Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

pomylilam wątki 😡
wątek zamknięty
lena polopad  😅
wątek zamknięty
Ja w piątek dostałam Polopad Eskadrona, i tak jak szczerze nie przepadam za tą marką tak tutaj pierwsze wrażenie było super! Na tyle mi się spodobał "w dotyku", wykończeniem i designem że byłam w stanie przełamać swoją niechęć do tej marki - lub może powinnam powiedzieć - wznieść się ponad to.  😉

Oczywiście zobaczymy jak się będzie sprawował w użytkowaniu i praniu, ale na razie jestem na tak 😀 Obym się nim tak zaczarowała jak Climatexami (czyli jedyną rzeczą Eskadrona którą szczerze cenię i uważam, że na sobie równych  😁 )

Także Lena, polopad!  😁
wątek zamknięty
Ja z padu Eskadrona jestem bardzo zadowolona-pierze się rewelacyjnie.
wątek zamknięty
🚫 D&A nie mogę wysłac do Ciebie priva 🙁
wątek zamknięty
🚫 D&A nie mogę wysłac do Ciebie priva 🙁

bo trzeba D+A wpisać 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx dzięki wielkie :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
lavender

stone

lavender

flax

wątek zamknięty
Obłęd! 😜 Fiolet na kasztanie wygląda bosko. 😍
wątek zamknięty
Ktoś już widział gdzieś nowe Eskadrony? żeby nie było to google nic nie wypluwa 🙁
wątek zamknięty
helcia, litości.. przecież ludzie to wałkują już łohoho czas gdzie można dostać ta markę..
wątek zamknięty
No no, na koniach ta kolekcja troche zyskuje😉

(ale zdjęcia jakies mega szmatoholiczki od tego karego... trzy komplety plus dwie derki a kolekcja dopiero co weszła :] )
wątek zamknięty
a ja sobie wmawiam ze brzydkie to..... tylko mi nie wychodzi  :emot4: :emot4:
wątek zamknięty
łaa, ten żołty podobny do toffika.. o nie  😁
wątek zamknięty
xxagaxx, ojjj przecież kłamstwo to grzech  😀iabeł:
Również grzechem byłoby nie kupienie jakiejś szmatki z tej kolekcji  😀iabeł: 

Ten pad na kasztanie świetny  😜
i oczywiście stone z cudną lamówką lavender  😍
wątek zamknięty
Ada może i grzech ale ile on z mojego portfela mógłby uratować!!

Ale poczekam chyba do następnej kolekcji i wtedy poszukam wyprzedaży na ebyu. Wiecie że można dostać impulsa negro, corriander, nightblue, marzepan po 20 euro?? Za tyle to ja mogę kupować 😀 więc czekam aż ta też do takich cen zejdzie 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, nie no jasne bez przeceny nie ma co tracić kasy, przez moję ręce troche czapraków się przewineło i szczerze mówiąc to NIGDY nie kupiłam czparaka za cenę katalogową. Albo na wyprzedaży, albo z jakimś rabatem.
Co nie zmienia fatku iż mam zamiar kupić przynajmniej jeden czaprak z tej kolekcji, oczywiście nie w cenie "początkowej."
wątek zamknięty
mi podobają się tylko szarości. reszta kolorów jakaś taka kiczowata :/
wątek zamknięty
a ja jestem ciekawa tego zielonkawego koloru 🙂
wątek zamknięty
Ja chyba jednak poczekam na wyprzedaż:-)
Pewnie wszystko bedzie można dostać za połowę ceny.
wątek zamknięty
No z cenami to szaleją, jesli chodzi o Eskadrona.
Ale ten flax i stone  😍
wątek zamknięty
znajdzie ktoś kolor dla brudnego rudego ? bo okazało się to trochę trudne 🙂 w granacie, czerwonym, brązach i szarym beznadziejnie i nie mam juz pomysłu

http://nasza-klasa.pl/profile/6151605/gallery/album/3/21

przepraszam, ze nk ale nie chce mi się załadować  🙁
wątek zamknięty
lavender

equi to zdjęcie mówi samo za siebie., brudny, czy nie brudny to jest kolor na kasztana.

jak myślicie, skarogniada też będzie się ładnie prezentowała w tym?
wątek zamknięty
Na tym kasztanku ze zdjęcia wygląda boskoo, myśle że na gniadocha też, ale niestety mój wygląda w granacie jak cieć  😡 myslałam o zieleni, albo jakimś beżu, hubertus tuż tuż trzeba się lansować a tu nie wiadomo jak :P
wątek zamknięty
equi.dream, beż albo Jarpolowa wanilia

raczej nie polecam swoich produktów na forum, ale equi dla brudnego kasztana wanilia byłaby super!

wątek zamknięty
jesli chodzi o eskadrona to na koniach ich rzeczy wyglądają 100 razy lepiej niz w katalogu  😉
wątek zamknięty
Dobrze, że nie mam kasztana, bo jeszcze by mi się spodobała ta lawenda Eskadrona 😀iabeł:

A tak pewnie skończy się na tym ciemnym polopadzie z kolekcji flax-beluga i tyle.
wątek zamknięty
Equi - szmaragd z ES lub jarpolowy "cyprys" (na ktorego zreszta sama mam chetke, ale zdecydowalam sie na poczatek na inny kolor ;-) )
wątek zamknięty
a dysponujecie może jakimiś zdjątkami ? 🙂 myslałam też o euro-starze cross-in pomarancz z brązem-----> o taki  http://www.equiversum.pl/eurostar-eurostar-czaprak-cross-p-1491.html?osCsid=64bc2f5fb9b6749b5fca5b6e83a98a99
wątek zamknięty
Rudziak w groszkowym eskadronie

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.