Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Alice tu masz białe Eskadronki http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,263300,owijki,eskadron,rozne,kolory.html

No własnie tam są białe, a ja potrzebuję offwhite, bo taki mam czaprak (złamana biel).
wątek zamknięty
Alice to może tu będą http://www.amigo-konie.pl/index.php?manufacturers_id=29 mnie sie nie wyświetla większość zdjęć bo coś komp nawala  👿
wątek zamknięty
Babeczki kochane, czy kolor 27

http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,263300,owijki,eskadron,rozne,kolory.html

będzie pasował do Niciaka Hazel?
wątek zamknięty
darolga na tej fotce może wydawać się, że tak .. ale może napisz do sklepu Mustang z takim zapytaniem myślę, że jeśli mają Niciaka Hazel na stanie to może porównają  😉.. A ja ogólnie chyba będę sie za niedługo wybierać do Mustanga po owijki Eskadrona to jak by ew były to zerknę na kolor 🙂
wątek zamknięty
Będę wdzięczna, gdybyś zerknęła na kolor.
Napisałam do nich, mam nadzieję, że mi odpiszą...

Kurczę, fajnie, gdyby pasowały...  🙄
wątek zamknięty
Z tego co mi się nasuwa na myśl chyba nie jesteś pierwszą, która poszukuje owijek do nici hazela chyba parę stron wcześniej ktoś też pytał  🤔
wątek zamknięty
Ktoś, albo...
ja, znowu ja, jeszcze raz ja, no i... ja (nie spodziewałaś się, nie? ;D). Aaaa! I jeszcze ja 😉
wątek zamknięty
A ja się wyleczyłam z NICI kremowego. Jakis taki za jasny dla mnie. Taki nijaki  🤔

W InterApi kupiłam liliowo-szare bryczesy Fair Play i szara polarową opaskę. A tak poza tym, to chciała derkę polarową w romby, ale już nie mam dla kogo  🙁

Ten miętowy Eskadron mi się w ogóle nie podoba, ten pomarańczowy od biedy może być, natomiast lavender cotton i szary bardzo ładne.
Koleżanka kupiła szafirową Phradę i jak jutro załozy komplet na trening, to będzie miała zdjątka  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Te, te, już mi inna voltowiczka podsunęła😉
Dzięki dziewczyny!  :kwiatek:
wątek zamknięty
:kwiatek: ja stwierdzam ostatnio ze r-volta jest bezcenna 😜 :kwiatek:
wątek zamknięty
Cześć  🙂
Widzę, że jesteście specjalistkami w dziedzinie końskich łaszków 😉 Może mi pomożecie. Potrzebuje czaprak/pad, mega gruby,mega wytrzymały. Coś grubego nie do zdarcia, może macie jakieś doświadczenia?
wątek zamknięty
Blue, może Euro-star.
Może jakiś mega gruby nie jest ale wytrzymały na pewno.
wątek zamknięty
Blue Zdecydowanie Euro-Star! Mam 5 i jestem nimiz achwycona! ANKY (1 sztuka) jets tez w porządku, Harry Horse(1 sztuka) na razie krótko używam więc nie mogę się wypowiedziec dokładniej, ale użytkowo tez fajny ( nie łapie brudu strasznie)
wątek zamknięty
wątek zamknięty
dokładnie o ten chodzi, Euro star max 😉
wątek zamknięty
jak myslicie ten brazowy nie bedzie sie zlewal z gniadoszka? 😉
wątek zamknięty
zlewa sie , pare zdjec wczesniej Burza wstawiala 🙄
wątek zamknięty
Jako zę sama mam gniadego to polecam raczej kolory kontrastowe np, z tego zdjecia wszystko poza tym brązem. Sama mam fuchsie i choc wzbudza ona wiele kontrowersji to uwielbiam w nije grubego 🙂
wątek zamknięty
darolga, wydaje mi sie, ze beda pasowac. To znaczy, pamietam, ze ktos mial wlasnie te owijki do hazela i sie ladnie komponowaly.
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg394512#msg394512 date=1259849678]

Koleżanka kupiła szafirową Phradę i jak jutro załozy komplet na trening, to będzie miała zdjątka  😉
[/quote]

Założy, założy. Czaprak na pewno, a jak wstanie dość wcześnie i wyjdzie z domu o jakiejś nienormalnej godzinie, to i owijki będą. 😉
wątek zamknięty
To niech wstanie  😁 Bo razem będzie ładnie się komponowało  😉
wątek zamknięty
darolga, moim zdaniem pasuja idealnie 🙂

wątek zamknięty
mam zdjecia eskadrona lavender briliant, ale niestety komórkowe i w ogóle nie oddają koloru ;/ ;/

A teraz....... zobaczyłam to:

http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,542430,czaprak,euro,star,simileath,cross,in,kolekcja,jesien,zima,2009,2010.html

ja nie lubie czerwonego, brzydko na koniu wygląda......prawda?? wręcz okropnie i nie należy zbierać kasy i sobie kupować??
wątek zamknięty
Fanga nie za maly czaprak ?
wątek zamknięty
No brzydko, bardzo brzydko  😎 (podziękujesz później 😀 )
wątek zamknięty
Blue

jak myslicie ten brazowy nie bedzie sie zlewal z gniadoszka? 😉
zlewa sie , pare zdjec wczesniej Burza wstawiala 🙄

Nic się nie zlewa bo Burza wstawiała inny kolor niż ten brąz, który jest pokazany w linku.
Ja mam ten brąz i bardzooo go lubię.
Na moim skarogniady wygląda bardzo dobrze.
wątek zamknięty
Klami -  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: i jeszcze raz  :kwiatek:
Fanga - dooobra kobieto, dziękować! Gosia niedobra nie chciała powiedieć co to za kolor xD dzięki!  :kwiatek:
wątek zamknięty
naciau, tez mi sie na tym zdjeciu wydaje jakis taki maly ale to vs full moze przez to duze futro sie tak wydaje, bo jak jezdze teraz z zelem to nic nie wystaje poza czaprak 🙂
darolga alez nie ma za co 🙂
wątek zamknięty
W dziennym świetle owijki Cognac nie pasują tak ładnie... widziałam w Lamri osobiście i raczej bym takich nie kupiła. Pisałam o tym kilka stron temu 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.