fin, lepiej nie. Jakbym miala jeszcze jeden to by mnie chyba rodzina z domu wyrzucila. Juz mam bogaty plan zakupowy na te dwa. Jeden teraz, jeden na koniec miesiaca. 😉
korsik, jeden na jedne zakupy. Jednak latwiej zrobic wieksze zakupy w turach.
Misia- to tak jest- wchodzi nowa kolekcja, jest beee <mi się nie podobaŁA>, zaczynają robić przeceny i kolekcja jest jednak śliczna 😁 jeszcze nie wiem co wezmę, ale raczej napewni skorzystam 😁 ot- wiecie może czy mają jakieś bryczesy? na stronie nie ma... trzeba będzie cos do nich skrobnąc 😉
znajac zycie to tyle osob dostalo kupony (sami stali klienci? 🤣 )) ze w 2 dni wszytsko co ciekawsze bedzie wyprzedane, zwlaszcza ze kupon dziala tez na zamowienie telefoniczne...
Ja już mój wykorzystałam, mam jeszcze jeden. Ale jak dzwoniłam to nie było już wieluu rzeczy. Np. brak Cottonów ujeż, kantarów różowo-brązowych, padów w paski ujeż. też już nie ma (wziełam ostatni), owijek kolekcyjnych niewiele... Chciałam jeszcze kupić kilka rzeczy, ale nie było juz.
Kucunio nie ma już żadnych kantarów różowo-brązowych? Chciałam 2 coby, jeden z futerkiem i jeden zwykły podszywany z podwójna regulacją. rivik sprawdz dla mnie te kantarki i jeszcze 1 uwiąz z karabńczykiem bezpieczeństwa i 1 ze zwykłym (jeżeli takowe są). Z góry dziękuję :kwiatek:
Czy ubrania Anky w kolorze orchidea pasują do czapraka ES fuchsja? Na zdjęciu wyglądają bardzo podobnie
jasne nie ma problemu ale jesli bedzie futerkowy rozyk to kupuje dla nowej kobyly na dorby poczatek 😍 bo chyba ze zlamie zasady i kupie derke dralonowa to wtedy nie 💘
nie mam pojecia ale najlepiej zadzwonic... odbieraja zaraz w przeciwienstwie do odpisywania na @... 🤣 tak to wyprzedaz powyprzedazowa, bo rozsylali przeciez kupony wazne do konca czerwca, gdzie dawali rabat w zaleznosci od wysokosci kwoty zakupow... wtedy co lepsze rzeczy poszly 🤔
wprawdzie chciałam inny kolor ale cóż... odłożyłam chocochip, pad o ile sie nie myle ( :hihi🙂 i owije do tego 😉 a tak chciałam szarego impulsa nooo... może namyślę się na jeszcze coś 😉
a ja jestem zła bo chciałam impulsa szarego ... 👿 b. mało produktów zostało- czapraków ujeżdżeniowch niet, owijek resztki, z różowej kolekcji prawie nic, ostatni kantar z futrem z niebieskiej kolekcji cob... nierozumiem tylko dlaczego nie dostałam tego bonu które były wcześniej? ten dostałam a tamtego nie... a szkoda.. 😁