A ja nabralam wielkiej ochoty na taki szaro-fioletowy zestaw na zawody. Brillant stone + nauszniki stone + szare ochraniacze + ta derka z herbem. Aaa !! !! Szalenstwo. Mowiac szczerze to mialam po cichu nadzieje, ze cala kolekcje zrobia beznadziejna i tylko jednego niciaka sobie kupie. A tu takie cos. :/
Mi sie podoba Lavender cotton i polo pad 😜 oraz dralon w fioletowo- szara kratkę. Obłęd w ciapki. Ale raczej nie kupie, bo mam już fioletową Ankę. Gdybym wiedziała wcześniej, że Eskadron będzie miał fioletową kolekcje, to pewnie Anky bym nie nabyła...
NICI pasiasty mi się nawet podoba, ten różowy. Ciekawe jak na żywo wygląda 😉
Lavender dla Siwej oraz różowy i niebieski Niciak dla moich słitaśnych dziewczynek 😍 Szczęśliwie nic więcej. Natomiast z ES to już cała listę mam, szczególnie, że dostałam cennik od znajomej z Niemiec i ceny o 30 procent niższe niż w naszych sklepach 💃 Teraz czeka mnie jeszcze wymiana wszystkich sukienek dla Siwej, bo potrzebuje z kapturem, więc z niecierpliwością czekam na nowy katalog Masty. I potem mogę już całą zimę spać spokojnie czekając na nowe kolekcje wiosenno-jesienne 😉.
Miałam dylemat gdzie wsadzić moje pytanie ale wybrałam ten wątek. Czy umiałby mi ktoś doradzić ochraniacze skokowe w miare przystępnej cenie (mam na myśli 100-200 zł -komplet) do tego czapraczka?