozne??
W takim razie sory. Mam cottona. Foty: (niestety ciężko jest uchwycić właściwy odcień bo z lampą jest zbyt jasny, a bez zbyt ciemny... :| 2 pierwsze zdjęcia to te same tylko jedno z lampą , a drugie bez. (widać różnicę) Kolor najlepiej oddaje ostatni zdjęcie, mimo jakości.
Jak się sprawują Wasze czapraki IW ? Mój ujeżdżeniowy, kupiony jakiś rok temu jako używka w idealnym stanie właśnie się przetarł po obu stronach od łydek :/ Trochę kiepsko, jak na czaprak za tyle kasy, wytrzymać nieco ponad rok...
powaznie? 🤔 moje maja sie swietnie juz dlugi czas i nei wygladaja jakby wybieraly sie do smietnika w najblizszym czasie. ale nie zapinam ich tak zeby mialy mozliwosc sie jakkolwiek urwac
Dobrze widzisz 🙂 Niestety nie były kupione w końskim sklepie 😡 Dostałam je od mamy do czapraka. Z tego co widzę na metce to z carry'ego (nie wiem jak to napisać )
a nie wydają się one za bardzo że tak powiem wiśniowe?? pewnie trudno będzie coś dobrać idealnie, ale może najlepiej podjechac do jakiegoś sklepu i sobie zobaczyć??
a nie wydają się one za bardzo że tak powiem wiśniowe?? pewnie trudno będzie coś dobrać idealnie, ale może najlepiej podjechac do jakiegoś sklepu i sobie zobaczyć??
Czy ja wiem... Ten zacprak chyba właśnie jest w takim odcieniu.. 😉
No widzisz.. dlatego zdjecia są mylące. Myśle ze jedyne wyjście to wziąć czaprak i porównać gdześ w sklepie. No albo kupić na czuja 🙂 Moze akurat idealnie trafisz??
Właśnie mnie to wkurza... Wyprodukują czaprak i ani owijek ani ochraniaczy do tego... WRRWRRR
Aga- ależ są owijki. Negro moim zdaniem sa lepiej dopasowane do tego kompletu. Pasują super do lamówki, a nie jest tak "mdło"=na jedno kopyto. Mnie się bardziej podoba poprzez kontrast
Ja mam jedne skórzane z Kariny :-) a drugie Kieffera (mówię o paskach do ostróg) i obie pary trzymają się bardzo dobrze. Laguna, czekam na fotki na koniu:-)