Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

A ja nabralam wielkiej ochoty na taki szaro-fioletowy zestaw na zawody. Brillant stone + nauszniki stone + szare ochraniacze + ta derka z herbem. Aaa !! !! Szalenstwo.
Mowiac szczerze to mialam po cichu nadzieje, ze cala kolekcje zrobia beznadziejna i tylko jednego niciaka sobie kupie. A tu takie cos. :/
wątek zamknięty
Jeśli o mnie chodzi, to ten biały Niciak będzie na pewno mój 😎 Ten lawendowy kantar też jest niczego sobie 😁

I nic więcej, a miałam ochotę na większe zakupy. Jakoś nie przypadły mi do gustu te jesienne kolekcje 😉
wątek zamknięty
a kiedy eskadron będzie tak już dostępny?? Bo póki co chyba tylko w jednym sklepie w polsce jest, nie?
wątek zamknięty
Equishop twierdzi, ze od pazdziernika.

A gdzie sa juz dostepne??
wątek zamknięty
pomyłka  😡 😡 ES jest juz do kupienia ;/
wątek zamknięty
dla fanów pasiaków
połowa ceny eurostara  😅 🙂
http://www.equiversum.pl/loesdau-loesdau-czaprak-lpoloteam-p-1785.html

wrzucam tylko link, bo załącznik nie chce wejść :/
wątek zamknięty
Mi sie podoba Lavender cotton i polo pad  😜 oraz dralon w fioletowo- szara kratkę. Obłęd w ciapki. Ale raczej nie kupie, bo mam już fioletową Ankę.  Gdybym wiedziała wcześniej, że Eskadron będzie miał fioletową kolekcje, to pewnie Anky bym nie nabyła...

NICI pasiasty mi się nawet podoba, ten różowy. Ciekawe jak na żywo wygląda  😉
wątek zamknięty
Lavender dla Siwej oraz różowy i niebieski Niciak dla moich słitaśnych dziewczynek 😍 Szczęśliwie nic więcej. Natomiast z ES to już cała listę mam, szczególnie, że dostałam cennik od znajomej z Niemiec i ceny o 30 procent niższe niż w naszych sklepach 💃
Teraz czeka mnie jeszcze wymiana wszystkich sukienek dla Siwej, bo potrzebuje z kapturem, więc z niecierpliwością czekam na nowy katalog Masty. I potem mogę już całą zimę spać spokojnie czekając na nowe kolekcje wiosenno-jesienne 😉.
wątek zamknięty
a jest możliwość że podzielisz się tym cennikiem?? Bo ja też mam w plaach ściągnąć 2 czapraki z niemiec 🙂
wątek zamknięty
Pewnie, ale na PW i to wieczorkiem bo za minutę wychodzę. Tylko z góry zaznaczam, że nie do wszystkiego znajoma ma dostęp.
wątek zamknięty
Kolekcja mi się nawet podoba, szkoda, że nie będzie pasować do mojej rudej, no nic, wychodzi na to ze zaoszczedzimy kase 😉  😁
wątek zamknięty
zamówiłam cross in scarlet red  😜
wątek zamknięty
jakim kolorem na żywo jest scarlet red?
Na necie wpada w smutne bordo, a wg nazwy powinna być to żywa czerwień z kroplą pomarańczy..
wątek zamknięty
Gdzie jest już dostępna nowa kolekcja Horze ?
wątek zamknięty
Miałam dylemat gdzie wsadzić moje pytanie ale wybrałam ten wątek.
Czy umiałby mi ktoś doradzić ochraniacze skokowe w miare przystępnej cenie (mam na myśli 100-200 zł -komplet) do tego czapraczka?

https://images.loesdau.de/xlimage2.php?i=56963-l2.jpg
wątek zamknięty
np:

kilk

klik

klik
(nie widać ich dokładnie na zdjęciu, ale te między różowymi, zielonymi a pomarańczowymi powinny pasować
wątek zamknięty
Wie ktoś gdzie najtaniej kupie owijki lamicel elegance i kantar w kolorze niebieskim (stone blue)?
wątek zamknięty
szczesliwaamazonka a gdzie można taki czapraczek kupić? Bardzo ładny 🙂
wątek zamknięty
**Ola** - loesdau.de
Niemiecka strona ale chyba wysyłają do Polski. Są jeszcze granatowe i czarne:

link

SKRACAJ takie długie linki 🤦

Wie ktoś gdzie najtaniej kupie owijki lamicel elegance i kantar w kolorze niebieskim (stone blue)?

cavallo.pl

owijki -65zł
kantar -53zł

i edytuj posty 🤬
wątek zamknięty
Dorotheah
dzieki😉 ale na tym zdjęciu wyszedł jak totalna pokraka 😁 ale jako jedyne oddawało jako tako kolorki;]

Na powiekszonych fotach kolekcja eskadrona wydaje się o wiele fajniejsza, a szcególnie derki 😀
wątek zamknięty
szczesliwaamazonka Dziękuję bardzo :kwiatek: Szkoda, ze w Polsce nie ma 🙁 Pewnie przesyłka wyjdzie sporo
wątek zamknięty
a ja sobie upatrzyłam cos takiego szkoda tylko że nie ma wersji DRE

http://horze.com/product_info.php?products_id=17086&n=M1

zobaczymy jak będzie prezentował sie w realu

i jeszcze cos takiego
wątek zamknięty

https://images.loesdau.de/xlimage2.php?i=56963-l2.jpg

na lamowka jest OBŁĘDNA !!! 😜 kocham taka kratke, mam nawet kurtke taka :P
wątek zamknięty
A mnie się Eskadron dalej nie podoba, te fiolety jakieś takie  pogrzebowe  🤔
wątek zamknięty
fiolety (poza dera) owszem, ale szarosci, zółcie i mieta mnie sie podobaja 🙂
wątek zamknięty
Tak sie zastanawiam....

1) brillant stone + nauszniki stone + szare ochraniacze
2) brillant fioletowy + nauszniki fioletowe + brazowe ochraniacze

??
wątek zamknięty
stone  😅
wątek zamknięty
Klami, fioletowy 😀, szary taki pospolity
wątek zamknięty
Też bym postawiła na fiolet  😜
wątek zamknięty
Fiolet! Fiolet! Fiolet!  😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.