zdjęcie oddaje realne kolory- moim zdaniem owijki też są za ciemne. i zastanawiam się co z tym zrobić? no i się po częsci wyjaśniło- korsik luknęła na paragon 😁- owijki sa najprawdopodobniej ze standardu bo zapłaciłam za nie bez rabatu...
zdjęcie oddaje realne kolory- moim zdaniem owijki też są za ciemne. i zastanawiam się co z tym zrobić? oddac albo znaleźć do nich czaprak pasujący - bo z tym czaprakiem (moim zdaniem) nie będziecie ich uzywac - bo nie pasują 🙁
a w tym equishopie całym są jeszcze jakieś pady Euro Stara? jeśli ktoś by wiedział jakie i mógł by mi coś zamówić z tą zniżką to ozłocę i w ramkę wsadzę :P 😀
nirv- ale w equishopie nie mają wcale euro-stara o ile dobrze paqmiętam.. a zniżki tylko na eskadrona, pikeura i equiline więc nawet jakby...jak ja uwielbiam takie owijki 😍 jak ja uwielbiam takie kucyki 😜
a co do owijek to juz dzwoniłam i wymieniam na kolekcyjne bo to standard 😉 wieczorkiem wrzuce foty- ale komórkowe,a tym czasem jade do Rudej 😀
Trolinka a można się zdziwić 😉 Moja czekuladka Decathlonowa za całe hm, 45zł trzyma się super! Żadnych przetarć, kolor super intensywny, a nie jeżdżę w niej rzadko 😉
pięknie mu w tym komplecie , ciekawe tylko ile wam wytrzyma ... Jak to za 50 zł ?
owijki waldhausena - na pewno dłuuuugo wytrzymają, a czaprak decathlonowy... nie mniej 🙂 znam je i naprawdę są warte grzechu :P ...tylko pod moje siodło się nie mieszczą :/
Trolinka, decathlonowskie czapraki nie sa takie złe, a waldhausen tez ma dobre opinie. nie dawno dziewczyny rozplywały sie nad czapraczkami z allegro po 20zł. ja mysle ze nie trzeba zawsze płacić za metke, co jest nierzadko przerostem formy nad trescia.
kate, na stronie sa w normalnej cenie. Tylko pytanie jakie kolory im jeszcze zostaly.
Hmmm... nie zauwazylam zeby cottony Eskadrona sie szybko niszczyly. Mam ich z 5, uzywane na treningi skokowe i kondycyjne, a wiec na te kiedy kon najbardziej sie poci. Co za tym idzie sa prane wlasciwie po kazdym uzyciu. Jak na razie sprawuja sie doskonale.
mi też eskadrony cottony się mechacą ale to zupełnie mi nie przeszkadza 😉 przez moje ręcę przewinęło się z 10 cottonów i myślę że sporo zależy od kolekcji- czapraki z niektórych kolekcji są dużo lepszej jakości od innych. Np. groszkowy cotton mocno zmienił się po pierwszym praniu podczas gdy toffee ze starej kolekcji po X praniach nadal wygląda znakomicie 😉
Caroline, Raven, Dorotheah - dzięki =) miło, że się podoba =) w sumie kantar który ma na sobie na fotkach też jest decathlonowy z różowym wzorkiem =) więc też do zestawy pasuje =P
Nirv - był jeszcze zielony (też mam, kiedyśwstawiałam, ale jak chcesz mogę jeszcze raz wstawić jakąś fotkę) i czarny. A z podobnych był jeszcze brąz...i chyba tyle, ale mogę się mylić. I czaprak był na wyprzedaży, owijki normalnie kosztowały 30.
Cieciorka - właśnie dlatego owije sobie zostawiłam =) miałam je sprzedać, bo kupione były do innego szarego czapraka, ale jednak nie pasowały idealnie a do tego pasują świetnie =)
Trolinka - jak narazie zielony czaprak był prany u mnie już 3 albo 4 razy i wygląda dalej jak nówka, więc złe to nie jest =) zresztą pierwotna cena czapraka to bodajże 80zł więc teorerycznie (i praktycznie jednak też) nie jest taki do szybkiego rozlatywania się.
***Ola*** - szarości na rudych być muszą! Ja mam dwa szare czapraki =) i nie wykluczam kolejnych =P zresztą ja uwielbiam szary, mam szare bryczesy, polar i kask z szarymi wstawkami więc dobrze się komponujemy =)
A z podobnych był jeszcze brąz...i chyba tyle, ale mogę się mylić.
Był brąz z beżową lamówką, beżowym spodem i błękitnym wywijasem (tzn. wzorkiem, który był kwiotkami jakimiś). Koleżanka taki miała, jak znajdę zdjęcie to wstawię 😉
Ja tak czytam i czytam na temat tych waszych zamówień z equi-shop'u i nawet przez chwilę mnie korciło żeby się do kogoś podpiąć ale dzielnie mówię sobie NIE. I co ? dzisiaj w skrzynce kupon 😵 Najbardziej mnie rozbroiło to iż wysłany był 26.06 a dziś mamy 03.07 czyli jak zwykle poczta działa ekspresowo jedyne 😂 7 dni
No i miałam nie wydawać kasy 👿
Czy dralon nadaje się jako derka do stępowania konia zimą przez jazdą i po, na hali oraz do osuszania w boksie po jeździe ? 🙄
I jeżeli chodzi o Equiline to liczy się tylko zakładka- "Kolekcja Summer `09" ? (bo coś mało w niej produktów)