Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

naciau  🚫

Ja nastawiam program na wełnę w pralce jak piorę podkładkę.
wątek zamknięty
Arimona  zólty polopad i fioletowe polary  były  jak my byłyśmy na zakupach. a teraz...dzwoń  😉
wątek zamknięty
pandora ja zawsze ci mówie że jak chcesz fiolet to ESKADRON 😀

...tak tak ale kto mi go kupi... 😀 musze koniecznie cos znależć do świąt bo jak nie to moi rodzice wezmą sprawy w swoje ręce i z fioletem moge sie porzegnać... 😵

wątek zamknięty
dzisiaj przyszedl do mnie cudny czapraczek  😁 booski 🙂 fotki postaram sie wiczorem
wątek zamknięty
Nici Hazel już u mnie  😎 jeszcze tylko owjki  🙄
Na dniach odbieram jeszcze jarpolowski padzik w kolorze wanilia  😎 mmm  😎

A teraz mi się uwidział... Petrol  😵
I w dalszym ciągu Anky Cobalt i Sunshine  💘

Pomożecie mi się rozstać z obecnymi 2-3 czaprakami? Muszę sprzedać, kompletnie zmieniła mi się koncepcja kolorystyczna, np. oliv mi już do niczego nie pasuje i jest za mdły, a jakoś... jakoś tak je kocham, że nie potrafię ich sprzedać  😵
wątek zamknięty
Ja to Was podziwiam, że sprzedajecie. Owszem zdarzyło mi się pozbyć dwóch czapraków, ale dałam je koleżance za free. A tak to wszystkie przechowuję i wszystkich używam  😍 i wszystkich mi szkoda oddawać, czy sprzedawać. Tym bardziej, że za chwilę będę miała dwa konie do jazdy, więc jednak sprzętu będzie się zuzywał szybciej. (tak se tłumaczę  😎 )
wątek zamknięty
Pokemon - ja dotąd żadnego nie sprzedałam. Ale kasa mi potrzebna :P a tamtych i tak nie używam od hoho, nie podobają mi się już, a jednak...
jednak są moje... pamiętam dzień kupna, jak się cieszyłam... wspólne chwile... wspólne galopy... pierwsze pranie... pierwsze użycie... ( 🤣 brzmi jak wspomnienie dzieciństwa?) xD kocham je jak własne dzieci i nie mogę ich tak oddać...
Pomóżcie!
wątek zamknięty
A ja wychodzę z założenia, że jak coś mnie nie cieszy, lub leży nieużywane, to po prostu szkoda mojej (i moich pak) czasoprzestrzeni, i niech idzie w świat i cieszy również kogoś innego 😉

A ja będę mieć miejsca i częściowy refund na rzeczy, które będą mnie cieszyć, lub są mi po prostu potrzebne 😉
wątek zamknięty
Sierra - ja też z tego założenia wychodzę! Ale nie mogę, no nie mogę się zmusić...  😵
wątek zamknięty
ludziki-szmatocholiki, na święta wymyśliłam sobie biały zestaw na zawody.  wiem tylko ze chce białe owijki waldhausena ... i teraz nie wiem co za czaprak wybrać. powinien być po prostu kulturalny i nie za ogromne pieniądze. Znacie się na szmatkach, co doradzicie?
aha- wolę czapraki - nie pady.
wątek zamknięty
to może powiedz do jakiej ceny ? 🙂
wątek zamknięty
To moze stalion.Ja go mam (z drugiej reki 😉) i jest bardzo fajny, gruby, ladnie sie dopiera i wyglada moim zdaniem fajnie.I zdaje sie ze w amigo sa za jakies male pieniazki i mozna dobrac owijki 😉
http://www.amigo-konie.pl/popup_add_image.php?imagesID=1952
wątek zamknięty
Ja z całego serca polecam czaprak z schockemohle, ładny, od wew.mikrofibra i fajnie się spiera🙂
http://www.lamri.pl/schockemohle-sports/schockemohle-czaprak-premium-dresazowy-bialy-2.html
wątek zamknięty
A tak PS.

Tak za dziesięć dni mam PILNĄ potrzebę posiadania 3-4 kompletów z owijkami (można powiedzieć że to decyzja organizującej i trzeba nabyć, a że koszty zwracają no to wiadomo 😀 ).

Więc jeszcze raz ponawiam ponieważ posiadam już czapraki : marzipan, negro, coriander, deepblue. To tylko nadal pozostaje jakie będą pasowały pod kolor owijki polarowe? - nie robi mi różnicy czy owijki usg, HH, Waldhausena czy inne.

Nie posiadam samochodu więc np. wyprawa do sklepu jeździeckiego z 15 sztukami czapraków, żeby do 3-4 z nich dobrać owijki jest nie możliwa 🙁 wrr.. 👿

Tak więc proszę o bardzo pilną pomoc a wręcz błagam  🙇 to dla mnie bardzo ważne  ...
- Tak wiem głupie, ale porównywanie zdjęcia z obrazka na internecie to raczej nie daje pewności, że pasują .. a z Eskadrona np. deepblue są jaśniejsze niż czaprak 🤔wirek: ..

Tak wiem znowu Was tym męczę  😉
wątek zamknięty
Darolga jeśli myślisz nad rozłąką z oliv to ja go bardzo chętnie przygarnę i obiecuję Ci, że będzie miał u mnie dobry dom i na pewno się nim zaopiekuję  😁

a Twoje PW dalej mi nie doszło 🙁
wątek zamknięty
Do marzipana pasują cognac ze standardów Eskadrona, do kompletu niestety nie wyprodukowali.

Tu masz kolekcyjne:

http://www.konskiswiat.pl/eskadron/wyprzedaz.html
wątek zamknięty
ludziki-szmatocholiki, na święta wymyśliłam sobie biały zestaw na zawody.  wiem tylko ze chce białe owijki waldhausena ... i teraz nie wiem co za czaprak wybrać. powinien być po prostu kulturalny i nie za ogromne pieniądze. Znacie się na szmatkach, co doradzicie?
aha- wolę czapraki - nie pady.

Ja polecam ten czapraczek http://www.horseway.pl/Cottage_Craft_czaprak_Smart_deco_pelny_bialy-1008.html Bardzo wytrzymały dobrze sie dopiera i fajnie prezentuje się na koniu 😉 co prawda miałam przyjemność tylko z ujeżdżeniowym ale, że są wykonane identycznie to wiadomo iż polecam 🙂
Jak byś ew. była zainteresowana takim VS to mam taki nowy jeszcze w foli na zbyciu z powodów iż zmieniłam kont z VS na DR 🙂 - Ale to już na PRIV 😉
wątek zamknięty
mara - Aaaa Dzięki Dzięki Dzięki  😅

To w takim razie tylko do negro, coriander, deepblue jeszcze Pilnie Poszukuje 😀
wątek zamknięty
Ja też polecam schockemohle. Świetny materiał spodni i dobrze się dopiera 🙂
wątek zamknięty
No ten schockemohle jest sliczny 😜
Sama na niego choruje, tylko cena ciut mniej przystepna 😉 Ale jakosc warta grzechu 🙂
wątek zamknięty
milusia ja też planowałam kupić coś innego i tańszego ale jak zobaczyłam go w sklepie (zła Pinesska 😀 ) to musiałam go mieć.
Na prawde jest wart swojej ceny, po praniu nic się z nim nie dzieje i wygląda jak nowy 😉
W końcu niedługo świeta, może warto zgłosić się do Mikołaja? 😉
wątek zamknięty
Dzięki za taki oddzew 🙂
150 myślę ze max - więcej po prostu wydaje mi się niedorzeczne zeby wydać na końską szmatkę
ale ten z schockemohle wygląda przyzwoicie - zawsze jednak miałam tradycyjnie pikowane czapraki, nie w takie falki...kwestia przyzwyczajenia pewnie
edit: - eee dopiero zobaczyłam ze ma wyszyte logo - odpada
wątek zamknięty
Czapraki Premium nie mają loga (to musi być złe zdjęcie tzn. tego tańszego modelu). Wiem bo sama mam ten droższy i logo wyszyte jest na górnym szwie tak jak jest w większości czapraków.
wątek zamknięty
pomóżcie! dostałam ostatnio na urodziny granatowy czaprak Nici z  nowej kolekcji i ciągle sobie mówiłam,że mam do niego owijki i nowe nie są mi potrzebne, ale jednak nie wytrzymałam bo przecież nowy czaprak nie będzie ładnie wyglądał ze starymi lidlowskimi owijkami :P a więc jakie owijki (pół na pół) będą pasowały do czapraka?  😍
wątek zamknięty
w nowej kolekcji Nici nie ma granatu🙂 pokaz zdjecia jaki to dokladnie czapraczek 😉
wątek zamknięty
kpik szczerze polecam equi-theme, kocham te czapraki miłością przeogromną, są świetne, bardzo fajnie wchłaniają pot, i po praniu nie wyglądają jak szamty za przeproszeniem  😉

Lub może jakiś eskadronek ?
np. coś takiego              http://amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=127_162&products_id=3343
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Czy ktoś się orientuje czy gdzieś jeszcze dostanę te czapraki?  👀

wątek zamknięty
Grafitkowa,  oho dobrze ze wspomniałaś o equi theme - wyglądają przyzwoicie, mają klasyczne pikowanie. no i są w sklepach gdzie od razu kupię też owijki waldausen
dzięki

asds, eskadronów nie posiadam ... bo nie :P taki kaprys. nie podobają mi się.
wątek zamknięty
akluna-no chyba bede musiala sie szczerze usmiechnac do mojego Mikolaja 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.