Korsik wybacz, avatar mnie zmylił 😡 😁 A pożyczysz tak do zdjęcia (przyłożyć pad i pstryknąć foteckę)? Bo chciałabym popełnić taki komplet, wiesz, chciałabym i się boje... 😡 😁
trochę 'zeszmaciłam' ludzi od nas. umawiamy się któregoś dnia wbić w kilka os w moje szmatki i sesyje sobię zrobić... to chyba, już chore jest, co? 😵 😂
trochę 'zeszmaciłam' ludzi od nas. umawiamy się któregoś dnia wbić w kilka os w moje szmatki i sesyje sobię zrobić... to chyba, już chore jest, co? 😵 😂
Ja z kolei zaraziłam kilka osób w stajni 😉 Na początku śmiali się, że mam kilka czapraków i ubieram pod kolor, a teraz sami się bawią 😉
Mało co się udzielam na forum, raczej obserwuję i czytam wątki...Ale ten temat jest straszny! Tu na prawdę można się zarazic i uzależnic od zakupocholizmu ;p A oto moje małe w fioletowym opalu ;]
A teraz efekt naszej wczorajszej wyprawy do Inter Api które niniejszym staje się moim drugim ulubionym sklepem jeździeckim. Takie rabaty- myślałam, że tylko w erze 😉 Za kasę wręcz śmieszną.
Wiesz teraz to nawet średnio z czasem stoję.Szkoda,że Milanówek nie jest bliżej😉Orientujesz się może czy były dralony i pady Eskadrona a jeśli tak to jak cenowo?
Burza Jedna taka tez mam 🙂 😡 Ale juz weciej nie kupie tych derek w romby (chyba ze będzie taka promocja jak ty trafilas 🙂, bo jakościowo są gorsze od zwykłych polarów eskadrona. 🙄 za to cenę co kupilas to super nabytek. 🏇