Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Darolga  niestety masz pecha  w inter api nie ma padów eskadrona  ani anky cobalt  , również nie ma owijek hazel bo takowych nie wyprodukowano  😉
wątek zamknięty
Nie ma hazel? To jakie pasują do czapraka Nici hazel?
Toś mnie teraz zagięła, serio  🤔

I czy takiego pecha z tymi padami mam, to nie wiem  🤣 więcej pieniędzy zostanie w portfelu  😁
wątek zamknięty
darolga, rdzawe z lidla pasują 🙂
wątek zamknięty
ja chcem Flaxika cottona  😡
darolga to dla tego nie mogłyśmy ich znaleźć 🤣 to tak jak dla mojego wymarzonego linda nie ma 🤔
przyszedl do ciebie juz hazelek bo do mnie nugacik jeszcze nie 😕

nirv zakupiłaś lavenderka?? ja stwierdziłam ze chyba nie bede kombinować z owijkami do niego bo watpie ze znajdę idealne a mm anky do kąpletu purple to jakos przebieduje
wątek zamknięty
Zairka, jeśli to taki jasnozielony to mam w stajni- piękny.
wątek zamknięty
nom lind jest taki mietowy...ale niestety owijaskow brak 🤬
bo flaxik to ten żółto brzoskwiniowy...w sumie nie widzialam go na zywo, na tutaj tez chyba nikt nie wstawial jak wyglada w oryginale 🙄
wątek zamknięty
Nirv - serio?! Serio serio?! :kwiatek: Muszę je dorwać. A jakieś jeszcze polarówki?

Zairka - teraz wszystko jasne  😉 niestety jeszcze nie doszedł, a już się ślinię na samą myśl  😁 i zastanawiam się nad derką polarową Nici Hazel dla Koraba  😵  flax jest super, chciałam go od ASDS, ale ostatecznie padło na niciaka... a teraz to ja już nie wiem sama xD

muszę się leczyć. zdecydowanie.
wątek zamknięty
darolga pojdziemy razem na jakas terapie
a narazie
http://www.allegro.pl/item832231111_owijki_elastyczne_komplet.html
wątek zamknięty
Zairka,

O tak, o tak, terapia konieczna  😁

Dzięki za linka!  :kwiatek:
Mam nadzieję, że będą pasować!
wątek zamknięty
A ja licytuję na Allegro hazela 😀
Zobaczymy co z tego wyjdzie  😁

Darolga nie dostałam, a wysłałam Ci teraz - odebrałaś?
wątek zamknięty
Blądek, oł je, teraz dostałam 🙂
niestety muszę Ci odpisać jeszcze raz, bo mi się wysyłane nie zapisują ;/
wątek zamknięty
darolga, rdzawe z lidla pasują 🙂

Nie pasują. Rdzawe z Lidla to takie, jak wystawiłyśmy ostatnio z Eni w ogłoszeniach. To jest czerwono-bordowo-brązowy, nie ma tam ani grama pomarańczowego w odcieniu Niciaka.
Tak samo według mnie nie pasują Cognac Eskadrona, mimo że niektórzy tu na forum mają. Z bliska jak dla mnie nie pasują. Może w dziennym świetle, z daleka... ale przykładałam w Lamri w Krakowie czaprak do tych owijek i hmm nie kupiłabym takiego zestawu.
MoniaaA, miała (może ma, nie wiem 😉) do tego Niciaka owijki polarowe firmy Horze w kolorze pomarańczowym. Nie jest to w 100% ten sam odcień, ale z tego co mówiła, to pasują nawet fajnie. Na pewno drogie nie są, a to już + na wejście 😉
wątek zamknięty
Zgrzeszyłam, zgrzeszyłam............ 🤦

Leo why? Why?

Ja to jest że w najmniej oczekiwanym momencie można wpaśc na cacuszka na które od hen hen się polowało....

Powiedzcie mi ze nie ma już wiecej pasiaków jak te moje 3 i szaro-czarny szafirowej...Bo zbankrutuje(cos miła okazja się trafiła )
wątek zamknięty
  http://allegro.pl/item832067777_absorber_pad_czaprak_z_wkladem_amortyzujacym.html 

Znalazłam cos takiego jak myślicie warto kupować czy raczej zainwestowac w klasyczny pad lub czaprak??? 👀

nie mogłam wkleić zdjęcia wiec podałam tylko link 😀
wątek zamknięty
Zairka ja mam beluga flax eskadrona🙂 ale to nie to samo o czym mówisz 🤣
pandora może i warto ale nie tej firmy. Zdecydowanie tego konkretnie nie polecam. Pozbyłam się go dzisiaj bo zupełnie mi nie leżał.
wątek zamknięty
pandora ja zawsze ci mówie że jak chcesz fiolet to ESKADRON 😀
wątek zamknięty
   http://allegro.pl/item832067777_absorber_pad_czaprak_z_wkladem_amortyzujacym.html 

Znalazłam cos takiego jak myślicie warto kupować czy raczej zainwestowac w klasyczny pad lub czaprak??? 👀

nie mogłam wkleić zdjęcia wiec podałam tylko link 😀

Koleżanka miała z stajni ogólnie nie polecałabym go...Ale w porównaniu do czapraka Bonidosa podobnego ten się przynajmniej w pół nie rozleciał po linii grzbietu 🙂
wątek zamknięty
Wiecie po ile stoją niciaki cotton w Api po przecenie?
wątek zamknięty
Athiria Co to za koń? Przypomina mi jedną kobyłe..

jest to 8 letni wałach młp. Jantar po Lap Bej młp. od kl. Jofka młp./Jehol młp. 🙂

Mój najnowszy zakup - Prahda jagodowa i owijki. Zdjęcia na modelu po weekendzie ;]
wątek zamknięty
Papi, bądź łaskawa cofnąc sie chociaż do dwóch ostatnich stron, bo jest napisane jak wół!
wątek zamknięty
Papi, bądź łaskawa cofnąc sie chociaż do dwóch ostatnich stron, bo jest napisane jak wół!

a gdzie? 😀 ja widzę tylko cenę cottonów 😉
wątek zamknięty
Moja wina, myślałam że pyta o cottony, sory!

Swoją drogą
http://www.interapi.pl/

Tam jest telefon. Dzwonic i pytac sobie o ceny, oraz możliwe zniżki.
wątek zamknięty
Dziewczęta Me 🙂

Może mi któraś  powiedzieć czy do czapraków Eskadrona w kolorze : marzipan, negro, coriander, deepblue, nougat, sky
dostane owijaski najlepiej polarowe pasujące kolorystycznie?
Bo szukam i szukam i nic  😕 a chyba są jakieś, które by pasowały prawda?!  👀

🙇 Błagam Jak Wie Ktoś To Pisać Prędziutko 🙇
wątek zamknięty
asds kupiłaś w sklepie, który jest 2 ulice od mojego domu i niestety przez niego zbankrutuję  🤔wirek: pad jest piękny, od pierwszego wejścia do sklpeu żałowałam, że do mego zwierza nijak nie pasuje. Ale nic się nie martw, jak pojawią się inne pasiaki to uprzejmie Ci doniosę  😉
wątek zamknięty
asds kupiłaś w sklepie, który jest 2 ulice od mojego domu i niestety przez niego zbankrutuję  🤔wirek: pad jest piękny, od pierwszego wejścia do sklpeu żałowałam, że do mego zwierza nijak nie pasuje. Ale nic się nie martw, jak pojawią się inne pasiaki to uprzejmie Ci doniosę  😉

Raj, stwierdzam ze ten sklep to raj a właścicielka przeurocza kobieta!

Sądze że w tym pasiaku będzie grubemu również do pyska jak w pozostałych 🙂.

Korcił mnie jeszcze stripe -in kolor peacock  ale jakoś multistripe bije je dla mnie na głowe.

Tak na marginesie...ES planuje jeszcze jakieś takie pasiaki wypuszczac?
wątek zamknięty
Medziiik - tutaj --> http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,533086,owijki,eskadron,ostatnie,sztuki.html jest jeszcze po jednym komplecie owijek nougat i sky. Jeśli oczywiście interesują Cię Eskadrony 😉
wątek zamknięty
Tattini dzięki :*

Ale jak by ktoś miał hmm innych firm pasujące do tych czapraków to napiszcie🙂 bardzo prosze  🙇
wątek zamknięty
Dziewczyny !!

jak wyprac moja podkladke z natu.futra medycznego ??  zeby sie nie sfilcowalo !!

b.PROSZE !! 😅 😅
wątek zamknięty
naciau chyba jest temat o praniu rzeczy konskich i o podkładkach ale jak juz cos moge powiedziec to powiem 😎
Na mattesie z futra naturalnego napisane jest ze mozna prac w 30 stopniach w pralce. i z tego co wiem nic sie z nimi nie dzieje. A nie masz metki?
wątek zamknięty
jutro chyba pojade do interapi.... Alez ceny..                                                                                                    Czy moze ktos kto tam byl wie , fioletowy polar eskadrona 155 tam moze jescze jest? I polopad zolty  z nowej kolekcji? Rabaty tylko na towar w sklepe czy na zamowione rzeczy tez?   
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.