Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

korsik, tutaj ten szary e.s. na gniadym:
wątek zamknięty
Ma ktoś realistyczną paletę kolorów czapraków ea mattes?
Mile widziane real fotki (głównie chodzi mi o kolor navy, antracyt i ciemnozielony)
wątek zamknięty
szafirowa dzięki,
chyba jednak zdecyduję się na żółtą ankę, ale postanowione-dopiero ja sprzedam IW

Trista, Paa ma czapraki mattesa, może będzie miała te kolory?
wątek zamknięty
Jak dla mnie fajnie by było jakby zrobili pady Nici ;p a co do kolorów to nie wiem bo chyba wszystkie już były ;p mogli by coś w taki fiołek dać , że niby różowy ale bardziej taki w niebieski i coś szarego chłodnego wręcz grafitowego xD

o już wiem jakiego koloru nie było czerwonego , to do tego mojego szarego mogli by zrobić jakąś taką malinę albo coś ;p

http://img230.imageshack.us/i/90096917.jpg/

w tym typie tylko , że zrobiłam ładniejsze ale nie zapisałam :]
wątek zamknięty
Trolinka pięknie Ci to wyszło. nie znoszę czerwieni, ale takiego byłabym skłonna kupić  😜
korsik euro star, euro star! spójrz anky mają wszyscy  😁
wątek zamknięty
ja czytałam na czyimś fotoblogu, że zimowa kolekcja Eskadrona ma być fioletowa 🏇
wątek zamknięty
jeśli to prawda.... to zbankrutuje XD uwielbiam fiolet, a mój koń w nim dobrze wygląda xD <ku nieszczęściu dla mojego portfela XD)
wątek zamknięty
Nirv , nie jesteś jedyna. zaczynam odkładać pieniądze.  😜
wątek zamknięty
Nie chcę fioletów 🙁 Do kasztanów średnio pasują, w letniej kolekcji też nie było fajnych kolorów dla Rudzielców :/
A może coś z zielonym, chyba też dawno nie było (nie licząc limonkowego niciaka).

edit.literówka
wątek zamknięty
a wg mnie fiolet na wszytkim łądnie wygląda - i na kasztanie, na gniady, srokatym, sk.gniadym, a na karym to już poezja! oczywiscie, zalezy od odcienia.
jakaś ładna zieleń, trawiasta czy coś takiego mogła by być 😀
wątek zamknięty
patrzcie co znalazłam  😜 [url=[[a]]http://cgi.ebay.pl/Eskadron-Zubehoer-Tasche-fuer-Pferdezubehoer-lila-creme_W0QQitemZ140328015675QQcmdZViewItemQQptZReitzubeh%C3%B6r?hash=item20ac33973b&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A2[[a]]|66%3A2|39%3A1|240%3A131😲301%3A0|293%3A4|294%3A50]śliczności[/url]

jak będzie cotton w takim kolorze, to nie ma przebacz, będzie mój  😀iabeł:
wątek zamknięty
i mój też  😜

hmm, a coś ktoś wie na remat nowej kolekcji anky? kiedy będzie?
wątek zamknięty
no to jedna cześć kolekcji Eskadrona mogła by być zielono-fioletowa ;P Nici czerwono-szara i ta  druga część nie wiem jaka . Mi się tam kasztany podobają w fiolecie ;p  Bee dzięki
wątek zamknięty
Moim zdanie mogli by zrobić jakąś kratke- taka jaką była w starej kolekcji- kucunio na ten czaprak, no i jakieś zielenie delikatne, fiolety, może jakaś malina? Tak wogóle- kiedy wychodzi nowa kolekcja?
wątek zamknięty
Krateczka byłaby super!
Z tymi fioletami dla kasztanów, to myślę, że najgorzej nie wyglądają, ale uważam że to zdecydowanie nie jest ten idealny kolor.
Chociaż ostatnio przyłożyłam do swojego hortensje i całkiem nieźle się prezentowała, może koleżanka pożyczy na jakąś sesyje 😁
wątek zamknięty
a no, taka śliwka, cudowna by była  😜
ja uważam, że w hortensji anky pięknie wyglądają kasztany. ja lubię tą maść też w pomarańczu.
wątek zamknięty
Nasturcja, ta torba to chyba jest z kolekcji przejściowej

mógłby być ładny, jasny różyk, jakiś kremowy

a taki jasny fiolet (IMO) na kasztanach wygląda okropnie  😀iabeł:
pamiętam jak LOVELY kupła taki z HKM-a, odsprzedała jeszcze togo samego dnia dziewczynie z obozu  😂

a ja dalej nie wiem co wziąć...
są jakieś ładne kolorki ES?? żółtego nie ma?
wątek zamknięty
korsik a na jakiego konika? skarego?
Może właśnie coś z ostatniej kolekcji, sezamowy wyglądałby przepięknie 💘
wątek zamknięty
korsik z przejściowej nie z przejściowej, ale szałowa jest, sama przyznasz  :emota2006092:

edit
czy ma ktoś taki czaprak:

szary??
lub chociaż jakiś realne zdjecie?

z tych co wkleiłaś, to pomyślałabym o tym niebieskim. No chyba że rozważasz tylko wybór miedzy żółtym a szarym, to wzięłabym żółtą Ankę  😉
wątek zamknięty
ola na gniadego i skarego, jeden kremowy już zamówiłam ale z innej firmy

chciałabym jakiś taki letni kolorek, dlatego zastanawiałam się nad żółtym
znalazłam jeden sklep gdzie jest dużo kolorów ES ale są takie nazwy, ze nie ma pojęcia jaki to kolor
piwny
mysi/słoneczny
heban
chamois
wątek zamknięty
jedynie piwny bym wiedziała ;p
Korsik, pokaż konia nad którym tak debatujemy 🙂
wątek zamknięty
mysi - szary
heban - bardzo ciemny brąz,
chamios - kremowy

Tak mi się przynajmniej wydaje... a na gniadego żółty albo coś ala pea mi się marzy....
wątek zamknięty
właśnie. jest jakiś czaprak w kolorze zbliżonym do pea nie anky?  👀
wątek zamknięty
Korsik jest dokładnie tak jak mówi Ramires.
Ja np do sezamowego padu mam owijki w kolorze chamois i to jest taki typowy kremowy 😉

A jeżeli chcesz coś letniego to również stawiam na żółty (banana Anky- rewelacyjnie wygląda i na skarym i na gniadym)

edit:

Tak mi się teraz przypomniało, że Eurostar ma też przepiękny kolor o nazwie ice(?) Nikt z voltowiczów nie posiada?
wątek zamknięty
Nasturcja- niebieski nie, bo w takim samym kolorze mam anke
kolory jakie mam to:
czekoledowy
kobaltowy
kremowy
ciemny błękit
pomarańcz
limonka

ee.. coś mało tego  🤔
no mniejsza, chyba wezmę żółty

a panienki tak wylądają:

teraz wyjaśniała i na plecach jest ruda  🤔
i druga:

tez teraz kapkę jaśniejsza

Bee..
wydziałam na żywo pea i on mi wygląda jak eskadron nici lemon
wątek zamknięty
korsik, zmieniłam zdanie, bierz żółtka.
a, o coś jeszcze chciałam spytać, przypuszczam, że  ES Stripe-In szmaragdowego vs nigdzie już nie dostanę, co?
EDIT:
pomyliłam się, chodzi mi o tego co wstawiała Ciaja, tylko vs.

i szmaragdzie

wątek zamknięty
Korsik- dzięki  :kwiatek:
A znacie jakieś czapraki i kantary w kolorze zbliżonym do petrol Eskadrona?
wątek zamknięty
ja mam kantar petrola od Libelki. i chwała jej za to!

a pea nei jest podobne do eskadrona nici lemon, już bardziej do groszkowego! to tak według mnie :P
wątek zamknięty
Nirv- a jaki to kantar?
Dostanę taki?
Wiem, że w Polsce Eskadrona petrol ciężko będzie dostać, dlatego szukam podobnej kolorystyki w innych firmach.
No i Mattesy strasznie mi się spodobały, ale chyba nie mają w palecie takiej barwy :-/
wątek zamknięty
nie dostaniesz, bo to stara kolekcja jest :P ja dorwałam używany
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.