Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Ja się waham między szaro-czerwonym FairPlayem Opal a zielonym Schockemohle Coach... Ciężka decyzja! Z trzeciej strony kuszą Eskadrony, które na Allegro są w całkiem niezłych cenach... Aaaa, Volta doprowadzi mnie do bankructwa!
wątek zamknięty
No nie wiem właśnie ... mnie kusi róż  😍 ale w stajni mnie chyba wyśmieją  🤔wirek: (nawet jeżeli mam klacz  :rozga🙂
wątek zamknięty
Dorothea z opuźnieniem ale jets fotka tak jak prosiłas 🙂

CZerwona Phrada Lamicell'a

wątek zamknięty
Klami może być sam czaprak  :kwiatek:

zastanawiam się nad "zimowym" komplecikiem dla laseczki i mam na oku beż/błękit/garant lub któryś z eskadronów  😉
wątek zamknięty
fin, prosze. Taka w miare fotke udalo mi sie znalezc:
wątek zamknięty
Super, super o takie zdjęcie mi chodziło  :kwiatek: Alcantara?
wątek zamknięty
Ma ktoś fotkę na koniu (najlepiej kasztanie) eskadrona impulsa Sky z beżową lamówką?
wątek zamknięty
a ma ktos eskadron aqua na kasztanie?
a wogole wiecie gdzie moge dostac komplet kawowy <kawa z mlekiem> toffi/karmel takie odcienie komplet? bo poszukuje i jak myslicie bedzie pasowal do kasztana? cos ryżego kasztana
wątek zamknięty
Mam aqua na jasnym gniadoszu:

A znalazłam też Iskrę w pożyczonym siodle (przy okazji czapraku różowym) - zdecydowanie NIE  😂

A jakby ktoś chciał jeszcze gniadosza w innych kolorach, to Iskra i nasze "byłe":

I znienawidzony Anky:
wątek zamknięty
asds Ta phrada tak pod róż podchodzi czy jednak ma taki kolor jak na zdjęcia netowych?
fin Mi się twoja kobyłka najbardziej widzi w błękicie i czarnym Eskadrona (bo ten czarny z srebrną lamówką to brilliant?)

I tak jak mówiłam wklejam wymiary padu Equi Theme 😉

wątek zamknięty
Mia powiem ci ze ona zmienia kolor w zaleznosci od swiatła.

Gdy jets mocne  słońce jest czerwona i to taka soczysta. Natomaist jak jest pochmurnie to sie robi taka malina jak na fotce powyzej
wątek zamknięty
Mia - to tattini 🙂

Miloska - co do toffy i innych karmeli czy beżów, to ja widzę Twojego Maka w takich na przykład czaprakach:

busse karmelowy:

eskadron nougat albo marcepan:

hkm pro-team estonia:

pfiff w fale (ten pierwszy jest mój ukochany 🙂😉 :

loesdau paris:

któryś z tych equi theme:
http://www.okser.pl/sklep/204550-equi-theme-czaprak-high-protection-p-1903.html?osCsid=7e7fb9eb5b29b5a934320178a09171c1
wątek zamknięty

Kasztan w kratce i owijkach z lidla 😉

i teraz prozba do tych co potrafia przerabiac fotki moze ktos mi do niego dopasowac aque eskadron lub jakis z kawowych/toffi/karmel  lub moz emi ktos doradzi jakis ładny do niego 😉
wątek zamknięty
Fin aqua  😍
Asds nie masz jakiegoś wyrazniejszego foto? 🙂
wątek zamknięty
Ooo tatini?  😁 Baardzo ładny! Może właśnie coś w tym stylu tym razem na elegancko tylko czy czarny nie zleje się z ciemnogniadym?  🤔
wątek zamknięty
miloska ten kratkowy czaprak to polarowy z siodlarnia.com? Jak się "zachowuje" latem? Koń się pod nim mocno poci?
wątek zamknięty
W tej chwili wyraźniejszego nie mam 🙁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
👿
aqua jest boska , sama taka mam i kocham bardzo  😍
wątek zamknięty
dobra niech będzie, może być  😀 marcheweczkę na zgodę?  🤣 🤣
wątek zamknięty
Raven jeszcze go latem nie uzywalam 🙂
wątek zamknięty
Dobra mam pytanie 😀 pomoże mi ktoś poszukać białego czapraka z ganatowo-niebieską lub granatową lamówką?  🏇
wątek zamknięty
Popieram, aqua jest cudna  🤣 też mam
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ale ten czarny taki elegancki .... hmm już sama nie wiem ;P
wątek zamknięty
Tez mam aque, piekna jest.

fin, tak to Equi Theme Alcantara.
wątek zamknięty
Mia może taki czarny Jacson Show

ma szeroką lamowkę to niezleje się z maścią konia, albo jakiś inny czarny ale z lamówką
wątek zamknięty
fin
http://www.lamri.pl/schockemohle-sports/schockemohle-czaprak-premium.html
w ofercie jest napisane, że mają biały z niebieską lamówką  😉
wątek zamknięty
Kavalkade też ma białe z niebieską lamówką🙂
wątek zamknięty
Lamicell rowniez.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.