Fantazja, tak samo jak sprzedawałaś deepblue i sky! 🤬 obu szukałam! nie dokładaj mi jeszcze szmaragdu, bo chyba Cię uduszę 😁 a mogłyśmy takiej rozległej transakcji dokonać! 😁
masz racje - napis moim zdaniem zbedny, ale pod siodlem pewnie go nie widac za to reszta super 🙂 Zwłaszcza tonacja kolorystyczna mi sie podoba, bo zazwyczaj takie pasiaste czapraki maja bardzo wyraziste kolory, a tu sa one takie stonowane.
na wyprzedaży w Końskim Swiecie o której pisała asds i przez którą zbankrutuje :P wcześniej myślałam o tym szmaragdowym stripe-in, ale quanta go kupiła 🙂
oj marudzisz korsik 🤣 to siodło też jest troszke inaczej wyprofilowane.. ale kurcze, normalne polopady kosztują ok 240 zł a ten już o stówe droższy bo w paski... 🙄
Woooow - śliczny. Już widzę Miśka w takim wdzianku, może jakieś przeceny będą... kurcze, teraz takie fajne kolekcje, a ja nie mam kasy na szaleństwa sprzętowe, bo muszę kupić drogie dodatki do jedzenia ;( Może akurat będą przeceny a ja dam radę do tego czasu kase uzbierać.