Uuaaa Pursat boSko 😀 ale Twojemu zwierzakowi to chyba we wszystkim ładniedarolga hmm według mnie będzie jej ładnie w terra(wszystkie siwki podobaja mi sie w tym padzie) i hortensji aczkolwiek kreta blue tez byłaby fajna 😉
wątek zamknięty
Cobalt i Kreta Blue ciut podobne, a że ten drugi obecnie łatwo dostępny, to chyba podjęłam decyzję... korsik - ten czerwony też mnie właśnie kusi, fantastyczny jest, możnaby zaszaleć... Dwóch chyba kupować nie wypada? 😵 Jestem zakupoholikiem. Dzięki, Dziewczyny! :kwiatek: edit: nie no, w hortensji też się zakochałam... 😵 😵 😵
wątek zamknięty
darolga, zawsze możesz mieć ankową kolekcje :P
wątek zamknięty
darolga, 2 faktycznie nie wypada, ale już 3 można 😜 😜 😁
wątek zamknięty
Jesteście okropne! 🤬 😁 😁 zbankrutuję... :P Dobra, mam noc na przemyślenie... Na pewno Kreta Blue... ale czy tylko? 😵 :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
sory za off ale Darolga dostałas moje pw?
wątek zamknięty
Poniuś, nie? 🤔 edit: jakby co - pisz na maila: darolga@op.pl lub gadu (2359528). Głupia skrzynka. Na fotoblogu też mi podobno już nie dochodzą, mimo, że czyściłam skrzynkę. Nieważne. Mykam spać, więc odpiszę dopiero jutro z ranka. Przepraszam za off topa.
wątek zamknięty
darolga, kreta musi być! a z tej kolekcji nic więcej ciekawego dla siwka raczej nie ma, no chyba że orchidea?
wątek zamknięty
ładnemu we wszystkim ładnie, czego nie weźmiesz, nie musisz się martwić bo będzie good 😁
wątek zamknięty
darolga ja mam z tej kolekcji dla Siwka trzy anki :P Banane, hortensje i krete... A mialam podobny dylemat 😁
wątek zamknięty
[quote author=fruity_jelly link=topic=29.msg286323#msg286323 date=1246263946]Ponia jakie masz owijki? idealnie pasowałyby do mojego ciemnozielonego czapraka 🍴 [/quote] To tattini, takie bawełniane (chyba?) dostałam je pare lat temu.
wątek zamknięty
darolga ja bym Twoją siwą widziała jeszcze w Hortensji 🙂
wątek zamknięty
kolejny problem: wziąć anky żółty żółty czy czerwony? (dla gniadej i prawie karej) i polopad szary czy pasiasty?
wątek zamknięty
korsik ANKY żółty, polopad pasiasty (ten co wcześniej był wstawiany)
wątek zamknięty
Sluchajcie, nie potrafie sie zdecydowac jaki komplet. 1) pad Eskadrona (ten w paski) + owijki chochochip 2) polo pad w kolorze moon + owijki moon 3) czaprak micro granotowy + owijki granatowe ??
wątek zamknięty
kolejny problem: wziąć anky żółty żółty czy czerwony? (dla gniadej i prawie karej) i polopad szary czy pasiasty? ANky czerwonnnaaa!! Polopad pasiasty plus te owijki chocopink 🙂
wątek zamknięty
A do mnie już leci piękny Eskadron w paski:-)
wątek zamknięty
Ten pad jest piekny. Od razu bym wybrala wlasnie nr 1 tylko, ze .... mam juz jeden brazowo-rozowy czaprak z herbem. Euro Stara Sportive. A ten kolor moon tez mi sie podoba. Stad zagwozdka....
wątek zamknięty
wg mnie 1 ale z owijkami pod kolor jednego z pasków. albo bezowymi plus wystajace białe podkładki... 😉
wątek zamknięty
Wy też dostałyście bony rabatowe <40%> z equishopu? 😎
wątek zamknięty
ja dostałam 😁 a rodzice się załamali 😂
wątek zamknięty
caro... hmmm... tak sie sklada, ze mam nawet brazowe podkladki. Natomiast te brazowe owijki faktycznie znikna na nogach mojego konia. lovely, si, dostalismy. Dwa nawet.
wątek zamknięty
Klami , beżowe, nie brązowe 😉 chociaż biorąc pod uwagę maść Tenorka to bezowe podkładki i białe owijki brzmi co najmniej interesująco!
wątek zamknięty
lol..a to tylko stacjonarni klienci czy części klienci dostaja te bony na 40%?
wątek zamknięty
caro, Hmmm... to teraz mi zadalas zagwozdke.
wątek zamknięty
Ja dostałam,ale sama nie wiem na co to wykorzystać...
wątek zamknięty
Ja wiem doskonale. Mam juz liste zakupow. 😉
wątek zamknięty
Klami chcesz jeszcze jeden? Moge Ci oddać jak bede w Gdyni w weekend 😉
wątek zamknięty