Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

ja przyjmę chętnie  🏇

edit:
jaki czaprak będzie pasował do lidlowych karmelowych/beżowych owijek?
interesują mnie skokowe albo vs
wątek zamknięty
ale to chyba 1 kupon na całe zakupy tak? czy na 1 produkt?
wątek zamknięty
fin, lepiej nie. Jakbym miala jeszcze jeden to by mnie chyba rodzina z domu wyrzucila. Juz mam bogaty plan zakupowy na te dwa. Jeden teraz, jeden na koniec miesiaca.  😉

korsik, jeden na jedne zakupy. Jednak latwiej zrobic wieksze zakupy w turach.
wątek zamknięty
tez dostalam 2, ale jakos nic mi sie nie podoba. straszne, aktualnie sluza jako podkladka pod kubek
na jakie kolakcje wiosna/lato ta znizka? pikeur?
wątek zamknięty
Sigma, na Pikeur, Eskadron, Equiline.
wątek zamknięty
gdzie najtaniej mogę kupić anke? czerwoną
ma ją ktoś jeszcze ??
kasska masz jakieś zdjecie z bliska?
ona jest taka malinowa prawda?
wątek zamknięty
asds ma też. i gdzieś wstawiała zdj, tutaj, albo w ANKY'owym wątku 🙂
wątek zamknięty
ehh nie lubie tego equi-shop'u.
cały czas jakies promocje.
i nowa kolekcja mi sie zaczeła podobac  👿
wątek zamknięty
Misia- to tak jest- wchodzi nowa kolekcja, jest beee <mi się nie podobaŁA>, zaczynają robić przeceny i kolekcja jest jednak śliczna  😁
jeszcze nie wiem co wezmę, ale raczej napewni skorzystam  😁
ot- wiecie może czy mają jakieś bryczesy? na stronie nie ma... trzeba będzie cos do nich skrobnąc 😉
wątek zamknięty
znajac zycie to tyle osob dostalo kupony (sami stali klienci?  🤣 )) ze w 2 dni wszytsko co ciekawsze bedzie wyprzedane, zwlaszcza ze kupon dziala tez na zamowienie telefoniczne...
wątek zamknięty
Ja już mój wykorzystałam, mam jeszcze jeden. Ale jak dzwoniłam to nie było już wieluu rzeczy. Np. brak Cottonów ujeż, kantarów różowo-brązowych, padów w paski ujeż. też już nie ma (wziełam ostatni), owijek kolekcyjnych niewiele...
Chciałam jeszcze kupić kilka rzeczy, ale nie było juz.
wątek zamknięty
dokladnie! ale ja ide dzisiaj, wiec moge komus sprawdzic jesli potrzebuje jakis konkretnych rzeczy  💃
wątek zamknięty
Kucunio nie ma już żadnych kantarów różowo-brązowych? Chciałam 2 coby, jeden z futerkiem i jeden zwykły podszywany z podwójna regulacją. rivik sprawdz dla mnie te kantarki i jeszcze 1 uwiąz z karabńczykiem bezpieczeństwa i 1 ze zwykłym (jeżeli takowe są). Z góry dziękuję :kwiatek:

Czy ubrania Anky w kolorze orchidea pasują do czapraka ES fuchsja? Na zdjęciu wyglądają bardzo podobnie
wątek zamknięty
jasne nie ma problemu ale jesli bedzie futerkowy rozyk to kupuje dla nowej kobyly na dorby poczatek  😍 bo chyba ze zlamie zasady i kupie derke dralonowa to wtedy nie  💘
wątek zamknięty
Mi Pani powiedziała, ze nie ma już żadnych kantarów z kolekcji różowo-brązowej. Sama chciałam wziąść dla kuca..
wątek zamknięty
wlasnie dostalam odpowiedz od equishopu, jest tylko (kantar) "niebieski z futerkiem rozmiar cob i full"...
wątek zamknięty
pf... to co oni wyprzedają jak nic nie mają...  🙄
wątek zamknięty
bo to jest własnie skuteczna wyprzedaż - JUŻ nic nie mają :emota2006092:
wątek zamknięty
A nie wiesz w jakiej cenie są?
wątek zamknięty
nie mam pojecia ale najlepiej zadzwonic... odbieraja zaraz w przeciwienstwie do odpisywania na @...  🤣 tak to wyprzedaz powyprzedazowa, bo rozsylali przeciez kupony wazne do konca czerwca, gdzie dawali rabat w zaleznosci od wysokosci kwoty zakupow... wtedy co lepsze rzeczy poszly  🤔
wątek zamknięty
Ja właśnie długo zastanawiałam się czy wykorzystać te kupony pierwsze, ale w sumie dobrze zrobiłam, ze poczekałam, bo wyszło taniej :-]
wątek zamknięty
ufff...
ja odłożyłam pad w kolorze moon...

UJEŻDŻENIOWYCH CZAPRAKÓW/PADÓW BARK!
razem z lovely wzięłyśmy ostatnie  😵
wątek zamknięty
wprawdzie chciałam inny kolor ale cóż... odłożyłam chocochip, pad o ile sie nie myle ( :hihi🙂 i owije do tego 😉
a tak chciałam szarego impulsa nooo...
może namyślę się na jeszcze coś 😉
wątek zamknięty
UJEŻDŻENIOWYCH CZAPRAKÓW/PADÓW BARK!

no i widać kto "szmaciarzy" w pierwszej kolejności i największej ilości - jak zwykle dresiaze 😁
wątek zamknięty
hihi  😁

2 dzień promocji i już prawie nic nie ma  😵
dobrze, że zdążyłam, gdybym go rano nie 'zaklepała' to pewnie by już go nie było
wątek zamknięty
a ja mam pytanie czy ten pasiasty pad jest także w kolekcji moon,nightblue ?? bo to tej pory się nie spotkałam i trochę mnie to zaintrygowało ?
wątek zamknięty
nie, jest tylko z kolekcji brązowo-różowej
wątek zamknięty
a ja jestem zła bo chciałam impulsa szarego ...  👿
b. mało produktów zostało- czapraków ujeżdżeniowch niet, owijek resztki, z różowej kolekcji prawie nic, ostatni kantar z futrem z niebieskiej kolekcji cob...
nierozumiem tylko dlaczego nie dostałam tego bonu które były wcześniej? ten dostałam a tamtego nie... a szkoda..  😁
wątek zamknięty
dajcie linka 😉
wątek zamknięty
Jak- w całym equishopie nie został żaden czaprak ujeżdżeniowy z nowej kolekcji? 😲
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.