Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Groszeeeekkk  😜  😍
Najładniejszy czaprak jaki mam. 😀
wątek zamknięty
Ślicznie !
Nic tylko go schrupać  😀iabeł:
wątek zamknięty
Fantazja, czy to nie sa zdjecia z reiteforum? radze ci to dac albo w linkach, albo w cytacie z wyraznym zaznaczeniem skad to pochodzi, bo to kradziez, a o ile niektorzy przymykaja oko to ten portal jest bardzo na to wrazliwy i juz sie kiedys upominał o swoje. o voltopirach wie.
wątek zamknięty
A ktoś może wie gdzie można kupić oliwkowe owijki?  🙇
wątek zamknięty
Fantazja, czy to nie sa zdjecia z reiteforum? radze ci to dac albo w linkach, albo w cytacie z wyraznym zaznaczeniem skad to pochodzi, bo to kradziez, a o ile niektorzy przymykaja oko to ten portal jest bardzo na to wrazliwy i juz sie kiedys upominał o swoje. o voltopirach wie.

Oprócz tego niektóre zdjęcia są za duże i rozjeżdżają stronę. 😉
wątek zamknięty
Kiedyś ktoś wstawiał tutaj takie zdjęcia Fryza w różnych kompletach eskadrona, to bylo w takiej drewnianej stajni. Wie ktoś o co mi chodzi? Bo nijak nie mogę ich znaleźć 😉
wątek zamknięty
Na tym kasztanku ze zdjęcia wygląda boskoo, myśle że na gniadocha też, ale niestety mój wygląda w granacie jak cieć  😡 myslałam o zieleni, albo jakimś beżu, hubertus tuż tuż trzeba się lansować a tu nie wiadomo jak :P

ale to fiolet  😁
wątek zamknięty
cieciorka ok dzięki
Pursat już poprawione
wątek zamknięty
Ceny nowej kolekcji Eskadrona w Mustangu już poszły w dół.

Widać w porę się zorientowali, że trochę przegięli.
wątek zamknięty
właśnie miałam pisać to samo co Bee to jest fiolet . Kasztanowi super w groszku i wam w ogóle ekstra w brązowych skórach . Pursat mi się nie rozjeżdża strona . Aha no i przy fotach napiszcie że z reinforum są .
wątek zamknięty
Porównywałyście może fiolet eskadrona z hortensią anky?
wątek zamknięty
To nie fair. Na koniu Forty WSZYSTKIE czapraki wyglądają cudownie 😜, szczególnie z tym brązowym osprzętem! Kiedyś nawet na dysku zapisałam takie jedno w ES, które mi się strasznie podobało, ale już go nie mam... 😁
wątek zamknięty
A ktoś może wie gdzie można kupić oliwkowe owijki?  🙇

arivle, nie wiem o jaki dokładnie odcień oliwki Ci chodzi, ale ja mam takie oliwkowe Lamicell.  😉

wątek zamknięty
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka
tutaj masz przegląd kolorów na kasztanie 🙂
wątek zamknięty
Niewidzialna, to właśnie było z reitforum.de 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Trolinka- wałkowaliśmy już to stronę czy dwie wcześniej, że equi-shop robi ludzi na allegro w konia, bo ten czaprak to stara kolekcja. Dokładnie kolekcja Lemon-olive
wątek zamknięty
sory  myślałam , że to już naprawdę ten czaprak ...
wątek zamknięty
Ktoś tu niedawno pisał, że pady Anky (te w fajnej cenie) są już wyprzedane z Ihaha. Niepokornie sprawdziłam - skutkiem czego dojechał do nas piękny padziszonek   😅

Poświata w Kreta Blue Anky (kolorek który mi się wkręcił od opatrzenia  😉)

Ma ktoś pomysł gdzie mogę dostać owijki pod kolor (Anky lub inne )  ???

wątek zamknięty
a widział ktoś może czerwone owijki polarowo-elastyczne,żeby były dobre jakościowo no i posłużyły nam troszkę;] cena też w miarę normalna. Bo ja szukam,szukam i ciągle tylko widzę polarowe  👿
wątek zamknięty
ponieważ dostałam śłiczne fotki od Leny  :kwiatek: 🙇 postanowiłam zrobić z nich użytek:

gniady w red brownie i granatach

wątek zamknięty
Ktoś Przepięknie 💘 Zestaw pierwsza klasa! 🙂
wątek zamknięty
Malaaa, amigowskie Stalliony są całkiem dobre, swego czasu miałam kilka kompletów i nigdy mnie nie zawiodły 😉
-->
http://amigo-konie.pl/product_info.php?products_id=905&topSsid=796662b6b6d0af145231c60fef540761

oti, mniejsza z kompletem.., koń jest świetny 😜
wątek zamknięty
a widział ktoś może czerwone owijki polarowo-elastyczne,żeby były dobre jakościowo no i posłużyły nam troszkę;] cena też w miarę normalna. Bo ja szukam,szukam i ciągle tylko widzę polarowe  👿

lidlowe są super, ale nie było ich w tym roku 🙄
wątek zamknięty
Lidlowskie nie były czerwone tylko cegłowe-rude  🤬
wątek zamknięty
Dorotheah, ja mam owijki (na zdjeciu wygląda tak samo) takiego koloru firmy lousdau. Jakościowo są bardzo przyzwoite, jedne służa mi ponad rok i nic im nie jest, a nowe, bordowe narazie też dzielnie się trzymają 🙂
wątek zamknięty
Ktoś, wyglądacie rewelacyjnie!!! Klasyka i elegancja!! To lubie!  😜
wątek zamknięty
**Ola** ,armaquesse -  :kwiatek: 😡

granat euro stara już trochę wyblakł albo sprał się...szukam jakiegoś zastępstwa,chyba że doczekam się wreszcie kompletu do nauszników  👿
wątek zamknięty
Ktoś, właśnie chciałam pytać o czaprak Equipe'a. 😉
Moj granatowy, Equipe'owy komplet czeka w domu na stosowną okazje. :P

P.S. nawet wędzidło pod kolor. ^^
wątek zamknięty
no właśnie chyba na ten equipowy czekam...może się doczekam razem z siodłem  😎
jaki masz kolor equipowy?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.