Ech.... castor tez mi sie podoba. Tylko moze z jasnymi ochraniaczami. Hmmm.... I co teraz? Zobaczymy jak juz kolekcja wejdzie i bedzie mozna "pomacac".
ja też się zastanawiam czy bedzie fiolet pasował, bo jakoś nie mogę sobie mojego rudzielca wyobrazić. Tym bardziej, że mamy brązowy sprzęt. Co myślicie? Bo Ciska wygląda nice
Mi się wydaje , że będzie mu ładnie w fiolecie . Wiadomo w końcu jakie będą kolory eskadrona spring/sumer 2010 ? bo parę stron wcześniej ktoś coś wspominał ... ale wiadomo co to będzie , czy jakieś zwykłe plotki ? bo się zastanawiam nad czym czy nie przeczekać i nie kupić kantara dopiero w późniejszej kolekcji.
dobre duszyczki powiedzcie ślepej- czym się różni beluga od castor? 😡 i ogólnie obie od stone?(w drugim pytaniu chodzi mi bardziej o sam odcień czapraka :cool🙂
podoba mi się i nowy eskadron (fiolet dla żmijki, stone dla Centka),podoba mi się kolekcja fair play... tylko,że czapraki z godłem to średnio trafiony pomysł,przepisy PZJ pozwalają jeździć z godłem tylko członkom kadry narodowej....no chyba,że ktoś w domu chce się polansować 😉
wg. mnie nowe kolory z katalogu inter api są rewelacyjne 😜 zwłaszcza prady, scapa sports i opale do tego są też nowe kolory basików (ale takiej szerokiej gamy jak wcześniej nie ma i chyba nie będzie można ich już dostac)
Mi się wydaje , że będzie mu ładnie w fiolecie . Wiadomo w końcu jakie będą kolory eskadrona spring/sumer 2010 ? bo parę stron wcześniej ktoś coś wspominał ... ale wiadomo co to będzie , czy jakieś zwykłe plotki ? bo się zastanawiam nad czym czy nie przeczekać i nie kupić kantara dopiero w późniejszej kolekcji.
O kolekcji na wiosnę i lato raczej nikt nic nie wie. Wiadomo tylko, co będzie w jesienno-zimowej 🙄