Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Precelek,ja nie wytrzymałam i zostawiłam sobie dwa-i walnut i sky;p
wątek zamknięty
Moje gniade w roznych zestawieniach kolorystycznych. Tylko niektore, bo czesci nie mam zdjec tudziez nie widzialy jeszcze konia.

wątek zamknięty
A ma ktos juz Was moze foty obecnych eskadronów na koniach ?
🙇
wątek zamknięty
Dorotheah, wstawiałam na starą volte to moge i tu 😉
niciak hazel:
wątek zamknięty
Klami 🤬 mialam nie kupowac wiecej czaprakow ale jak ty je prezentujesz na swoim modelu to od razu otwieram strony sklepow internetowych!
plakac mi sie tylko chce ze nie mam takiego zestawu rozowego jak ty 😕 z poczatku bardzo mi sie nie podobal ale teraz jest dla mnie obledny 😍
wątek zamknięty
Klami mi się podoba w zielonym i błękitnym  🙂
wątek zamknięty
Losieczka, 😡 Przepraszam....  😡
Co do rozowego kompletu to niewykluczone, ze jak bys poszukala to jeszcze by sie znalazl. Zapytaj np. apollosa, mustang, karina..... moze gdzies im jeszcze zostalo. Ja na poczatku nie bylam do niego przekonana. Kupilam, bo w sumie podobal mi sie jak tak lezal.. i cena akurat okazyjna byla. Tylko potem przez 3 miesiace lezal w szafie, bo twierdzilam, ze ladny jak tak lezy, ale na konia to go nie zaloze.  🤣

fin, blekit to nasz kolor numer 1. Tez mi sie najbardziej w nim podoba.
W zanadrzu mam jeszcze kilka kolorkow, ale jeszcze popakowane w szafie leza.
wątek zamknięty
Skro Klami wstawiła tyle kolorowej gniadości, to i ja przypomnę nasze zestawy:
Beż:

Czerwień:

Czerń:

Pseudo Granat (czyli niebieski czaprak i granatowe owijki 🙄 )

Czekolada z błękitem:
wątek zamknięty
Ooo tak dziewczynki wstawiajcie gniade konie w różnych zestawach 🙂
Najlepiej c.gniade lub skarogniade, to mi bardzo ułatwi wybieranie ewentualnego nowego koloru dla futrzaka.
wątek zamknięty
a ja mam teraz tylko 2 czapraki pod ujeżdżeniówkę (+pad ale go nie używam wcale) a to oznacza, że mam miejsce na nowe czapraki  😅 hehe  🤔wirek:

zielony hkm + ochraniacze mustang

niciak + veredusy
wątek zamknięty
mowisz i masz - gniady w LEOPARDZIE (nie moglo go w tym watku zabraknac 😀 )
wątek zamknięty
kujka, teraz to nas tu wszytskie zdeklasowalas. 😉
wątek zamknięty
fin ślicznie w niciaku, poprostu cudnowe !!! Stworzony dla was.
kujka  😵  oszzz jaki szok ! No rzeczywiście, reszta przy tobie może się schować.
wątek zamknięty
a ja jestem zła, zła zła  😤
już nie wiem jak zakładać ten pad anky  🤔 i pod ujeżdżeniówką i podwszechstronnym się wysuwa-aż włazi pod siodło ;(
przed praniem się nie wysówał
nawet jak bardzo do przodu go założe to i tak muszę później zsiąść i poprawić
🙄
wątek zamknięty
1.Schlamm (Eskadron):

2.Łososiowo-różowo - czarny (Eskadron):

3.Czarny (Pfiff, ochraniacze Eskadron):

4.Błękitny (Eskadron, owijki Horsepol):

5. Mięta (Eskadron, ochraniacze Ken Taur):

wątek zamknięty
Korsik jesli Ci sie tak ciagle wysuwa to sprawdz czy masz dobrze dopasowane siodlo. bo najprawdopodobniej nie jest to wina padu.
wątek zamknięty
ale nie wysówał się przed praniem ;(
a siodło dopasowane

dostanę gdzieś inny czaprak w tym kolorze? wiem że był euro-star max w takiem kolorze, ale nie ma uj ;(
wątek zamknięty
korsik może był prany w jakimś nowym proszku.
Takim, co nie wiem, np. wzmaga ślizganie

KuCuNiO 
bardzo mi sie w tym pierwszym Eskadronie podoba - widać, ze biel i beż (ogółem jasne kolory) do niego super pasują 🙂
wątek zamknięty
Klami, ten różowy to eurostar?
wątek zamknięty
Miał być ciemnogniady  🙂
Różowego euro-stara też mamy:

wątek zamknięty
KuCuNiO sliczne sa te blekitne owijki i derka mozna dostac jeszcze teo owijki bo szukalam na stronie i blekitnu nie ma ;/
biknie a masz może miete z bliska?
wątek zamknięty
Zaczynam chorować na błękit dla gniadego.
Kucunio - ta derka jest boska  😀
wątek zamknięty
Qaida, tak, to Euro Star. Czaprak LightCord i owijki polarowki.
wątek zamknięty
Klami masz wyraźniejsze zdjęcie swojego błękitu? Bo cos mi chodzi po głowie...  😀iabeł:
wątek zamknięty
hmmmm...... zaraz przejze czy mam jakies lepsze zdjecie.
wątek zamknięty

Przyszedł wreszcie pad egui theme i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Fajny materiał wierzchni (bo ten pod spodem taki zwyczajny 😉) i mięsisty no i chyba pasuje do ciemnogniadego?  🏇

Tak poza tym to już czaję się na coś nowego ... na razie mamy ten błękit i jeszcze z schockemohle czaprak granatowy z beżową lamówką. Tylko co tym razem?  💘
wątek zamknięty
Mia - mogłabyś ten pad equi theme zmierzyć tj jak jest złożony na długość i wysokość? Bo ja go daaaawno temu widziałam, pamiętam, że chyba był duży, ale nie pamiętam jak, a muszę znać wymiary, żeby wiedzieć czy nad takowym myśle =) a się zastanawiam (choć jeszcze nie wiem jaki kolor, ale te pady ogólnie wydają mi się ok)
wątek zamknięty
Ok, nie ma sprawy tylko niestety teraz nie mogę bo jest w praniu ale później na pewno zmierzę 😉
wątek zamknięty
fin, inne zdjecia mam tylko albo rozmazane albo od przodu albo jest sam czaprak a na nogach ochraniacze. Wstawiac cos??

Mia, co tym razem?? Wyzej masz calkiem spora kolekcje koni o podobnej masci w roznych kolorkach. 😉
wątek zamknięty
Dzięki:-)
Owijki kupiłam jakieś 4 lata temu więc nie wiem czy można je jeszcze dostać, ale wydaje mi się, ze w Horsepolu powinny być:-)
A miętowy z bliska wygląda tak:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.