Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Fin - ale to nie cognac 😉 to d.orange czy coś takiego xD
wątek zamknięty
darolga, teraz to juz sie pogubilam jak sie naprawde nazywa ten kolor :/
wątek zamknięty
Kurde. Ja też.
Serio serio.
Wydaje mi się, że to d.orange, z "Mustanga" numer 27, o ten:

http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,263300,owijki,eskadron,rozne,kolory.html
wątek zamknięty
to moze LOVELY pamieta bo to od niej je kupilam
wątek zamknięty
ja mam takie i kupowałam od D&A jako cognac
wątek zamknięty
i nastepne do kolekcji swiatecznej hehe  😁 znalezione w okserze 🙂 heh ale jaja :🙂P
wątek zamknięty
i nastepne do kolekcji swiatecznej hehe  😁 znalezione w okserze 🙂 heh ale jaja :🙂P

http://www.okser.pl/sklep/3913-hkm-derka-swiateczna-christmas-p-1647.html?osCsid=40e81792e7a259c5b23042e129a51d57 a tu tansza wersja 🙂  🍴
wątek zamknięty
Oooo... a ja z dwa tygodnie temu z tej swiatecznej serii widziałam padzik UJ czerwony z obszyciem białym puchatym futerkiem i napisem "Merry Christmas"

Ktoś sie by odważył na taka kreacje?
wątek zamknięty
tylko trzeba napisac

ze takie kolekcje wydal najpierw equi theme , a zaraz po nim hkm

doslownie IDENTYCZNA tylko tansza o polowe  😁

jaa !!  😂 kupilam nausznik reniferki a czaprak moj czerwony obszylam bialym futerkiem , tak jak maja w sklepie  😅 idiota ze mnie  👍
wątek zamknięty
asds, jakbym miala tyle kasy ze stac by mnie bylo na takie kupowanie potnika w ktorym pojezdze maks 2 tygodnie w roku - kupilabym. ale jak juz pare razy tu pisalam - lubie przywiesniaczyc czasem 😉
wątek zamknięty
ale ta dera nawet spoko jest. nie musi złużyc za swiateczna, tylko brzeki beda d razu syfne
wątek zamknięty
Mój najnowszy nabytek za całe 150zł 💃
[img]http://i.ebayimg.com/03/!Bb0r8RQCGk~$(KGrHqIH-DwEquZ(cC0FBK)2,KSKrQ~~_12.JPG[/img]
wątek zamknięty
A ja dzisiaj, razem z 1/3 Sabatowego KWA (oraz przyległościami w postaci Ciotki Szafirowej :hihi🙂 na niemałym spontanie wybrałam się do InterApi.

Wstyd się przyznać, ale cały SDT (oraz przyległość na gościnnych występach) ubrało dzięki tej promocji swoje konie w derki Eskadrona.  😡 Dosłownie każda z nas (czyli 7/7) dzięki temu mikołajkowemu szaleństwu wzbogaciła się o "niesamowicie potrzebną, wręcz stanowiącą o życiu lub o smierci" derkę.  😜

Nawet już nie udzielająca się już tutaj Evette! To się nazywa magia promocji...  😜 😁

Koniczko, nie dziękuj  😎

Czardaszko natomiast ubrałam w:

za również 150zł 😍
wątek zamknięty
a ja Dralonik 😀😀😀
wątek zamknięty
mówicie że dery Eskadrona w Inter Api po 150zł? 😜 a mają ofertę w internecie czy tylko do oglądnięcia w sklepie stacjonarnym?
wątek zamknięty
Anaa, za ile kupilas ten dralon ?
wątek zamknięty
Fanga, 315 😀😀😀 zamiast 450! 😀
popełniłam też białego brillanta z tej samej kolekcji przy okazji...

Strucelka - tylko w sklepie - była dyskusja o tym przez ostatnie 2 strony. Z tego co wiem to nawet Ciska proponowała zakupy, ale nikt się nie umiał zdecydować i ogarnąć 😉
wątek zamknięty
Anaa dzisiaj wieczorem byłaś w Inter api, prawda?? 😁 To znaczy, że Widziałam Cię jak popełniałaś derę i czaprak  😁 I wcale nie jest za różowy, bo cos tam z paniami sprzedawczyniami rozmiawiałaś, jest idealny 😁
wątek zamknięty
aniaaa, hehehe byłam, fakt 😉
Sierka mnie uprzedziła, że moja wymarzona dera jest do kupienia w opcji portfel-friendly (bez przeceny dralony np w mustangu kosztują teraz 489! szok!) 😉
Czaprak to już był totalny kaprys, ale wierzę, że się przyda 😉 różowy ma tylko sznureczek 😉

rozumiem, że Ty kupowałaś derki? :-) m.in chyba?
wątek zamknięty
derka to tak przypadkiem wyszła, mama stwirdziła, że może by kupić jak już jesteśmy 😉 miałam po bryczesy jechać, ale kilka innych rzeczy też się kupiło 🤣
wątek zamknięty
Pioruniero będzie fruwał w
wątek zamknięty
Sierra, Anaa, Burza, boskie dery! szczególnie ostatnia!!

a ja się zakochałam w:

alternatywa dla ekadrona
http://www.equiversum.pl/loesdau-loesdau-czaprak-lpoloteam-p-1785.html

czapraki po 50zł
http://www.equiversum.pl/loesdau-loesdau-czaprak-palermo-p-690.html
wątek zamknięty
orientujecie się może jak dawno ukazała się ta kolekcja? bodajże black-silver-copper

chciałabym szalenie zapolować na ten czaprak, ale w PL widziałam go tylko raz i to i tak nie DL...  😜
wątek zamknięty
disco zajrzyj na szmatoholików, tam masz opisane kolekcje, która kiedy 🙂
wątek zamknięty
cieciorka-ta alternatywa eskadrona baaardzo fajna 🙂Tak fajna, ze chyba ja zamowie 😎 🤬
wątek zamknięty
to moze LOVELY pamieta bo to od niej je kupilam

ja chyba też kupowałam je od D&A i najprawdopodobniej jako cognac  😉
wątek zamknięty
no to jeszcze ja ! 😉
Ruda będzie się lansować w ->

😍 
wątek zamknięty
Gosia pożyczyła od Fangi, Fanga kupiła od Lovely, Lovely od D&A  😵
dobra, połapałam się  😁
Sprawdzę dzisiaj w stacjonarnym pomarańczowe Horze i najwyżej zamówię tego cognaca.

Dzięki, Babeczki  :kwiatek:

I dorwałam polarówkę Nici Hazel dla Korabskiego  😎 sesese  😎
Jeszcze marzy mi się jakiś dralonik z petrolem lub aqua 🙁 jeden w łapkach miałam, ale za dużyyy🙁
wątek zamknięty
Lena - o tym żem nie pomyślała, dzięki!
wątek zamknięty
disco, a takiego ostatnio nie kupiła Dramka? a może się mylę..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.