niestety tylko wprowadzili trzy standardowe kolory (brąz, czarny, biały). bedzie limitowana edycja na wszechstronne z wzorkami ale podobno w grudniu, moze do tego czasu zainwestuja tez w ujezdzeniowe limitowane.
thaya Aha, no szkoda (a może i nie szkoda 😁 ), że nie będzie póki co wzorzystych. Chociaż pewnie jakby się uprzeć, obciągnąć tego wyprofilowanego dziubka, mocniej uklepać, to można by wszechstronne wcisnąć pod ujeżdżeniówkę (jak moją czekuladkę, którą kupiłam mając jeszcze wszechstronne siodło), ale bardzo nie lubię jak pod siodłem czaprak jest tak "werżnięty" w konia... Ciekawa jestem tego białego 🙂 Mam nadzieję, że to będą porządne, spore ujeżdżeniowe, a nie takie "prawie jak ujeżdżeniowe" 😉 Może bym sie skusiła 😁
Burza, to co ja pamiętam to były takie gałązki z kolorowymi kwiatuszkami, nadruk, nie haft. te maziaje to mi sie wydaje bylo co innego 😉 ....chyyyyba :P
Dzięki dziewczyny za odpoiedź :kwiatek: Niestety marzą mi się jeszcze inne kwiatuszki o AWA wiem i mi nie podchodzą jakoś, za ciężkie są co niektóre kwiatki 😁.
Najbardziej mi się podoba ten decathlonowy wzorek nawet mimo tych pasków pionowych. Jest szansa, że będą czapraki ujeżdzeniowe z wzorkami i nie tylko siwe??? Czy za bardzo popuszczam wodze fantazji ? 😁 - moje kojarzenie jakieś lewe już dziś jest 😉
Dralony są bardzo kiepskie jeśli chodzi o osuszanie. Natomiast dobrze trzymają ciepło, nie podwiewa ich i ładnie wyglądają - czyli na stępa są super.
Co do Cottonów to mam ich sporo i jeszcze na żaden nie narzekam. Fakt, że są używane rzadko, ale trzymają się bardzo dobrze.
Dziś jeździłam pierwszy raz w Eskadronowym padzie i powiem, że jest REWELACYJNY. Mimo, że był cały mokry po zdjęciu z konia to wysechł w 15-20 min. na słońcu (całkiem). Naprawde super. Szkoda, że taki gruby..
Niestety dziś nie miałam za bardzo jak zrobić fotek, miałam trening, a mama pojechała na zakupy:-P Ale jutro/ w poniedziałek nadrobię zaległości. Swoją drogą bardzo podoba mi się na kucu:-)