Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Oj dziewczyny ladnie to mi tak moja kształtną pupe na forum obrabiac  😉

A ja sama zaszalałam i kupiłam Euro-Stara Multistripe podobnego do tego Eskadrona w paski, tylko ze mój jest biało -ciemno czekoladowy i nie ma żasnych napisów marki, poza logo z głową konia białą na braowym pasie.

Do tego of course białe owijasy 😉

wątek zamknięty

asds ode mnie też masz  🤬  🙂
Ja przez tą "strasznie niedobrą" asds kupiłam eurostara stripe in mouse/ebony, do tego owijki ebony (chciałam też mouse, ale już nie było  😕 ) i kantar delf/slate. Kantar jest boski  😜
No i jeszcze Kieffera Katharinę, ale to już nie przez asds.  😁
wątek zamknięty
asds jesteś koszmarem sennym wszystkich czaprako, szmato maniaków  😁
korsik, no niby to nie jest dużo, a jednak dużo. teraz poluję na szmaragd.
a mi się ten pad eskadrona nie podoba, fu, różowe  🤔wirek: < ale nie bijcie! ;D >
wątek zamknięty

O tak!  😎
wątek zamknięty
Oj...bójcie się teraz dopiero, bo mam rozmowy o prace niecałe 10 minut od Końskiego światu samochodem :P, a 15 minut od stajni 🙂

A więc trzymac kciuki 🙂😉)

A co do kuszenia jako ze jestem wiernym wyznawcą Euro-Stara, a widze takie fajne rzecyz po takich okazyjnych cenach to aż grzechem by było nie znaleźc im jakiś fajnych domków gdzie będą dopieszczone i docenione  😎
wątek zamknięty
Oj...bójcie się teraz dopiero, bo mam rozmowy o prace niecałe 10 minut od Końskiego światu samochodem :P, a 15 minut od stajni 🙂

🙇 nadciąga nasz koniec!
wątek zamknięty
Anka sky 😎

wątek zamknięty
Wiecie jakie owijasy (ale nie polary) albo ochraniacze pasuja do Sky Eskadrona Impulsa. Swoją drogą ciekawe czemu kolor impulsa tak różni sie od cottona skoro katalogowo powinno byc to samo?  🤔
wątek zamknięty
Iskrzaczek, kompletnie inny material. podobnie jest w euro-starze, gdzie  pady i czapraki drobnopikowane maja diametralnie inne kolory.
wątek zamknięty
[quote author=Bee. link=topic=29.msg285308#msg285308 date=1246098789]

O tak!  😎
[/quote]

a mój portfel, aż za dobrze o tym wie! :P
wątek zamknięty
Losia widziałam też na pb Twojego sky ;D

dziewczyny, jakie owijki do ES szmaragdu? bo jak tak dalej pójdzie to będę go miała  😜
wątek zamknięty
Bee.-USG pasują prawie idealnie 😉
już był poruszany ten problem:  http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,29.5640.html
wątek zamknięty
o faktycznie, dziękuję. gapa ze mnie.  🤬
wątek zamknięty
Czy ktoś ma możę zdjęcia na koniu czapraka lamicel basic miodowego i waniliowego? albo chociaż zdjęcie samych czaprakó w realu. Nie wiem, który wziąć do szarych owijek
wątek zamknięty
Hermia, szary 😁
wątek zamknięty
tu masz link do zdjęć w realu basiców

http://picasaweb.google.com/www.kopytko.com.pl/CzaprakBasic#
wątek zamknięty
a jak z jakością tych lamicell basic?

Jak bym wybierała między nim a jakimś eskadronowym cottonem, to co lepiej wziąć?
wątek zamknięty
Manta powiem szczerze ze lepiej ukladaja sie cottony pod siodlem.
ale mam bialego basica na zawody, prany bardzo czesto bo po kazdym wyjezdzie i sprawuje sie rewelacyjnie.
niestety cotton byl fajny do 1 prania 🤔

wiec ja bym stawiala na basica bo stosunek jakosci do ceny jest dla mnie duzo lepszy.
wątek zamknięty
Argento,  dzięki, chciałabym ten żółty jak jajko. to jest miodowy czy wanilia?
Zuziasta, ostatnio jakoś mi się nie podoba total look
wątek zamknięty
Mi osobiście nie podobają się takie kontrastujące zestawienia np kary koń i odblaskowo różowe owijki + czaprak itd. Dla mnie to żenujący widok.
wątek zamknięty
Manta- ja mam Basica (szarego) od 2 lat i jest świetny. Fanie się pierze i jest miękki. Dobrze układa się pod każdym siodłem chyba.
wątek zamknięty
jak dla mnie Basic niedobry, mój sprał się dość szybko, teraz właściwie nie da się go doprać, fakt użytkowany był sporo.

A teraz gniady w paru kolorkach 🙂
wątek zamknięty
Zestaw Eskadron sky + szare owijki Escapade, moim zdaniem wygląda nieźle:-)
(i świetna mina Floriana:-))

Swoją drogą przymierzam się do kupna jakiegoś fajnego czapraka. Zastanawiam się pomiędzy: Anky bright red, Euro-Star brązowo-pomarańczowy z herbem, Eskadron granatowy Micro.. i padem Eskadrona w paski. Jak myślicie, który najładniejszy:-P?
wątek zamknięty
moim zdaniem eskadron w paski- na jasnych siwkach wygląda obłędnie  😜 chyba na poprzedniej stronie qrzucałam foty 😉
wątek zamknięty
Też bardzo mi się podoba, ale ta cena... Raczej wątpię, że wogóle będą przecenione te pady więc pewnie prędzej czy później się skusze...
wątek zamknięty
Złocisz w naszym przynoszącym szczęście zieloniutkim zajebiaszczym Jarpolu   😎
( by Jeesy.)

wątek zamknięty
Poniuś,  😜
koszulka też Jarpolu ? bo z daleko wygląda jakby miała takie samo logo.
wątek zamknięty
:kwiatek:

Koszulka nie z Jarpolu, z logiem mojej stajni.
wątek zamknięty
Jaki obłędny kasztan super wygląda . Koszulka chyba inna , ale logo podobne ;p Kucunio ja też wybrałabym pad w paski , a jeszcze jaki kolor chcesz ?? ewentualnie Anky Bright Red . A w sky kucykowi ładnie .
wątek zamknięty

Siwek w Terra 😉 nie chciał dzisiaj pozować dlatego zdjecie jakies takie koślawe

edit:poprawiłam zdjęcie
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.