darolga na tej fotce może wydawać się, że tak .. ale może napisz do sklepu Mustang z takim zapytaniem myślę, że jeśli mają Niciaka Hazel na stanie to może porównają 😉.. A ja ogólnie chyba będę sie za niedługo wybierać do Mustanga po owijki Eskadrona to jak by ew były to zerknę na kolor 🙂
A ja się wyleczyłam z NICI kremowego. Jakis taki za jasny dla mnie. Taki nijaki 🤔
W InterApi kupiłam liliowo-szare bryczesy Fair Play i szara polarową opaskę. A tak poza tym, to chciała derkę polarową w romby, ale już nie mam dla kogo 🙁
Ten miętowy Eskadron mi się w ogóle nie podoba, ten pomarańczowy od biedy może być, natomiast lavender cotton i szary bardzo ładne. Koleżanka kupiła szafirową Phradę i jak jutro załozy komplet na trening, to będzie miała zdjątka 😉
Cześć 🙂 Widzę, że jesteście specjalistkami w dziedzinie końskich łaszków 😉 Może mi pomożecie. Potrzebuje czaprak/pad, mega gruby,mega wytrzymały. Coś grubego nie do zdarcia, może macie jakieś doświadczenia?
Blue Zdecydowanie Euro-Star! Mam 5 i jestem nimiz achwycona! ANKY (1 sztuka) jets tez w porządku, Harry Horse(1 sztuka) na razie krótko używam więc nie mogę się wypowiedziec dokładniej, ale użytkowo tez fajny ( nie łapie brudu strasznie)
Jako zę sama mam gniadego to polecam raczej kolory kontrastowe np, z tego zdjecia wszystko poza tym brązem. Sama mam fuchsie i choc wzbudza ona wiele kontrowersji to uwielbiam w nije grubego 🙂
jak myslicie ten brazowy nie bedzie sie zlewal z gniadoszka? 😉 zlewa sie , pare zdjec wczesniej Burza wstawiala 🙄
Nic się nie zlewa bo Burza wstawiała inny kolor niż ten brąz, który jest pokazany w linku. Ja mam ten brąz i bardzooo go lubię. Na moim skarogniady wygląda bardzo dobrze.
Klami - :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: i jeszcze raz :kwiatek: Fanga - dooobra kobieto, dziękować! Gosia niedobra nie chciała powiedieć co to za kolor xD dzięki! :kwiatek:
naciau, tez mi sie na tym zdjeciu wydaje jakis taki maly ale to vs full moze przez to duze futro sie tak wydaje, bo jak jezdze teraz z zelem to nic nie wystaje poza czaprak 🙂 darolga alez nie ma za co 🙂