Jak dla mnie fajnie by było jakby zrobili pady Nici ;p a co do kolorów to nie wiem bo chyba wszystkie już były ;p mogli by coś w taki fiołek dać , że niby różowy ale bardziej taki w niebieski i coś szarego chłodnego wręcz grafitowego xD
o już wiem jakiego koloru nie było czerwonego , to do tego mojego szarego mogli by zrobić jakąś taką malinę albo coś ;p
Nie chcę fioletów 🙁 Do kasztanów średnio pasują, w letniej kolekcji też nie było fajnych kolorów dla Rudzielców :/ A może coś z zielonym, chyba też dawno nie było (nie licząc limonkowego niciaka).
a wg mnie fiolet na wszytkim łądnie wygląda - i na kasztanie, na gniady, srokatym, sk.gniadym, a na karym to już poezja! oczywiscie, zalezy od odcienia. jakaś ładna zieleń, trawiasta czy coś takiego mogła by być 😀
patrzcie co znalazłam 😜 [url=[[a]]http://cgi.ebay.pl/Eskadron-Zubehoer-Tasche-fuer-Pferdezubehoer-lila-creme_W0QQitemZ140328015675QQcmdZViewItemQQptZReitzubeh%C3%B6r?hash=item20ac33973b&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A2[[a]]|66%3A2|39%3A1|240%3A131😲301%3A0|293%3A4|294%3A50]śliczności[/url]
jak będzie cotton w takim kolorze, to nie ma przebacz, będzie mój 😀iabeł:
no to jedna cześć kolekcji Eskadrona mogła by być zielono-fioletowa ;P Nici czerwono-szara i ta druga część nie wiem jaka . Mi się tam kasztany podobają w fiolecie ;p Bee dzięki
Moim zdanie mogli by zrobić jakąś kratke- taka jaką była w starej kolekcji- kucunio na ten czaprak, no i jakieś zielenie delikatne, fiolety, może jakaś malina? Tak wogóle- kiedy wychodzi nowa kolekcja?
Krateczka byłaby super! Z tymi fioletami dla kasztanów, to myślę, że najgorzej nie wyglądają, ale uważam że to zdecydowanie nie jest ten idealny kolor. Chociaż ostatnio przyłożyłam do swojego hortensje i całkiem nieźle się prezentowała, może koleżanka pożyczy na jakąś sesyje 😁
Nasturcja, ta torba to chyba jest z kolekcji przejściowej
mógłby być ładny, jasny różyk, jakiś kremowy
a taki jasny fiolet (IMO) na kasztanach wygląda okropnie 😀iabeł: pamiętam jak LOVELY kupła taki z HKM-a, odsprzedała jeszcze togo samego dnia dziewczynie z obozu 😂
a ja dalej nie wiem co wziąć... są jakieś ładne kolorki ES?? żółtego nie ma?
ola na gniadego i skarego, jeden kremowy już zamówiłam ale z innej firmy
chciałabym jakiś taki letni kolorek, dlatego zastanawiałam się nad żółtym znalazłam jeden sklep gdzie jest dużo kolorów ES ale są takie nazwy, ze nie ma pojęcia jaki to kolor piwny mysi/słoneczny heban chamois
korsik, zmieniłam zdanie, bierz żółtka. a, o coś jeszcze chciałam spytać, przypuszczam, że ES Stripe-In szmaragdowego vs nigdzie już nie dostanę, co? EDIT: pomyliłam się, chodzi mi o tego co wstawiała Ciaja, tylko vs. i szmaragdzie
Nirv- a jaki to kantar? Dostanę taki? Wiem, że w Polsce Eskadrona petrol ciężko będzie dostać, dlatego szukam podobnej kolorystyki w innych firmach. No i Mattesy strasznie mi się spodobały, ale chyba nie mają w palecie takiej barwy :-/