Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Czy dralon nadaje się jako derka do stępowania konia zimą przez jazdą i po, na hali oraz do osuszania w boksie po jeździe ? 🙄

do stepowania - na pewno tak, do osuszania - moim zdaniem nie.
wątek zamknięty
pociesze od czwartku mamy o ofercie czapraki ujezdzeniowe 😀

Udam, że nie słyszałam 🤣 😜
Ale będą w ofercie te wzorzyste??
wątek zamknięty
niestety tylko wprowadzili trzy standardowe kolory (brąz, czarny, biały).  bedzie limitowana edycja na wszechstronne z wzorkami ale podobno w grudniu, moze do tego czasu zainwestuja tez w ujezdzeniowe limitowane.
wątek zamknięty
caroline, ja mam jakis czaprak z kwiatuszkami? kurka, glowkuje od 5 minut i nie przypominam sobie-mam? 😉
wątek zamknięty
thaya Aha, no szkoda (a może i nie szkoda 😁 ), że nie będzie póki co wzorzystych. Chociaż pewnie jakby się uprzeć, obciągnąć tego wyprofilowanego dziubka, mocniej uklepać, to można by wszechstronne wcisnąć pod ujeżdżeniówkę (jak moją czekuladkę, którą kupiłam mając jeszcze wszechstronne siodło), ale bardzo nie lubię jak pod siodłem czaprak jest tak "werżnięty" w konia...
Ciekawa jestem tego białego 🙂 Mam nadzieję, że to będą porządne, spore ujeżdżeniowe, a nie takie "prawie jak ujeżdżeniowe" 😉 Może bym sie skusiła 😁
wątek zamknięty
szafirowa, hmmm... no tak pamietam, ze miałas 😉
ujeżdżeniowy... chyba czarny (albo kremowy :hihi🙂
wątek zamknięty
Chyba chodzi o taki niebieski i bodajże żółty/miodowy, były kiedyś w sklepach, w takie fiu bździu maziaje nawet ładne.
wątek zamknięty
Burza, to co ja pamiętam to były takie gałązki z kolorowymi kwiatuszkami, nadruk, nie haft.
te maziaje to mi sie wydaje bylo co innego 😉
....chyyyyba :P
wątek zamknięty
alescie mi klina zabily teraz 😉 w sumie jedyne co mi przychodzi do glowy to ten pad:

caroline zgadza sie, czy szukac dalej? 😉
wątek zamknięty
To myślimy o różnych 😉 kwiatuszków nie miały któreś pady, Harry Horse?
wątek zamknięty
szafirowa, to ten 🙂
udało mi sie zapamiętac, ze masz czaprak z kwiatkami ...oraz pomylic go z innym, ktory widzialam w jakims sklepie internetowym  🤣

Burza, a nie AWA?
cos mi zie kojarzy, ze takie poziomo pikowane byly...

edit
znalazłam!!! 😅
ten: http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,424871,czaprak,awa,flower,power.html
wątek zamknięty
wątek zamknięty
to moj wyglada tak:

a wzorek to naprasowanka dzetowa z pasmanterii 😉
wątek zamknięty
ładniusi 🙂

pytanie za 100 punktów zatem... u kogo widziałam ten czaprak flower-power??  😁
bo ja nie wiem 😂
wątek zamknięty
caroline, u mnie na przykład? 🙂
wątek zamknięty
a nie miała go W&W?
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny za odpoiedź  :kwiatek:
Niestety marzą mi się jeszcze inne kwiatuszki o AWA wiem i mi nie podchodzą jakoś, za ciężkie są co niektóre kwiatki  😁. 

Najbardziej mi się podoba ten decathlonowy wzorek nawet mimo tych pasków pionowych. Jest szansa, że będą czapraki ujeżdzeniowe z wzorkami i nie tylko siwe??? Czy za bardzo popuszczam wodze fantazji ? 😁
- moje kojarzenie jakieś lewe już dziś jest  😉
wątek zamknięty
kate
115- 40% =75 😉

Zuziasta
wątek zamknięty
ja mam pytanie techniczne- jak sie zamawia telefonicznie to skąd wiadomo ze ktos ma kupon znizkowy??

podaj sie jakis numer z kuponu,- tzn w jaki sposób weryfikuja czy ktos ma kupon czy nie???
wątek zamknięty
Fibre
a ja myślałam, że one bez zniżki tyle kosztują.  🙂
wątek zamknięty
ładniusi 🙂

pytanie za 100 punktów zatem... u kogo widziałam ten czaprak flower-power??  😁
bo ja nie wiem 😂

u Deborah
wątek zamknięty
Dralony są bardzo kiepskie jeśli chodzi o osuszanie. Natomiast dobrze trzymają ciepło, nie podwiewa ich i ładnie wyglądają - czyli na stępa są super.

Co do Cottonów to mam ich sporo i jeszcze na żaden nie narzekam. Fakt, że są używane rzadko, ale trzymają się bardzo dobrze.

Dziś jeździłam pierwszy raz w Eskadronowym padzie i powiem, że jest REWELACYJNY. Mimo, że był cały mokry po zdjęciu z konia to wysechł w 15-20 min. na słońcu (całkiem). Naprawde super. Szkoda, że taki gruby..
wątek zamknięty
Kucunio a zdjęcia? 😅
wątek zamknięty
Niestety dziś nie miałam za bardzo jak zrobić fotek, miałam trening, a mama pojechała na zakupy:-P
Ale jutro/ w poniedziałek nadrobię zaległości.
Swoją drogą bardzo podoba mi się na kucu:-)
wątek zamknięty
też jeździłam wczoraj pierwszy raz w polo padzie i też i mi się bardzo podoba 😉
jakość super, ładny i świetnie się uklada 😉

w jakich sklepach można kupić polopady ze starszych kolekcji?
wątek zamknięty
korsik Widziałam w sklepie na hipodromie sopockim pad fango i bodajze black z black-silver-copper  😉
a tak to pewnie e-bay.
http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,344050,polo,pad,eskadron,kolor,oliv,ostatnia,sztuka.html
poprzednia kolekcja
http://amigo-konie.pl/sklep/index.php?cPath=17_127_128_134
wątek zamknięty
ma ktoś cottona pony - wszechstronnego lub ujezdzeniowego?

Jak tak to mogłabym prosić o zmierzenie i podanie wymiarów? bo zastanawiam się jak to u nich z wielkością ;-)
wątek zamknięty
poniaki mieszczą się pod 17' na styk
wątek zamknięty
Manta:

wątek zamknięty
dzięki Ci wielkie =)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.