Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

A np. tu
http://www.reitforum.de/eskadron-kollektion-herbst-winter-09-10-a-280447-162.html

są już zdjęcia nowej kolekcji Eskadrona "na żywo"  😉
wątek zamknięty
na tych fotkach ten zolty wyglada jakos lepiej,
szkoda, ze z tej fioletowej serii cotton ma chyba najgorszy kolor =) hehe
wątek zamknięty
Ależ equishop wali ściemę 😲

Teraz powystawiali też cottony silver i aqua za 129 zł, impuls olive i aqua za 279 zł oraz dwa polopady ze starych kolekcji za ponad 300zł 😵
wątek zamknięty
jak mi sie kolekcja nie podobala, to po obejzeniu na zywo zaczela - kurcze a juz sie ucieszylam ze nie wydam kasy...
wątek zamknięty
Mnie te fiolety zwaliły z nóg, piękny kolor. 😍 A Equishop przegina... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Co jak co... Ale ślepi to my jeszcze nie jesteśmy, ale  Equishop chyba tak uważa...  🤔wirek:
Fioleciki są boskie  😍
wątek zamknięty
Mi się podoba fiolet, ten nici kremowy no i ten brzoskwiniowy czapraczek 🙂
wątek zamknięty
Petit Koleżanka ma owijki z Amigo http://amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=13_78&products_id=905 Nie wiem które dokładnie ale pewnie beżowe (jak poprosisz panią to Ci dobierze pod kolor) i pasują prawie idealnie 🙂
wątek zamknięty
Może ktoś ma i mógłby wstawić zdjęcie Kasztanka w czekoladowej Ance? Albo w ogóle jakąkolwiek maść w tym kolorku? :kwiatek:
wątek zamknięty
Oto, co Equishop ma do powiedzenia w sprawie tych czapraków:

Czapraki na zdjęciach pochodzą albo z nowej kolekcji Flax-Beluga albo ze standardów, które przyszły w najnowszej dostawie JESIEN/ZIMA 2009/2010. Np. http://www.allegro.pl/item752489471_equishop_najnowsza_kolekcja_eskadron_czaprak.html

Proszę o zapoznanie się z katalogiem.

😂
wątek zamknięty
Tak.... hmm co ciekawe że toffe, silver, brown, olive i inne weszły w skład standardów   🙄

A może przysłali im jakieś końcówki co zostały wmawiając im że to "standard"  😂

Hmm dziwna sytuacji, szczególnie że ze strony TEGO sklepu "kręcenia" bym się nie spodziewała.
Wkońcu słyną z dużych wyprzedaży a nie "podywżek".
wątek zamknięty
Ma ktoś może fotki kantara silver na koniu ? obojętnie jaka maść  .... i wie gdzie do takiego ka można dokupić uwiąz ? oprócz Eltana . Ale z tymi czaprakami faktycznie dziwna sprawa . Pozatym pewnie muszą się pozbyć rzeczy przed nową kolekcją :p aha i jeszcze jedno jak to jest z  zapięciami w kantarach Eskadrona można wybrać czy taka taśma czy dziurki czy jak ?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ada, nie spodziewałabym się po nich też takiej naiwności. xD
wątek zamknięty
To dziwne, bo jak byłam w Equishopie jakieś 2 miesiące temu, to widziałam tam te czapraki leżące na półce  😎 Pamiętam, bo nawet zastanawiałam się czy jednego z nich nie kupić  :P
wątek zamknięty
Czyli cala ta sprawa jest jakas dziwna...
ke ??
wątek zamknięty
Aga_Leming, a gdzie widziałaś? W cavallo może?
wątek zamknięty
PRZECENA!
http://www.ihaha.pl/product_info.php?products_id=598

Uuuch... Hortensja nie jest mi potrzebna, Hortensja nie jest mi potrzebna, Hortensja nie jest mi potrzebna... :emot4: 🍴
wątek zamknięty
Czy ktos gdzies widzial paski do ostrog np. Kieffera (tudziez inne "porzadne"😉 ??
wątek zamknięty
[quote author=korsik link=topic=29.msg341807#msg341807 date=1253819119]
PRZECENA!
http://www.ihaha.pl/product_info.php?products_id=598

Uuuch... Hortensja nie jest mi potrzebna, Hortensja nie jest mi potrzebna, Hortensja nie jest mi potrzebna... :emot4: 🍴
[/quote]

mi nie jest żaden pad potrzebny! nie, nie, o nie. na pewno. a tak ogólnie, może na stona bym się skusiła - bo nowa kolekcja jest ble i fu.
wątek zamknięty
ja mam jakieś paski, skórzane kupione za chyba 20zł zł i jak narazie używam 3 miesiące i nic ich nie rusza, tylko zapomniałam firmy  😡
wątek zamknięty
Raven, Nirv, chyba mogę Was pocieszyć, że te pady są już najprawdopodobniej niedostępne w ihaha bo sprzedawali je we Wrocławiu na MP i ja np. wzięłam ostatni stone grey, a hortensji i pea już nie mieli.
wątek zamknięty
Ta przecena w ihaha już dość długo jest🙂Ja niestety zakupiłam interesujące mnie kolorki wcześniej.
wątek zamknięty
niestety bardzo kiepskie zdjęcie, bo jazda nocna była i aparat nie dał rady😉 ale dla tych co chcieli kratkę na B - tak na szybko:

wątek zamknięty
Dzięki dziewczy za odpowiedź, chyba wezme nugaty skoro mówicie, że wyglądają na koniu ok i nie widac bardzo rożnicy ;-)
wątek zamknięty
Breva, pieknie 🙂, a reszta? ;>

wątek zamknięty
deborah, obiecuję ładne zdjęcia wszystkich cudeńków od Ciebie!🙂 ale musi zgrać pogoda + czas mojego faceta😉 ale obiecał mi że w któryś dzień zobimy sesję we wszystkich po kolei🙂 może jutro go zmolestuję?:> ale wszystkie są piękne! a khaki do owijek pasuje IDEALNIE😀 jesteś wielka😀 dzięki dzięki:*
wątek zamknięty
Breva, my pleasure !!!
wątek zamknięty
Lepszy będzie pokrowiec na siodło z polaru, z bawełny cz z ortalionu ?
Wogóle ma to jakiś wpływ ?
wątek zamknięty
Ada, najlepszy z dwóch warstw. ortalion nie przemoknie, polar zabezpieczyda warstwe amortyzująca i odciągnie wilgoś z siodła
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.