Ja w piątek dostałam Polopad Eskadrona, i tak jak szczerze nie przepadam za tą marką tak tutaj pierwsze wrażenie było super! Na tyle mi się spodobał "w dotyku", wykończeniem i designem że byłam w stanie przełamać swoją niechęć do tej marki - lub może powinnam powiedzieć - wznieść się ponad to. 😉
Oczywiście zobaczymy jak się będzie sprawował w użytkowaniu i praniu, ale na razie jestem na tak 😀 Obym się nim tak zaczarowała jak Climatexami (czyli jedyną rzeczą Eskadrona którą szczerze cenię i uważam, że na sobie równych 😁 )
Ada może i grzech ale ile on z mojego portfela mógłby uratować!!
Ale poczekam chyba do następnej kolekcji i wtedy poszukam wyprzedaży na ebyu. Wiecie że można dostać impulsa negro, corriander, nightblue, marzepan po 20 euro?? Za tyle to ja mogę kupować 😀 więc czekam aż ta też do takich cen zejdzie 🙂
xxagaxx, nie no jasne bez przeceny nie ma co tracić kasy, przez moję ręce troche czapraków się przewineło i szczerze mówiąc to NIGDY nie kupiłam czparaka za cenę katalogową. Albo na wyprzedaży, albo z jakimś rabatem. Co nie zmienia fatku iż mam zamiar kupić przynajmniej jeden czaprak z tej kolekcji, oczywiście nie w cenie "początkowej."
znajdzie ktoś kolor dla brudnego rudego ? bo okazało się to trochę trudne 🙂 w granacie, czerwonym, brązach i szarym beznadziejnie i nie mam juz pomysłu
Na tym kasztanku ze zdjęcia wygląda boskoo, myśle że na gniadocha też, ale niestety mój wygląda w granacie jak cieć 😡 myslałam o zieleni, albo jakimś beżu, hubertus tuż tuż trzeba się lansować a tu nie wiadomo jak :P