Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Manta- fajny zestawik :-)
A ja się napaliłam na matessa eurofit, tylko nie jestem pewna co do koloru.
Najbardziej zastanawiam się nad oliwką, ale podoba mnie się też fiolet, piaskowy, szary, zielony i navy.
Jakieś sugestie? (na ciemnego kasztana) :-)
http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=27_66&products_id=132&osCsid=e32de80bd57167f5eba53108990bebda
wątek zamknięty
Tristia ja mam konia o takiej samej maści jak Twój i mam takie zestawy (fajnie w nich rudziszony wyglądają  😉 )

* granatowy
* żółty
* szary
* błękitny
* bordowy (Anky oxblood)
* czerwony (Anky China red)
* czarny
* zielony oczodajny  😉

Mi się bardzo podoba w szarym, żółtym, błękitnym i granatowym (najbardziej  😉 )
A ztych co pokazałaś to fiolecik jest śliczny  😜 i też myślę, że konio może fajnie w nim wyglądać

Jak chcesz, to mogę zdjęcia w linkach wstawic, to sobie zobaczysz, który bardziej Ci pasuje  😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata-w szarym, to wiem, że będzie dobrze.
Możesz wrzucić w zielonym oczodajnym ;-P
Najbardziej skłaniam się do oliwki chyba.
Jak ktoś ma te mattesy w realu na koniu, chętnie zobaczę :-)
wątek zamknięty
nie wiem co wy widzicie w tych mattesach dziwnie wyciętych i ogólnie w wyciętych czaprakach, ale mi osobiście one ise strasznie nie podobają :P
kasztany ślicznie wyglądają w ciemnej zieleni 🙂
wątek zamknięty
Tak wygląda w rzeczywistości

A tak na koniu

wątek zamknięty
Nirv- mnie też kiedyś się nie podobały, ale teraz to mój faworyt. Nie wiem skąd ta zmiana upodobań.
Nasturcja-renata- myślałam, że ciemniejszy ten kolor będzie, taki trawiasty.
wątek zamknięty
Ten kolor jest prawie taki sam jak NICI Limonkowy  😉 taki właśnie oczodajny  😉

Ja bym wzięła albo granatowy albo fioletowy, z tych kolorów, które wymieniłaś
wątek zamknięty
fiolet rzeczywiście ładny, ale na kasztana wzięłabym ecru 🙂 lub brązowy (oba z takimi lamówkami jak na zdjęciach)
ew. srebrny, szary, granat, bordo
wątek zamknięty
Ja bym się wahała pomiędzy piaskowym a ecru. Myślę, że ciemnemu kasztanowi będzie w którymś z nich ładnie 🙂
wątek zamknięty
ecru !
wątek zamknięty
ja też bym wzieła ecru- szkoda ze nie ma takiego koloru jak anki sand- ten to dopiero na kasztanach wyglądsa swietnie 😉
wątek zamknięty
A moze zamiast ecru takie cuś? 😀

Z tego co wiem to chyba mają jeszcze jedną sztukę na wyprzedaży

Euro- Star Max Sahne

Moja śmietanka czeka aż pogoda się unormuje na rozdziewiczenie 🙂

wątek zamknięty
Manta- fajny zestawik :-)

Mam taki sam czaprak, tylko że w zestawie z różowymi owijkami:

(by Pursat)

Jak za taką cenę jakość bardzo przyzwoita 😉
wątek zamknięty
U mnie skromnie...dokupiłam owijki pasujace do pasiak Euro-Stara Terra/Ebony, no i dokupiłam 3 czapraki do codziennego ciulania ( Trzeci czerwony sie suszy po praniu).

A tutaj mój zakup który chodizł z amną od dłuższego czasu. Z uwagi na kolorystykę trzymany do użytku na wyjazdy i imprezy okolicznościowe 😉

Co sądzicie?
wątek zamknięty
piękny!!!  😜 coś zrobiła zła kobieto, teraz będę rozmyślać czy 7 pad euro -stara jest absolutnie niezbędny...
wątek zamknięty
asds piękny padzik  😜 z jakiej to kolekcji i co to za kolor?
wątek zamknięty
Kolekcja poprzednia do obecnej Euro-Stara.Kolor Ivory/Ebony, owijki Eskadron Saltz. Jestem już dumną właścicielką 2 pasiaków z tej serii.

Forta jakbys była zainteresowana to widziałam jeszcze w sklepie taki pad ale szaro-niebieski 😉 VS 😀
wątek zamknięty
asds ten brązowo-biały jest prześliczny  😜
wątek zamknięty
Forta jakbys była zainteresowana to widziałam jeszcze w sklepie taki pad ale szaro-niebieski 😉 VS 😀

tego mi wstręciuchu nie powiedziałaś  🤬 a mogłam żyć w błogiej nieświadomości, zwariuję przez Ciebie!  🤔wirek:
wątek zamknięty
asds obłędny zestaw 😜
Forta oczywiście, że 7 pad Euro-stara jest niezbedny!

Ja właśnie się zorientowałam, że poza dwoma kompletami HKM, jdnym Happy Valley i dwoma czaprakami NICI mam same zestawy ES. I ciągle mi mało 😁 A ponieważ ostatnio i kasy mało to w zeszłym tygodniu zamówiłam Siwej 2 czapraki ujeżdżeniowe Yorka za 37,90 zł każdy a dla arabki wszechstronny za 39,90 zł.  Ciekawe czy ich jakość jest adekwatna do ceny. Ma ktoś czaprak z tej firmy? Jak się sprawuje?
wątek zamknięty
Siwa_Folblutka z tego co pamieatm chyba forumowa Bee ma i z tego co mówi szit z tego jest niezmierny!!! Podobno nawet jej konia zafarbował w czasie jazdy
wątek zamknięty
kolezanka ze stajni ma. Czaprak cienki, ale wyglada naprawde fajne, po miesiacu z czaprakiem nic sie nie dzieje, tj, nie wyciera sie itp.
Tylko po intensywnej jezdzie po bordowym czapraku siwy kon pod siodlem jest jasnorozowy 🙁
moze po przepraniu tego z octem bedzie lepiej...
wątek zamknięty
Siwa_Folblutka z tego co pamieatm chyba forumowa Bee ma i z tego co mówi szit z tego jest niezmierny!!! Podobno nawet jej konia zafarbował w czasie jazdy

asds mylisz mnie z kimś ;p chyba, że nie o mnie chodzi  😉
wątek zamknięty
gdzie mogę kupic najtajniej ES pipping ?
ok już chyba znalazłam  😉
wątek zamknięty
Lovely kilka jest w Końskim świecie na wyprzedaży po 70 cos złotych

Bee...mój bład 🙂
wątek zamknięty
Hmm, a ja właśnie wzięłam różowy na siwego konia. Najwyżej będe mieć różowego konia 😁

Gdzie można kupić pad Max ES terra VS? Niestety w niemczech już nie ma 🙁
wątek zamknięty
Siwa_Folblutka

A co powiesz na coś takiego dla siwej? W Końskim świecie mają jeszcze jedną sztukę tego padu VS na wyprzedazy za 182 czy 186zł 🙂

Mi sie podoba ale troche nie moje kolory
wątek zamknięty
asds ta kusicielka  😁

SIWA FOLBLUTKA, może  - tu?
wątek zamknięty
Bee sprawdzę, dziękuję.
asds to jest slate/delft  i już taki mamy tylko w takim wariancie:

A poza tym dla Siwej mam wszystko DR 😉
wątek zamknięty
Aaaahhhhh.....zapomniałam że ty dresiaż jestes  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.