Klami 🤬 mialam nie kupowac wiecej czaprakow ale jak ty je prezentujesz na swoim modelu to od razu otwieram strony sklepow internetowych! plakac mi sie tylko chce ze nie mam takiego zestawu rozowego jak ty 😕 z poczatku bardzo mi sie nie podobal ale teraz jest dla mnie obledny 😍
Losieczka, 😡 Przepraszam.... 😡 Co do rozowego kompletu to niewykluczone, ze jak bys poszukala to jeszcze by sie znalazl. Zapytaj np. apollosa, mustang, karina..... moze gdzies im jeszcze zostalo. Ja na poczatku nie bylam do niego przekonana. Kupilam, bo w sumie podobal mi sie jak tak lezal.. i cena akurat okazyjna byla. Tylko potem przez 3 miesiace lezal w szafie, bo twierdzilam, ze ladny jak tak lezy, ale na konia to go nie zaloze. 🤣
fin, blekit to nasz kolor numer 1. Tez mi sie najbardziej w nim podoba. W zanadrzu mam jeszcze kilka kolorkow, ale jeszcze popakowane w szafie leza.
Skro Klami wstawiła tyle kolorowej gniadości, to i ja przypomnę nasze zestawy: Beż: Czerwień: Czerń: Pseudo Granat (czyli niebieski czaprak i granatowe owijki 🙄 ) Czekolada z błękitem:
Ooo tak dziewczynki wstawiajcie gniade konie w różnych zestawach 🙂 Najlepiej c.gniade lub skarogniade, to mi bardzo ułatwi wybieranie ewentualnego nowego koloru dla futrzaka.
a ja jestem zła, zła zła 😤 już nie wiem jak zakładać ten pad anky 🤔 i pod ujeżdżeniówką i podwszechstronnym się wysuwa-aż włazi pod siodło ;( przed praniem się nie wysówał nawet jak bardzo do przodu go założe to i tak muszę później zsiąść i poprawić 🙄
korsik może był prany w jakimś nowym proszku. Takim, co nie wiem, np. wzmaga ślizganie KuCuNiO bardzo mi sie w tym pierwszym Eskadronie podoba - widać, ze biel i beż (ogółem jasne kolory) do niego super pasują 🙂
KuCuNiO sliczne sa te blekitne owijki i derka mozna dostac jeszcze teo owijki bo szukalam na stronie i blekitnu nie ma ;/ biknie a masz może miete z bliska?
Przyszedł wreszcie pad egui theme i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Fajny materiał wierzchni (bo ten pod spodem taki zwyczajny 😉) i mięsisty no i chyba pasuje do ciemnogniadego? 🏇
Tak poza tym to już czaję się na coś nowego ... na razie mamy ten błękit i jeszcze z schockemohle czaprak granatowy z beżową lamówką. Tylko co tym razem? 💘
Mia - mogłabyś ten pad equi theme zmierzyć tj jak jest złożony na długość i wysokość? Bo ja go daaaawno temu widziałam, pamiętam, że chyba był duży, ale nie pamiętam jak, a muszę znać wymiary, żeby wiedzieć czy nad takowym myśle =) a się zastanawiam (choć jeszcze nie wiem jaki kolor, ale te pady ogólnie wydają mi się ok)
Dzięki:-) Owijki kupiłam jakieś 4 lata temu więc nie wiem czy można je jeszcze dostać, ale wydaje mi się, ze w Horsepolu powinny być:-) A miętowy z bliska wygląda tak: