wiecie czy mogę gdzieś ( w mierę tanio) kupić eskadrona nici lemon ze starej kolekcji?? mam wszechstronnego, ale już praktycznie nie skacze a nie mieści mi się pod ujeżdżeniówkę 🙁
chciałabym wymienić, ale nie mam z kim i rozważam sprzedaż, ale nie chciałabym za dużo stracić
kiedyś były tanio na e-bayu -teraz przeglądam i nie widzę
przeztysiacmorz myśle, ze będą za jasne, a koniecznie chcesz eskadrona?? poszukaj pod nazwą 'lemon' (chyba, one będą pardziej jaskrawe-jak lamówka)
Wydaje mi się, że w Amigo (stacjonarnym) widziałam tego nici lemon ale na pewno nie ujeżdżeniowy. Chyba to był pony. Dzwońcie może mają go jeszcze???!???
Carly zadzwoń do InterApi korsik ja już szukałam i nic, mój chłop nawet był w Niemczech w hurtowni i nie mają 🙁 pozostaje mała szansa że ktoś z voltowiczów sprzeda lub może na ebay'u się pojawi
korsik gdzie dorwałaś limonkowego niciaka ?😀 Ciekawe jaki kolor teraz wypuszczą ;p a kiedy pojawiają się kolekcje na jesień koło października ? Jak dla mnie żółty ładniejszy taki ciepły i letni :P
korsik, a jakieś cottony eskadrona? kiedy wyjdzie nowa kolekcja? bo ja nie chcę niciaka, chociaż.. (nie mówię chop, zanim nie wyjdzie 😁 ) a jakieś przewidywania co do tonacji kolorystycznej nowej kolekcji? co do gniadej i skarogniadej ( mam tą drugą ) i preferuje na niej tylko fiolet, każdy odcień niebieskiego i szary, chociaż myślałam o żółtym też. 😁 ale stawiam na szarego ES. 😜
właśnie się zastanawiam, bo ES lepiej układają mi się pod siodłem, nie wysuwają się, lepiej wchłaniają pot i nie prują się (anka po 1 praniu poleciała do krawcowej 🤔) no ale anki mają świetne kolory, mimo, że chciałam stone grey to zastanawiam się nad żółtym
czemu ES nie mają takich kolorków??
myśle, ze nici właśnie koło października będą
Bee. chcę coś grubszego i właśnie albo ankę albo ES
ja tam kocham ankiiii *.* moja po praniu wychodza jak nowe, banane kupilam uzywana, byla lekko brudna, na szwach mocniej, po praniu slicznie mi zeszlo, tak samo sky po praniu jak nowka 😀