ja chcem Flaxika cottona 😡 darolga to dla tego nie mogłyśmy ich znaleźć 🤣 to tak jak dla mojego wymarzonego linda nie ma 🤔 przyszedl do ciebie juz hazelek bo do mnie nugacik jeszcze nie 😕
nirv zakupiłaś lavenderka?? ja stwierdziłam ze chyba nie bede kombinować z owijkami do niego bo watpie ze znajdę idealne a mm anky do kąpletu purple to jakos przebieduje
nom lind jest taki mietowy...ale niestety owijaskow brak 🤬 bo flaxik to ten żółto brzoskwiniowy...w sumie nie widzialam go na zywo, na tutaj tez chyba nikt nie wstawial jak wyglada w oryginale 🙄
Nirv - serio?! Serio serio?! :kwiatek: Muszę je dorwać. A jakieś jeszcze polarówki?
Zairka - teraz wszystko jasne 😉 niestety jeszcze nie doszedł, a już się ślinię na samą myśl 😁 i zastanawiam się nad derką polarową Nici Hazel dla Koraba 😵 flax jest super, chciałam go od ASDS, ale ostatecznie padło na niciaka... a teraz to ja już nie wiem sama xD
Nie pasują. Rdzawe z Lidla to takie, jak wystawiłyśmy ostatnio z Eni w ogłoszeniach. To jest czerwono-bordowo-brązowy, nie ma tam ani grama pomarańczowego w odcieniu Niciaka. Tak samo według mnie nie pasują Cognac Eskadrona, mimo że niektórzy tu na forum mają. Z bliska jak dla mnie nie pasują. Może w dziennym świetle, z daleka... ale przykładałam w Lamri w Krakowie czaprak do tych owijek i hmm nie kupiłabym takiego zestawu. MoniaaA, miała (może ma, nie wiem 😉) do tego Niciaka owijki polarowe firmy Horze w kolorze pomarańczowym. Nie jest to w 100% ten sam odcień, ale z tego co mówiła, to pasują nawet fajnie. Na pewno drogie nie są, a to już + na wejście 😉
Zairka ja mam beluga flax eskadrona🙂 ale to nie to samo o czym mówisz 🤣 pandora może i warto ale nie tej firmy. Zdecydowanie tego konkretnie nie polecam. Pozbyłam się go dzisiaj bo zupełnie mi nie leżał.
Znalazłam cos takiego jak myślicie warto kupować czy raczej zainwestowac w klasyczny pad lub czaprak??? 👀
nie mogłam wkleić zdjęcia wiec podałam tylko link 😀
Koleżanka miała z stajni ogólnie nie polecałabym go...Ale w porównaniu do czapraka Bonidosa podobnego ten się przynajmniej w pół nie rozleciał po linii grzbietu 🙂
Może mi któraś powiedzieć czy do czapraków Eskadrona w kolorze : marzipan, negro, coriander, deepblue, nougat, sky dostane owijaski najlepiej polarowe pasujące kolorystycznie? Bo szukam i szukam i nic 😕 a chyba są jakieś, które by pasowały prawda?! 👀
asds kupiłaś w sklepie, który jest 2 ulice od mojego domu i niestety przez niego zbankrutuję 🤔wirek: pad jest piękny, od pierwszego wejścia do sklpeu żałowałam, że do mego zwierza nijak nie pasuje. Ale nic się nie martw, jak pojawią się inne pasiaki to uprzejmie Ci doniosę 😉
asds kupiłaś w sklepie, który jest 2 ulice od mojego domu i niestety przez niego zbankrutuję 🤔wirek: pad jest piękny, od pierwszego wejścia do sklpeu żałowałam, że do mego zwierza nijak nie pasuje. Ale nic się nie martw, jak pojawią się inne pasiaki to uprzejmie Ci doniosę 😉
Raj, stwierdzam ze ten sklep to raj a właścicielka przeurocza kobieta!
Sądze że w tym pasiaku będzie grubemu również do pyska jak w pozostałych 🙂.
Korcił mnie jeszcze stripe -in kolor peacock ale jakoś multistripe bije je dla mnie na głowe.
Tak na marginesie...ES planuje jeszcze jakieś takie pasiaki wypuszczac?
naciau chyba jest temat o praniu rzeczy konskich i o podkładkach ale jak juz cos moge powiedziec to powiem 😎 Na mattesie z futra naturalnego napisane jest ze mozna prac w 30 stopniach w pralce. i z tego co wiem nic sie z nimi nie dzieje. A nie masz metki?
jutro chyba pojade do interapi.... Alez ceny.. Czy moze ktos kto tam byl wie , fioletowy polar eskadrona 155 tam moze jescze jest? I polopad zolty z nowej kolekcji? Rabaty tylko na towar w sklepe czy na zamowione rzeczy tez?